temmuza kadar 96 kg'dan 65 kg'a olacak inşallah!!!

ayshooo87

Sarıl sevdiceğine!!!
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
310
19
318
Aydın
evet kızlar 1 ay önce diyete başladım. tabi diyetisyen kontrolünde. tam 1 ayda 5,1 kg vermişim aynen tam gaz devam edeceğim. Yaza eşimin bikini sözü var

evet kızlar 1 ay önce diyete başladım. tabi diyetisyen kontrolünde. tam 1 ayda 5,1 kg vermişim aynen tam gaz devam edeceğim. Yaza eşimin bikini sözü var

Devam et canım ıstedkten snra kılo önmuzde dramaz bu arada hayrlı olsun konun:)

evet canım azım gsterdkten snra olur bnım hedefım 58 canım bnde byagı kıloluyum ama :d

canım önüne hedefini koyup azmettikten sonra önünde hiç bişey duramaz. ben evlenmeden önce 15 kg vermiştim. ama düğünüm sonrası saldım ve 20 kilo aldım yavaş yavaş. sağolsun eşim beni kırmak istemediği için şişkosun falan demedi. ama pantolonlarım, eteklerim, elbiselerim öyle demiyordu. bakalım 1 ay oldu başlayalı. daha da güzel olacak inşallah. ama benim eşim çok destek veriyor bana. ben ne yersem o da onu yiyor. gıkını çıkarmıyor. o da 4 kilo verdi benimle birlikte. onun çok ihtiyacı yok ama olsun o da fit olmak istiyor azim ve destekle bunu aşacağız yaz sonuna kadar umarım...

bu arada bugün neler yedim ve yiyeceğim onları da yazayım.
sabah; 1 kibrit kutusu peynir, 2 dilim ekmek, köz kırmızı biber(zeytin yağı dökmedim üzerine) ve sınırsız şekersiz çay

ara öğün olarak sadece meyve yiyorum. bugün 1 tane elma yiyeceğim.

normalde öğle öğünüm de var. ama bugün çok geç uyandığım için onu atlayacağım. haftaiçi öğle ve akşam öğünüm aynı oluyor. bugünki akşam yemeğimde ızgara et (yağsız olacak), 1 su bardağı ölçüsünde yoğurt, 1sb. ölçüsünde çorba(çorba kremalı, tavuklu, köfteli olmayacak. mercimeği ise haftada 1 kere içebiliyorsun.), yine 1 sb ölçüsünde sebze yemeğiolacak.

akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 adet meyve yiyeceğim.

bu arada gün içinde 45 dakika kadar spor yapıyorum kendimce. yarım saat bisiklet çalışıyorum evde. 15 dakika da göbek, göğüs ve kollar için çalışıyorum. umarım çoooooooooooooook iyi sonuçlar alacağım...

bnde 93 kıloydum 3 ocak ta smdı 81 kıloyum :d

kızlar bu bikaç gündür pek dikkat edemiyorum. dün akşam günüm vardı. azıcık börek ve kek yedim... bana bu umarım yol,su, elektrik olarak dönmez... okuldan geldiğimde 89,7'ydim yarın doktor kontrolüm var. umarım doktor olumlu karşılar. çok tırsıyorum da kendisinden. :18:

merhaba bende şı anda 92 kiloyum boyum 1.72 2009 yılında 1500 kalorilik diyet ile 27 kilo vermiştim fakat diyeti bırakınca geri aldım bende tekrar başlıcam sakın pes etme 90 ı kırdıktan sonra aşşağı çabucak inersin inan bana pes etme

evet canım azmettikten sonra incecik olacağız inşallah. ben de düğünümden önce 15 kilo vermiştim. ama düğün sonra 20 kilodan fazla aldım. neyse ki kendime güveniyorum. ve vereceğime inancım tam. bugün doktor kontrolü süper geçti. 89,6 olmuşum çoooooooooooooooooooooooook mutluyum....

yazamamışım uzun zamandır misafirdi, oydu buydu derken... misafir varken evde diyete uymak da zorluyor insanı. ama neyse ki kazasız atlattım. 7 ocakta başladığım diyetimde an itibariyle 11 kilo vermiş bulunmaktayım.. galiba azıcık yavaş veriyorum... bu hafta moralim azıcık bozuldu o sebeple... perşembe doktor randevum var. bakalım sevgili doktorum ne diyecek bu gidişata... bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 2 dilim salam ve şekersiz çay

ara öğün 1 por. meyve ben yarım elma, yarım portakal yedim.

öğle :1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı kabak yemeği,

ara öğün: yarım muz

akşam: yine öğle ile aynı olacak. ama bir de çorba eklenecek

çok kızıyorum kendime.bu kadar şişene kadar neredeydim diye... kilo verme hızım da düşmeye başladı. acaba ben hiç 36 beden bi pantolona rahatça giremeyecek miyim diyorum....

Ayşecim günlüğün hayırlı uğurlu olsun canımm

buralardaymışsın , topice uğramayınca merak etmiştim , buarada 83 olmuşsun tütütütü MAŞALLAH diyorumm

azmin daim olsun kuzumm , umarım yaza istediğin kilo ile merhaba dersin

canımsın... çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. evet burada bi günlük oluşturmuştum ama tembellikten yazamıyorum. 83 oldum ama hala o kadar tombulum ki verdiğim 13 kiloyu nereden verdim bilmiyorum. hoş bu haftasonu mağazaları bi turlamıştım kaç bedene sığıyorum diye. 40 beden bi cekete oldukça rahat sığdım ve süper hissettim. ama arkamda kocaman bi kamyon kasası taşıyorum gibi hissediyorum...

olur canım oluurr , sen kafanı takma , biraz daha verdikten sonra tam oturur , sen aynen devamm et )

ama bi müddet sonra yavaşlayıp, durma noktasına geleilir, aman bozma canım , ben 4-5 ay duraklamıştım , sonra yine devam eder , azmin daim olsun canımm

merak etme o kasayıda eritirsinn , bak ne güzel 40 beden ceket olmuşş , tebrikler canımm

ya şu duraklama dönemini çabucak atlatsam keşke canım. acaba tekrar hızlanacak mı? ben daha önce kilo verdiğimde durakladıktan sonra bırakmıştım da.

ya şu duraklama dönemini çabucak atlatsam keşke canım. acaba tekrar hızlanacak mı? ben daha önce kilo verdiğimde durakladıktan sonra bırakmıştım da.

yok canım, aman haa bu sefer düşme bu hataya , duraklamada veremesende almamaya özen göster sonra yine kaldığı yerden devam edersinn , yazıktır bak o kadar emek veriyosunn , yapma kuzumm , önüne bak, aynen devamm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…