Temmuza kadar 10 kılo verecegim :)

güzelmiş canım bende şu 10 kilomu bir vereyimde yaparım inşallah.şuan hedefm 10 kilo vermek 69a indiğim gün bayram yapıcam cok uzun zamandır göremedim 6lı rakamları :26:

güzelmiş canım bende şu 10 kilomu bir vereyimde yaparım inşallah.şuan hedefm 10 kilo vermek 69a indiğim gün bayram yapıcam cok uzun zamandır göremedim 6lı rakamları :26:
cnm veririsin merak etme bende görmeyi çok istiyorum inan o kdr mutlu olacagim ki anlatamam. hep 7 ile 9 u görebilecekmiyim diyodum gördüm şükür simdi 6 ile 9 u görmekde sıraa bu azimle onuda vericem :)

cnm veririsin merak etme bende görmeyi çok istiyorum inan o kdr mutlu olacagim ki anlatamam. hep 7 ile 9 u görebilecekmiyim diyodum gördüm şükür simdi 6 ile 9 u görmekde sıraa bu azimle onuda vericem :)

inşallah canım yaa azim çok önemli gerçekten yılmamak gerekiyo ben cok yıldım zamanında ama şimdi çok kararlıyımmm

inşallah canım yaa azim çok önemli gerçekten yılmamak gerekiyo ben cok yıldım zamanında ama şimdi çok kararlıyımmm

aynen canım bende kararlıyım hele erkek arkadasımla inatlaştık onun giyim dükkanı vr bana dedi eger 38 beden ol istedigin herseyı alıcas sana oda çok istiyor bende

Tatlım ben bu sene habire diyet bozdum durdum en son yeter dediğim an süt kardeşimin 12kilo verip 62ye indiği andı kendi kendime dedimki o bile vermiş (yemeğe cidden aşıktır) sen hala diyet bozuyosun bide 90kilo arkadaşım 59a inince şalter koptu bende :) Bende yaparım dedim

ay inş. canım tek istedgim bu sen neler yaptın bakalım bugun kahvaltı öglen yemk spor ws. neler yiyip içiyosun

sabah sirkeli suyumu içtim yarım saat sonra 1 haşlanmış yumurta biraz salata zeytin ve bir dilim kepek ekmeği yedim.
öğlen zeytinyağlı taze fasülye (yarım porsiyon)
aralarda yeşil çay tüketiyorum ve bol bol su içiyorum canım akşam üstüde yürüyüşe çıkıcam canım ama evdede twistr aletim var şimdilik onla idare ediyorum

ya sorma benmde ilk okul arkadasım 3 ayda 25 kılo verdı biliyomusun benden o kdr sismandıkı anlatamam kaç gece agladıgımı biliyorum bende ama ymin ettim yapıcam basarıcam vallaha

Tatlım gördüm fotoğrafları iki resim arasından bi insan daha çıkar vallahi süper gözüküyosun yağdan gitmiş yani be gittiyse maşaallah :))
Bak şimdi gene hırslandım :)) Bide kilo bildirim günümüz pazartesi olsun mu ? Ölçülerimizide ölçüp yazalım bu hafta ben hiç bakmadım bakalım ne kadar farkedicek ?

güzelmiş canım bende gidip kendime şaşal su alayım bitmiş suyum o kdr çok içiyorum ki anlatamam fil bile benden daha az içiyodur

aynen canım bende kararlıyım hele erkek arkadasımla inatlaştık onun giyim dükkanı vr bana dedi eger 38 beden ol istedigin herseyı alıcas sana oda çok istiyor bende

çok güzel canım zayıfla da istediğin herşeyi al inşallah bizde inatlaştık kilo verirsem dolabımı baştan aşağıya yenileyecek ama ona göre gerek yok kilolu değilsin bişey yok diyo boydan kurtarıyoruz biraz ama var yani görünen köy klavuz istemiyo

ya sorma benmde ilk okul arkadasım 3 ayda 25 kılo verdı biliyomusun benden o kdr sismandıkı anlatamam kaç gece agladıgımı biliyorum bende ama ymin ettim yapıcam basarıcam vallaha

Benim erkek arkadaşım habire başıma kaktı biliyo musun ne zaman bişey yesem şişko patlıcan yakında vs. dedi o çok bozdu moralimi
O zayıflayan arkadaşımlada şakalaşıyodum şimdi ben oldum duba kız oldu incecik

aynen canım ya annem verdi annemle yolda yürürken herkes sasırıyo ne güzel kilo vermişssin diye iltifat ediyolar banada anneni geçmişssin kız bu ne hal diyolar

Kendimi sığıntı gibi hissettim kızlar :/

olur canım bana uyar ama bn bu hafta degil haftaya yazarım bu haftakı belli ztn :) hırslan cnm hırslan aynen ben her gece yatmadan önce sonralara bakıp yatıyorum her sbh nasıl hırslıyım anlatamam dun gece çok geç yattım vallaha sabah ezan okundu uyudum 11 de kalktım bide çok uyku kilo yapıyor. ben fazla yemiyodum ama çok uyuyodum öglenleri hele onu kestim böle kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…