- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Ben geç yumurtluyorum canım yumurta tembelliği varmış bakalım ne zaman olacak o çift cizgilerHmm anladım canım ben 12.gün yumurtladım netten ovulasyon günü hesaplama var ordan hesaplamıştım 12.gün yumurtlayacağım yazıyordu ama 3.cü testim silik çıkınca umudum gitmişti nette pozitif ovulasyon testlerine baktim yumurtlamadan bir gün önce silik çıkıyor ertesi gün tam çıkıyor çok şükür yaptım ve çıktı..
Yani nettende hesaplayinca doğru sonuç veriyor..
Bende de vardı canım yumurtlama tembelliği hatta dr çok umutsuz konuşmuştu geçen ay çok tembel demişti bu ay çok güzel oldu...Ben geç yumurtluyorum canım yumurta tembelliği varmış bakalım ne zaman olacak o çift cizgiler
Yaptım bakalım inşallah gitgide koyulaşırNu arada üzülme canım ya şu çayı bi içsene salıya kadar..
Hangi çaydan içeyimBende de vardı canım yumurtlama tembelliği hatta dr çok umutsuz konuşmuştu geçen ay çok tembel demişti bu ay çok güzel oldu...
Aslanpençesi civanperçemi ve çobançantası hepsinden 5er gr yarim litre suyla birlikte kaynatıp içeceksin canım sabah akşam bir su br..Hangi çaydan içeyim
Inşallah canım benim benim kanallar dar olunca yumurtladigima sevinemiyorum bileYaptım bakalım inşallah gitgide koyulaşır
Inşallah canım benim benim kanallar dar olunca yumurtladigima sevinemiyorum bile[/QUOT. Soğan suyu ve incir suyu içiyorum bu ay bi dahaki ayda onları deneyim bakalım
Senin yumurtlama sorunun varmıydı canımInşallah canım benim benim kanallar dar olunca yumurtladigima sevinemiyorum bile
Evet canım çok tembel demişti dr hatta geçen ay gittiğimde baktı hiç yumurta göremedik çok yavaş ilerliyor demişti..Senin yumurtlama sorunun varmıydı canım
Bu çay mı işe yaradı ben de bi daha ki ay içeyim kasıklarım da agrılarbaşladı inşallah buyuyordur yumurta larEvet canım çok tembel demişti dr hatta geçen ay gittiğimde baktı hiç yumurta göremedik çok yavaş ilerliyor demişti..
Evet canım çay işe yaradı çok şükür..Bu çay mı işe yaradı ben de bi daha ki ay içeyim kasıklarım da agrılarbaşladı inşallah buyuyordur yumurta lar
Amin inşallah canım benim..İnşallah canım hakkımızda hayırlısı Rabbim saglıklı sihatli evlatlar nasip etsin inşallah
Hsg sonucun ne peki canım sorun var mıymış?Kizlar ben hsg yi cektirdim cuma gunu üçüncu klomen denememden once cektirmek istedim. Onumuzdeki ayda tekrar klomen kullanabilirim ama zaten yumurtlama problemim yok kullanmayadabilirim bakalim durum ne olacak 5,6 ay kendi halimde kalip kışa aşilama yaptirmayi dusunuyorum.
Yumurtlama sorunun yoksa hiç boşa klomen kullanma canım zaten yumurtluyosun neden hormon alaşımlı bosaKizlar ben hsg yi cektirdim cuma gunu üçüncu klomen denememden once cektirmek istedim. Onumuzdeki ayda tekrar klomen kullanabilirim ama zaten yumurtlama problemim yok kullanmayadabilirim bakalim durum ne olacak 5,6 ay kendi halimde kalip kışa aşilama yaptirmayi dusunuyorum.
Canımm nasıl çektirdin zor oldumu sonucu ne oldu?Kizlar ben hsg yi cektirdim cuma gunu üçüncu klomen denememden once cektirmek istedim. Onumuzdeki ayda tekrar klomen kullanabilirim ama zaten yumurtlama problemim yok kullanmayadabilirim bakalim durum ne olacak 5,6 ay kendi halimde kalip kışa aşilama yaptirmayi dusunuyorum.
Cnm hsg agrili islem miKizlar ben hsg yi cektirdim cuma gunu üçüncu klomen denememden once cektirmek istedim. Onumuzdeki ayda tekrar klomen kullanabilirim ama zaten yumurtlama problemim yok kullanmayadabilirim bakalim durum ne olacak 5,6 ay kendi halimde kalip kışa aşilama yaptirmayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?