temmuza kadar 96 kg'dan 65 kg'a olacak inşallah!!!

Evet canım aslında ilerlemem güzel ama işte insan daha fazla vermek istiyor listem aynı canım hiç bi değişiklik yapmadı hatta dondurma yemek istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeeen diye yalvardım o gün müsade etti ona da

neden üzülüyorsun 90 küsürden 70 lere inmişsin zaten, tebrik ederim seni gayet iyi gidiyorsun...

günaydın Ayşem , nassın kuzum ? benden iyilik,senin diyeti uygulayamıyorum canım ama sıkı tutuyorum buaralar

merhaba aynurum, bu hafta diyetim daha verimli gibi aman nazar değmesin :) ya canım benim diyeti düzenli uygulayabilmek için sürekli evde yemek yapmak lazım. açıkcası ben de çok zorlandım ilk başlarda. ama artık alıştık evde sebze yemeği yapmaya. umarım istediğimiz kilolara en kısa zamanda ulaşırız tatlım... 1 aydır spor salonuna gidiyordum ya, o çok güzel sonuç verdi göbüşüm 7 cm incelmiş ama kalçam 4 cm'de kalmış, omuzlarım da 1 cm genişlemiş ama üst tarafımla sorunum yok kalçam küçülsün artık istiyorum. ama azmedelim canoooom. başka türlü olmuyor. kocaman öptüüüüm

merhaba fıstıklar, bugün diyetisyen randevum vardı. 1600 gram daha vermişiiiiim artık 40 bedenim. allah'ım önceden neydi öyle 46-48 beden giyiyormuşuuum

merhaba fıstıklar, bugün diyetisyen randevum vardı. 1600 gram daha vermişiiiiim artık 40 bedenim. allah'ım önceden neydi öyle 46-48 beden giyiyormuşuuum

komsu topıkten gelıncık ben maşallah demeden gecemedım benımde 5 kılo vermem lazım gelınlıgın ıcınde kuğu gıbı olmak ve o dugunumde nısanlıma mahcup olmak ıstemıyorum oram bram bortlesın ıstemıyorum balayında bende kendımı o kadar bıkınılının arasında mal hıssetmek ıstemıyorum sımdı 56.4 olsum atmıstan bana ne tavsıye edersın dugunum agustosta

canım boyun kaç bilmiyorum ama kilon öyle çok değil. ama ben ne yaptığımı anlatayım. porsiyonlarımın ölçüsü 1 su bardağını geçmiyor. yemeklerimi çok az yağlı yapıyorum. 4 porsiyon yemeğe 1 yemek kaşığı en fazla yağ. kahvaltıda sadece kibirt kutusu peynir, domates, 3 zeytin ve ekmek yiyorum. öğle ve akşam 1 pors. sebze yemeği, 1 pors. çorba, 1 pors. yoğurt yiyorum. havalar sıcak çorba istemediğimde sebzeyi 2 pors. yiyorum. ara öğünde de 1'er meyve yiyorum. bu kadarcık....
abur cubur yok kesinlikle. ama 10 günde bir bonus günleri yapıyorum. istediğim her şeyleri o gün yiyorum sadece. ha bir de 5 günde 1 ızgara et, tavuk ya da balık yiyorum. tebrik ederim... umarım gelinliğin içinde incecik ve zarif bi gelin olursuuunnn

teşekkür ederim aynurcuuuum sana yetiştim mi???????????

boynuz kulağı geçermiş şekeriimmm , tebrik ederiimmm

ben sabitim canım artıkk , jübilemi yaptım 2 hafta önceee

sende bi , önce hamiş olursun inşAllaah

Amiiinnn.....

boynuz kulağı geçermiş şekeriimmm , tebrik ederiimmm

ben sabitim canım artıkk , jübilemi yaptım 2 hafta önceee

sende bi , önce hamiş olursun inşAllaah

Amiiinnn.....

aynuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hamiş mi oldun seeeeeeeeeeeeeeeeen? Rabbim tamamıyla kucağınıza almayı nasip etsiiin yavrummmm bizde istiyoruz yavaştan yavaştan dua et benim içinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…