Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Bende de karin sisligi gaz agri sanci batma iştah artması ne ararsan var. Hepimizinki yakında yuzde yuz kesinlikte sonuçlanacak bakalım merakla bekliyoruzzzz :))))
Bende bunların hiç biri yok kesinleşti adet olmayı bekliyorum
Inşallah sizde vardı dua ediyorum sizin için..

Senin acaba yükselmezmiydi yaa bekle bakalım yarında adet olmazsan diğer gün test yap 2,5 belki katlanmıştır..umut vermek istemiyorum ama
Yok kız nere yükselecek canım ya..
Dr bile negatif dedi..
Hem hiç bir belirti yok ki karın ağrım bile yok yani olsaydı kesin yükselecek umuduyla beklerdim..

Ben de hiç belirtim ağrım sancım olmasın istiyordum çünkü bu ağrıyı tanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

Bende bunların hiç biri yok kesinleşti adet olmayı bekliyorum
Inşallah sizde vardı dua ediyorum sizin için..
Olması da pek bir anlama gelmiyor ama. Ben hatırlıyorum 3 yıl önce yaşamıştım adete 4-5 gün kala klomen kullandığım bir ay öyle istahim artmıştı ki günlük yediğim miktarın 3 katı yedim belki bir iki hafta sürdü. Yine öyle oldum. Normalde sıcakta ben pek yemek yiyemem hele kahvaltıda yumurta filan midemi kaldırıyor sıcak havalarda. Ama iki gündür yine önceki gibi oldum. Karnım doyuyor ama canim hala yemek istiyor. Midem azıcık bosalinca hemen yemeğe saldiriyorum. Klomenin böyle bir etkisi oluyor bana tuhaf ama durum bu :) çok yersem tabi karin da sisiyor gaz da oluyor. Rahim batması dışında belirtim yok da diyebilirim. O da bu gün azaldı sanki. Hadi hayırlısı...

Canım hoşgeldin inşallah olur bu defa şayet olmazsa hep birlikte hsg ye gideriz:)
Hayırlısı olsun canım hepimiz için :) bu siteyi hamilelikle ilgili sorularıma cevap ararken tesadüfen gördüm iyiki görmüşüm hemen üye oldum artık cevremde kimseyle hamilelikle ilgili dertlesmek onlara birşey söylemek istemiyorum ancak halimizden bizim gibi olanlar anlayabilir
Canım hoşgeldin inşallah olur bu defa şayet olmazsa hep birlikte hsg ye gideriz:)

Özelde anestezili hsg filmi ücreti 800 tl flimde işe yaramazsa ne yaparım bilmiyorum

Aaa okadar pahalımı yaa off
Benimki 400 tl'ye tutmuştu ama geçen yıl bu yil herkes fiyat yükselmiş diyordu ama ne kadar bilmiyordum..
Ama bizim burda aşılama 800 tl..

Kızlar bi kaç hastane araştırın hangisi uygunsa ordan yaptırın sonra kendi doktorunuza gösterirsiniz....
Benim araştırma gibi bi şansın yoktu bizim burdaki devlette yok özelde var.. ve bir tane özel hastane var.. mecburen oraya gitmek zorunda kaldım..

Devlette yapılıyor mu bilgisi olan aydınlatsa keşke :)
Olan yerler var ama arastirip bulmak gerekiyor. C kollu cihaz kullaniyorsa yaptirabilirsiniz. Eski cihazlar ise kimse tavsiye etmiyor. Devlet ise mutlaka sormayı unutmayın. Ozeller genelde c kollu cihaz kullanıyor diye biliyorum.

Kızlar sağolun bilgim yoktu bu konuda hiç ağustosu kendimize dinlenme koyuyorum yatıp yuvarlanıp keyfime bakıcam tatile gidecem yüzecem üf yeter Eylülden itibaren hsg işlerine başlarım napayım

Kızlar merhaba bende üç aydır klomen kullanıyorum ama hamile kalamdım ayrıca rahim filmimde sol tüpüm se yapısıklık sağ tüpüm normal di başına böyle birsey gelem varmı daha sonra bebek sahibi olan allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar iyi akşamlar bugün günüm hastanede geçti sabah 9da gittim akşam 18.30da eve geldim doktor sürekli amaliyata gitti geldi şükür herşey normal çıktı hiç bir problemin yok seninde eşinin de dedi ama sadece kilo vermen lazım dedi bak o zaman nasıl hamile kalıyorsun dedi şimdi tek derdim kilo vermek ama nasıl fikri olan varmı kızlar

Beraber rejim yapalım canım:)

Canım hoşgeldin tek tüple hamile kalan çok insan var ama bu konuda tecrübeli arkadaşlar var ben daha hsg çektirmedim

Canım hoşgeldin tek tüple hamile kalan çok insan var ama bu konuda tecrübeli arkadaşlar var ben daha hsg çektirmedim

Ben cektirdim bakırkoyde bi merkez de narkozsuz cok zor olmadı ama tabi insan korkuyor tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…