harikasın tatlımmm
anammm Ayşocan beni yakalamadan ben kaçmalıyımmm , bas gaza Aynur bas gazaa
canım benim ayda ortalama 4 kilo veriyorsun , bu çok iyi bi rakam, sen beğenmiyon ama onu bulamayanlarda vaarr :18::18::18:
doktorun listende değişiklik yaptımı Ayşecim ? yoksa yine aynısınamı devam ediyorsun
Maşallah diyorum sanaDarısı tüm isteyenlerin başına:)))
neden üzülüyorsun 90 küsürden 70 lere inmişsin zaten, tebrik ederim seni gayet iyi gidiyorsun...
başlığı açarken temmuzda 65 kg demişim. Ama 69'a bile yaklaşamayacağım malesef....
Ayşemm hiç üzülme , geç olsun güç olmasın balımm , herşey güzel olacakkk
Aynuruuuum keşke uyuyup uyansak bi bakmışız 36 bedeniiiiiz
ayy keşke kuzumm , yatcaz kakcaz yatcaz kakcaz olayı bi olsa , aahhh aahh ...))
sen de iyi gidiyorsun gibi geldi bana tatlım.nasıl benimkini yapabiliyor musun?
başlığı açarken temmuzda 65 kg demişim. Ama 69'a bile yaklaşamayacağım malesef....
günaydın Ayşem , nassın kuzum ? benden iyilik,senin diyeti uygulayamıyorum canım ama sıkı tutuyorum buaralar
geç olsun da güç olmasın, bence çok iyisin
azmine hayran kaldım
merhaba fıstıklar, bugün diyetisyen randevum vardı. 1600 gram daha vermişiiiiimartık 40 bedenim. allah'ım önceden neydi öyle 46-48 beden giyiyormuşuuum
komsu topıkten gelıncık ben maşallah demeden gecemedım benımde 5 kılo vermem lazım gelınlıgın ıcınde kuğu gıbı olmak ve o dugunumde nısanlıma mahcup olmak ıstemıyorum oram bram bortlesın ıstemıyorum balayında bende kendımı o kadar bıkınılının arasında mal hıssetmek ıstemıyorum sımdı 56.4 olsum atmıstan bana ne tavsıye edersın dugunum agustosta
merhaba fıstıklar, bugün diyetisyen randevum vardı. 1600 gram daha vermişiiiiimartık 40 bedenim. allah'ım önceden neydi öyle 46-48 beden giyiyormuşuuum
Ayşecim harikasın canımmmm
teşekkür ederim aynurcuuuum sana yetiştim mi???????????
boynuz kulağı geçermiş şekeriimmm , tebrik ederiimmm
ben sabitim canım artıkk , jübilemi yaptım 2 hafta önceee
sende bi , önce hamiş olursun inşAllaah
Amiiinnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?