Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Ben geç yumurtluyorum canım yumurta tembelliği varmış bakalım ne zaman olacak o çift cizgiler

Evet canım çok tembel demişti dr hatta geçen ay gittiğimde baktı hiç yumurta göremedik çok yavaş ilerliyor demişti..
Bu çay mı işe yaradı ben de bi daha ki ay içeyim kasıklarım da agrılarbaşladı inşallah buyuyordur yumurta lar

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı Rabbim saglıklı sihatli evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar ben hsg yi cektirdim cuma gunu üçüncu klomen denememden once cektirmek istedim. Onumuzdeki ayda tekrar klomen kullanabilirim ama zaten yumurtlama problemim yok kullanmayadabilirim bakalim durum ne olacak 5,6 ay kendi halimde kalip kışa aşilama yaptirmayi dusunuyorum.

Hsg sonucun ne peki canım sorun var mıymış?

Yumurtlama sorunun yoksa hiç boşa klomen kullanma canım zaten yumurtluyosun neden hormon alaşımlı bosa

Canımm nasıl çektirdin zor oldumu sonucu ne oldu?
Bende 3.klomenden önce çektiricem ama öncelikle bitkisel deniyecem olmazsa kasım gibi hsg düşünüyorum

Cnm hsg agrili islem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…