Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Merhaba 4Aa olan embriyom transfer olmuştu aynı şekilde pgt gerek yok demişti 9.haftada kalbi durdu maalesef kürtajla sonuçlandı kalan dondurulmuş tek embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdik ve çok şükür 18haftalık gebeyim şuanda lütfen siz de gönderin sağlıkla kucağımıza alalım size de nasip olsun inşallah 🤲❤️
Çok teşekkür ederim. Sağlıkla doğurun inşallah Çözdürüp pgt gönderince bir sıkıntı oldu mu? Embriyo kaliteniz neydi? Darısı başıma😍

İlaçları kullanıyorum . T+6 bitiyor bugün. bilmiyorum yaa elimde test yok zaten daha erken değil mi bir de test bile yapsa insan emin olamıyor kan görene kadar. cuma günü kan vericem . Bu belirtiler iyi mi kötü mü bilemedim .😒
Kan versende dayanamıyorsun ki. Keseyle de olmuyor . Kalp atışını duyunca bir nebze he tamam ben hamileyim o zaman diyorsun

Çok teşekkür ederim. Sağlıkla doğurun inşallah Çözdürüp pgt gönderince bir sıkıntı oldu mu? Embriyo kaliteniz neydi? Darısı başıma😍
4Aa ydı hiçbir sıkıntı olmadı sağlıklı gelen o embriyomu transfer oldum çok şükür hamileyim amin darısı sağlıklıca tez zamanda size olsun inşallah 😍🤲

Pozitif görenler arkadaşlarım acaba sizde kasık ağrısı falan oldu mu göğüs ağrısı yada akıntı bende aşırı derece de sol kasık ağrısı var regl mi diye ödüm kopuyor

Test tarihim 4 Kasım henüz test yaptırmadım ya acaba sizin pozitiften önce oldu mu yoksa regl mi oluyorum
Ayni soruları ben de soruyorum kendime vucudumda bieseyler oluyo ama ilaçlardan mi Adet belirtisi mi tutunmami 🤲 hiç anlayamıyorum gece 3.30 da sağ kasigima bir krampla uyandım karnımda bir gerilme adet benzeri ağrı 20 dk sürdü gecti sonra gaz ağrısı gibi başladı ılık su içtim biraz yürüyüş yaptım kedimin ısisiyla mirmir biraz rahatlamaya çalıştım. Simdi iyiyi
ayakta biraz durunca kasikta batmalqr girip cikiyo oturuyorum hemen . İniş çıkışlı bir haller oluyo allah hayra çıkarsın inş 🤲

Merhaba herkese. Pozitifleri tebrik ederim. Negatifler de canlarini sıkmasinlar herseyin vakti zamani vardir. Allah hayirlisini nasib etsin. Ben beklemedeyim. 22 ekimde 2 tane 3 gun embriyosu transfer edildi. Kalitesi çok da iyi degil. Benim yumurtalarim çok kalitesiz. 5 transferde zar zor biri tuttu çok şukur oglum yanimda. Ikinci bebek denemesi yapiyoruz. Allah nasib ederse guzel haberler aliriz InsAllah. Cok yorucu bir surec hepimize sabirlar diliyorum bu sureçte
Gerçekten çok yorucu bir yolculuk inşallah turtunur yavrularınız 💜 benim negatif oldu maalesef

Pozitif görenler arkadaşlarım acaba sizde kasık ağrısı falan oldu mu göğüs ağrısı yada akıntı bende aşırı derece de sol kasık ağrısı var regl mi diye ödüm kopuyor
Benim kasik agrisi gogus hassasiyeti bacak agrisi var 6. Gunden itibaren halada devam ediyor. Bugun9. Gunum. Ama aksam yatonca hic bir agrim kalmiyor gun icinde basliyor.

Gerçekten çok yorucu bir yolculuk inşallah turtunur yavrularınız 💜 benim negatif oldu maalesef
Benim 3 gun embriyosu. Transfer hariç 7ci gun testlerim negatif şu an. Belki erken bilmiyorum. Sizin için de hayirlisi olsun. Sureç ayri zor, beklemek ayri, hayal kirikliği ayri. Ama sabretmekden başka da çaremiz yok. Allah hayirli bir zamanda yuzunhzu guldurur InsAllah

Benim 3 gun embriyosu. Transfer hariç 7ci gun testlerim negatif şu an. Belki erken bilmiyorum. Sizin için de hayirlisi olsun. Sureç ayri zor, beklemek ayri, hayal kirikliği ayri. Ama sabretmekden başka da çaremiz yok. Allah hayirli bir zamanda yuzunhzu guldurur InsAllah
Amin herkes ve benim için kolaylıkla olsun amin 💜

Ayni soruları ben de soruyorum kendime vucudumda bieseyler oluyo ama ilaçlardan mi Adet belirtisi mi tutunmami 🤲 hiç anlayamıyorum gece 3.30 da sağ kasigima bir krampla uyandım karnımda bir gerilme adet benzeri ağrı 20 dk sürdü gecti sonra gaz ağrısı gibi başladı ılık su içtim biraz yürüyüş yaptım kedimin ısisiyla mirmir biraz rahatlamaya çalıştım. Simdi iyiyi
ayakta biraz durunca kasikta batmalqr girip cikiyo oturuyorum hemen . İniş çıkışlı bir haller oluyo allah hayra çıkarsın inş 🤲
O ağrılar bende hala mevcut. Transfer olduğum ilk gün itibariyle oluştu bir daha hiç geçmedi. Ara sıra batmalarda mevcut. O bebeğin tutunmaları

Arkadaşlar ben hiç bir şey hissetmiyorum arada unutuyorum bile ne ağrı ne göğüste hassasiyet ne mide bulantısı transferden sonra gaz çok vardı oda bitti gitti benim gibi olup kese görenler var mı korku içimi hiç bırakmıyor

Back
X