evet kızlar 1 ay önce diyete başladım. tabi diyetisyen kontrolünde. tam 1 ayda 5,1 kg vermişimaynen tam gaz devam edeceğim. Yaza eşimin bikini sözü var
Slm canimm insallahh basarirsinn
Devam et canım ıstedkten snra kılo önmuzde dramaz bu arada hayrlı olsun konun:)
inşallah canım. bana 60-65 kg oldum mu yetecek. hep birlikte zayıflayalııııııııım...
evet canım azım gsterdkten snra olur bnım hedefım 58 canım bnde byagı kıloluyum ama :d
canım önüne hedefini koyup azmettikten sonra önünde hiç bişey duramaz. ben evlenmeden önce 15 kg vermiştim. ama düğünüm sonrası saldım ve 20 kilo aldım yavaş yavaş. sağolsun eşim beni kırmak istemediği için şişkosun falan demedi. ama pantolonlarım, eteklerim, elbiselerim öyle demiyordu. bakalım 1 ay oldu başlayalı. daha da güzel olacak inşallah. ama benim eşim çok destek veriyor bana. ben ne yersem o da onu yiyor. gıkını çıkarmıyor. o da 4 kilo verdi benimle birlikte. onun çok ihtiyacı yok ama olsun o da fit olmak istiyorazim ve destekle bunu aşacağız yaz sonuna kadar umarım...
bnde 93 kıloydum 3 ocak ta smdı 81 kıloyum :d
merhaba bende şı anda 92 kiloyum boyum 1.72 2009 yılında 1500 kalorilik diyet ile 27 kilo vermiştim fakat diyeti bırakınca geri aldım bende tekrar başlıcam sakın pes etme 90 ı kırdıktan sonra aşşağı çabucak inersin inan bana pes etme
Ayşecim günlüğün hayırlı uğurlu olsun canımm
buralardaymışsın , topice uğramayınca merak etmiştim , buarada 83 olmuşsun tütütütü MAŞALLAH diyorumm
azmin daim olsun kuzumm , umarım yaza istediğin kilo ile merhaba dersin
canımsın... çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. evet burada bi günlük oluşturmuştum ama tembellikten yazamıyorum. 83 oldum ama hala o kadar tombulum ki verdiğim 13 kiloyu nereden verdim bilmiyorum. hoş bu haftasonu mağazaları bi turlamıştım kaç bedene sığıyorum diye. 40 beden bi cekete oldukça rahat sığdım ve süper hissettim. ama arkamda kocaman bi kamyon kasası taşıyorum gibi hissediyorum...
olur canım oluurr , sen kafanı takma , biraz daha verdikten sonra tam oturur , sen aynen devamm et)
ama bi müddet sonra yavaşlayıp, durma noktasına geleilir, aman bozma canım , ben 4-5 ay duraklamıştım , sonra yine devam eder , azmin daim olsun canımm
merak etme o kasayıda eritirsinn , bak ne güzel 40 beden ceket olmuşş , tebrikler canımm
ya şu duraklama dönemini çabucak atlatsam keşke canım. acaba tekrar hızlanacak mı? ben daha önce kilo verdiğimde durakladıktan sonra bırakmıştım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?