Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Arkadaşın için çoook sevindim kırkbin kere maşallah Allah ol dedimi oluyor işte maşallah
Hiç kendimizi dinlemeyelim boşver cumaya kadar sabret tamammı beraber test yapalım
Tamam canım zaten başka test kalmadı..
Birazdan eve giderken alırım eczaneden bi kaç tane ama artk cuma günü yapacam..

Ama benim vücudumda acayip bir ağırlık var şişmi desem psikolojikmen de stresli konular vardı böyle adet olmaya vücut hazırlanıyor sanki uf bilmiyorum
Ayyy inşallah gerçekten de hissettiğin gibi olur hamiş kalırsın..

Hsg cekindiginiz ay korunmadiniz mi? Ben ozel hastaneye gidiyorum ama doktorum tip fakultesinde de calisiyor gel orada cekeyim dedi daha once bir kimyasal gebeligim var tuplerim tikali olsa o da olmazdi diye dusunuyorum ama yine de yaptiracagim aklimda kalmasin. Agrili olmasindan cok korkuyorum umarim kolay gecer cok tesekkurler beni motive ettiniz

İnsallah vardir cizginin koyulugu giderek azaliyor mu artiyor mu? Azaliyorsa ilacin etkisidir

Rica ederim. Hiç ertelemeyin hemen cektirin film ilacli cekildigi icin ufak tikanikliklarda açılıyor ve temizliyor enfeksiyonlari buda gebelige daha yatkın bir zemin hazırlıyor. Ben özel hastanede iyi bir doktora gidiyorum. Bu şansı kacirmana korunmana gerek yok demişti. Korunmadik ve gebe kaldım ama düşük oldu malesef bebekle ilgili bir sıkıntıydi drumun soylemesine göre. Hayırlısı olsun sizin içinde insallah

Ayrıca hiç acimıyor. Kormanaa gerek yok sadece ufak bir regl sancısı gibi olup geçiyor sonra hemen

Hsg cekindigi ay hamile kalanlarin cogu dusukle sonuclaniyor kendimce o ilacin etkisi olabilir diye dusunuyorum ama cok sevindim hemen sonuc almana ins kisa zamanda tekrar olacaktir

Hsg cekindigi ay hamile kalanlarin cogu dusukle sonuclaniyor kendimce o ilacin etkisi olabilir diye dusunuyorum ama cok sevindim hemen sonuc almana ins kisa zamanda tekrar olacaktir
Onunla alakası yok eşimin sperm testinde şekil bozukluğu çıktı ben ve drlar ona bagliyoruz malesef. Suan eşim tedavi görüyor. Bakalım hayırlısı senin secimin yinede istersen korun . Ama aynı ay gebe kalan herkes düşük yapmıyor. Buda nasip isi

Bende yumurtlama dönemi antibiyotik içtim o yüzden umudum az

Bende test yarın alacam ki erken yapmayayım cuma bile erken ama seninle sabretmek çok zor bendende acelecisin:)
Evet canım bu ay ikinci ayım geçen ay çok sakindim ama bu ay öyle değilim..
Çünkü bu ay süt buharına oturdum.. kanallarım çok dardı açılsın diye yaptım çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…