Bat tahminen 26-27 temmuz hayırlısı olsun canım seninde güzel haberlerini bekliyoruzAnladımm canım çok sağolun. Bat ne zaman. İnşallah hepimiz saglıklı hayırlı hamilelik haberimizi veririz
Tamam canım zaten başka test kalmadı..Arkadaşın için çoook sevindim kırkbin kere maşallah Allah ol dedimi oluyor işte maşallah
Hiç kendimizi dinlemeyelim boşver cumaya kadar sabret tamammı beraber test yapalım
Ayyy inşallah gerçekten de hissettiğin gibi olur hamiş kalırsın..Ama benim vücudumda acayip bir ağırlık var şişmi desem psikolojikmen de stresli konular vardı böyle adet olmaya vücut hazırlanıyor sanki uf bilmiyorum
Bende test yarın alacam ki erken yapmayayım cuma bile erken ama seninle sabretmek çok zor bendende acelecisin:)Ayyy inşallah gerçekten de hissettiğin gibi olur hamiş kalırsın..
Hsg cekindiginiz ay korunmadiniz mi? Ben ozel hastaneye gidiyorum ama doktorum tip fakultesinde de calisiyor gel orada cekeyim dedi daha once bir kimyasal gebeligim var tuplerim tikali olsa o da olmazdi diye dusunuyorum ama yine de yaptiracagim aklimda kalmasin. Agrili olmasindan cok korkuyorum umarim kolay gecer cok tesekkurler beni motive ettinizKizlar hsg çektirmek için inanin anesteziye hiç gerek yok bende cokkk korkarak çektirdim eğer özel hastaneyse hiç korkmayın yeni teknoloji sayesinde sadece emin olun iki yada üç dakika regl sancısı hissettim okadar. Lütfen korkmayın. Ve üst cekildikten sonra korunmayı. Çünkü o ay gebelik için şansınız çok yüksek. Ben o ay gebe kaldım allah yardimcimiz olsun
Ooo yarin test gunu muBende test yarın alacam ki erken yapmayayım cuma bile erken ama seninle sabretmek çok zor bendende acelecisin:)
İnsallah vardir cizginin koyulugu giderek azaliyor mu artiyor mu? Azaliyorsa ilacin etkisidirBiriyle tartışmıştım da canım :)))
Bu arada ben buraya giremeyince can sıkıntısından test yaptım pozitif çıktı İnşallah gerçektir çok erken ama bugünde yapıcam sende yap bugün tamam mı:)))
Yok kuzumm normalde test gününe var ama yarın test alıp cuma günü inş test yapıcaz:) bize dua etOoo yarin test gunu mubu isin en heyecanli tarafi bence ins cift cizgiler gormek nasip olur
Rica ederim. Hiç ertelemeyin hemen cektirin film ilacli cekildigi icin ufak tikanikliklarda açılıyor ve temizliyor enfeksiyonlari buda gebelige daha yatkın bir zemin hazırlıyor. Ben özel hastanede iyi bir doktora gidiyorum. Bu şansı kacirmana korunmana gerek yok demişti. Korunmadik ve gebe kaldım ama düşük oldu malesef bebekle ilgili bir sıkıntıydi drumun soylemesine göre. Hayırlısı olsun sizin içinde insallahHsg cekindiginiz ay korunmadiniz mi? Ben ozel hastaneye gidiyorum ama doktorum tip fakultesinde de calisiyor gel orada cekeyim dedi daha once bir kimyasal gebeligim var tuplerim tikali olsa o da olmazdi diye dusunuyorum ama yine de yaptiracagim aklimda kalmasin. Agrili olmasindan cok korkuyorum umarim kolay gecer cok tesekkurler beni motive ettiniz
Ayrıca hiç acimıyor. Kormanaa gerek yok sadece ufak bir regl sancısı gibi olup geçiyor sonra hemenHsg cekindiginiz ay korunmadiniz mi? Ben ozel hastaneye gidiyorum ama doktorum tip fakultesinde de calisiyor gel orada cekeyim dedi daha once bir kimyasal gebeligim var tuplerim tikali olsa o da olmazdi diye dusunuyorum ama yine de yaptiracagim aklimda kalmasin. Agrili olmasindan cok korkuyorum umarim kolay gecer cok tesekkurler beni motive ettiniz
Hsg cekindigi ay hamile kalanlarin cogu dusukle sonuclaniyor kendimce o ilacin etkisi olabilir diye dusunuyorum ama cok sevindim hemen sonuc almana ins kisa zamanda tekrar olacaktirRica ederim. Hiç ertelemeyin hemen cektirin film ilacli cekildigi icin ufak tikanikliklarda açılıyor ve temizliyor enfeksiyonlari buda gebelige daha yatkın bir zemin hazırlıyor. Ben özel hastanede iyi bir doktora gidiyorum. Bu şansı kacirmana korunmana gerek yok demişti. Korunmadik ve gebe kaldım ama düşük oldu malesef bebekle ilgili bir sıkıntıydi drumun soylemesine göre. Hayırlısı olsun sizin içinde insallah
Onunla alakası yok eşimin sperm testinde şekil bozukluğu çıktı ben ve drlar ona bagliyoruz malesef. Suan eşim tedavi görüyor. Bakalım hayırlısı senin secimin yinede istersen korun . Ama aynı ay gebe kalan herkes düşük yapmıyor. Buda nasip isiHsg cekindigi ay hamile kalanlarin cogu dusukle sonuclaniyor kendimce o ilacin etkisi olabilir diye dusunuyorum ama cok sevindim hemen sonuc almana ins kisa zamanda tekrar olacaktir
Belli olmaz ama yaaa yine de
Evet canım bu ay ikinci ayım geçen ay çok sakindim ama bu ay öyle değilim..Bende test yarın alacam ki erken yapmayayım cuma bile erken ama seninle sabretmek çok zor bendende acelecisin:)
Aynı derecede canım silikleşme yok silik zaten ama aynı derecede silik ne eksik ne fazlaİnsallah vardir cizginin koyulugu giderek azaliyor mu artiyor mu? Azaliyorsa ilacin etkisidir
Ne zaman yapmaya başladınEvet canım bu ay ikinci ayım geçen ay çok sakindim ama bu ay öyle değilim..
Çünkü bu ay süt buharına oturdum.. kanallarım çok dardı açılsın diye yaptım çok merak ediyorum.
Dün 8.günümdü canım dün yaptım pozitifti..Ne zaman yapmaya başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?