- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #5.301
Canım benim eşimde sorun vardı sayı 150 milyon civarı ileri hareket yüzde 12 idi ama olmuyordu ne aşılama ne tüp bebek eşim Kaan aydosa gitti spermlerde yüzde 43 dna hasarı çıktı ilaç tedavisine başladı 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldimSperm tahlili ucreti ne kadar
Allah razı olsun canim benim ilk çocuk mu :)
MucizeYok canım ben rahim filmi çekileli bir yıl olmuştu. Tüp bebekten 5 ay sonraa hamile kaldım.
Ay ne güzel benimde ınsallah olursa ilk olacak :)aynen canım ilk bebek :)
Ay ne güzel benimde ınsallah olursa ilk olacak :)
Insallah canm :)olur canım olur Allahın ıznıyle olur :)
Kocana kaan aydos hangi ilaclari verdi?Canım benim eşimde sorun vardı sayı 150 milyon civarı ileri hareket yüzde 12 idi ama olmuyordu ne aşılama ne tüp bebek eşim Kaan aydosa gitti spermlerde yüzde 43 dna hasarı çıktı ilaç tedavisine başladı 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldim
Canım benim eşimde sorun vardı sayı 150 milyon civarı ileri hareket yüzde 12 idi ama olmuyordu ne aşılama ne tüp bebek eşim Kaan aydosa gitti spermlerde yüzde 43 dna hasarı çıktı ilaç tedavisine başladı 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldim
Kaan aydosta masrafiniz toplam ne kadar ödediniz?Canım benim eşimde sorun vardı sayı 150 milyon civarı ileri hareket yüzde 12 idi ama olmuyordu ne aşılama ne tüp bebek eşim Kaan aydosa gitti spermlerde yüzde 43 dna hasarı çıktı ilaç tedavisine başladı 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldim
Canım test yaptırdınız mı ilaç sonrası ? Birde emodeks ve klomen mi verdi kaan hoca ?Canım benim eşimde sorun vardı sayı 150 milyon civarı ileri hareket yüzde 12 idi ama olmuyordu ne aşılama ne tüp bebek eşim Kaan aydosa gitti spermlerde yüzde 43 dna hasarı çıktı ilaç tedavisine başladı 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldim
Canım çok sevindim maşallah Allah sağlıkla devam ettirsin. Nasıl mide bulantın falan var mi?canım 14 ay beklettikten sonra kendiliğnden geldi :) biz de anlamadık :)
Canım çok sevindim maşallah Allah sağlıkla devam ettirsin. Nasıl mide bulantın falan var mi?
Emodex ve klomenKocana kaan aydos hangi ilaclari verdi?
800 TL testlere verdik 450 de muayene ücreti ödedik başka da bişey yokKaan aydosta masrafiniz toplam ne kadar ödediniz?
Canım ilaçlardan bir ay sonra kan testi istedi yaptırdık maille gönderdik sonucu hasar testi 3 ay sonra yapılacaktı ama yaptırmadan hamile olduğumu öğrendimCanım test yaptırdınız mı ilaç sonrası ? Birde emodeks ve klomen mi verdi kaan hoca ?
Bende çok çektim günde 7 kere çıkardığım oluyordu soluğu acilde alıyordum serum kolumda gene çıkarıyordum. Çok şükür 1 haftadır kurtuldum.Geçer inşallah seninkide.Var canım. Var daha bugün siftah yapmadım ama dur bakalım belli olmaz :)
Bi de sabah bulantısı derler yoo öyle bir şey aksam da olabiliyor :)
Bende çok çektim günde 7 kere çıkardığım oluyordu soluğu acilde alıyordum serum kolumda gene çıkarıyordum. Çok şükür 1 haftadır kurtuldum.Geçer inşallah seninkide.
Canım ilaçlardan bir ay sonra kan testi istedi yaptırdık maille gönderdik sonucu hasar testi 3 ay sonra yapılacaktı ama yaptırmadan hamile olduğumu öğrendim
Kan testi hormonlar için mi yaptırmıştınız balım?Canım ilaçlardan bir ay sonra kan testi istedi yaptırdık maille gönderdik sonucu hasar testi 3 ay sonra yapılacaktı ama yaptırmadan hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?