- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.281
Slm canim sende hamilesin. Cok sevindim. Tüp bebek mi? Hangi doktor ve merkezde tedavi gördün?
Rahim filmi cektirmismiydin?canım 14 ay beklettikten sonra kendiliğnden geldi :) biz de anlamadık :)
Allah'ın mucizesicanım 14 ay beklettikten sonra kendiliğnden geldi :) biz de anlamadık :)
Rahim filmi cektirmismiydin?
Super cok sevindim hayirlisi olsunaynen canım çektirdim çektirdiğim ay 7 gün sabah akşam antibiyotik kullandım enfeksiyonu attım vücudum sanırım
sonraki ay hamile kaldım :)
Rahim filmi şartKızlar bende 13 aydır hamile kalmaya çalışıyorum hiç bebisim yok bu ay tedaviye basladik eşimde bende sorun yoktu ama bu ay doktor çatlatma iğnesi yapti 8 günü pozitifi gördüm kan testi 4 cıktı 14 gün pazartesi oluyor pazartesi tekrar yapacam inş yükselmiştir bu ay tutmazsa yapmadığımız sadece rahîm filmi kaldi onu yapıcaz galiba
Korkuyorum biraz ama bebiş için mecbur ..Rahim filmi şart
Korkuyorum biraz ama bebiş için mecbur ..
Sende mi rahim filminden sonra hamile kaldin?Bende 18 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım tüp bebek yaptırmıştım temmuzda tutmamışti.
hiç korkma ben çektirdim sonraki ay hamile kaldım :)
Kaca cektirdin?hiç korkma ben çektirdim sonraki ay hamile kaldım :)
yesa rahim filmini hangi merkez ve doktorda cektirdin? Sperm tahlili nerde kac liraya yapiliyor
Sperm tahlili ucreti ne kadar350 tl
ankara ortadogu hastanesi
sperm tahlılı bılgı hastanesinde yaptırdık ama bir çok şeye bakmamışlar hiç beğenmedim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) inşallah bende kalirim dua edin pazartesi değerim yüksek ciksin bu ay tutmus olsun inşallahhiç korkma ben çektirdim sonraki ay hamile kaldım :)
Sperm tahlili ucreti ne kadar
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) inşallah bende kalirim dua edin pazartesi değerim yüksek ciksin bu ay tutmus olsun inşallah
Allah razı olsun canim benim ilk çocuk mu :)amin canım dularım senınle :)
Yok canım ben rahim filmi çekileli bir yıl olmuştu. Tüp bebekten 5 ay sonraa hamile kaldım.Sende mi rahim filminden sonra hamile kaldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?