temmuza kadar 96 kg'dan 65 kg'a olacak inşallah!!!

yok canım, aman haa bu sefer düşme bu hataya , duraklamada veremesende almamaya özen göster sonra yine kaldığı yerden devam edersinn , yazıktır bak o kadar emek veriyosunn , yapma kuzumm , önüne bak, aynen devamm )

evet canım bu sefer çok fena kararlıyım incecik olacağım inşallah!! bundan sonraki alacağım tek kilo bebişim için olsun istiyorum.

evet canım bu sefer çok fena kararlıyım incecik olacağım inşallah!! bundan sonraki alacağım tek kilo bebişim için olsun istiyorum.

afferim kuzummaa , bende aynen öyle düşünüyorum , alacağım tek kilo bebiş olsunn

ben kaçtım canım , öpüyorum , görüşürüzz

eveeeeeeeet. bugün yine doktor kontrolüm vardı bebekler. Ama malesef istediğim gibi geçmiyor diyetim son 20 gündür. 20 günde topu topu 1500 gr. verebildim. doktorum bu hafta daha bekleyelim dedi. bakalım umarım değişir şu az verme olayım... bana şans ve sabır dileyin...

Ayşecim üzülme canım , bak 14 kilo verdin , illaki bi yavaşlama olacak , ki bence 20 günde 1500 gram azımsanacak bişey değil , sıkma canını , tebrikler tatlımm

Ayşecim üzülme canım , bak 14 kilo verdin , illaki bi yavaşlama olacak , ki bence 20 günde 1500 gram azımsanacak bişey değil , sıkma canını , tebrikler tatlımm

öyle canım da işte bi ara 10 günde 2 kilo veriyordum. doktorum normal dedi bakalım. hayırlısı...

ayshooo87 sen işin en zorunu başarmışsın inanmışsın,yoluna devam ediyorsun.Bir bakmışsın incecik olmuşsun.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! çok mutluyum 20 günlük plato döneminden sonra tekrar zayıflamaya başladım. perşembe doktorcuuuma gittim ve 10 günde 2.1 kg vermişiiiiiiiiiiiiiiiiiiim umarım hep böyle devam ederim. Allah bu azmi ve zayıflamayı ideal kiloma kadar nasip etsin. tabi sonrasında bunu koruma gücü de inşallah....

Ayşecimm harika bir haber bu , canı gönülden tebrik ederim canım benimmm

bende bu aralar herşeye karşı çok isteksizim , diyette bunların içinde , şu havalar düzene girseydide bi toplasaydım kendimi , çok şükür vermesemde almıyorum sende korumaya geçtiğinde rahatlıkla korursun kuzum , zaten mantığını kavradın olayı

kuzum mahsuru olmassa listeni paylaşırmısın bizimle ?belki biraz istek gelir banadaa

Son düzenleme:

canım evde misafir vardı. o yüzden yazıp çıkmıştım. hemencik paylaşayım listemi. ilk 2 hafta gerçekten açtım, karnım falan gurulduyordu. Ama şimdi alıştım ve seve seve yapıyorum listemi. hele bir de olumlu sonuçlarını alınca değme keyfime

işte benim listem:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu peynir, küçük boy domat ve salatalık, 1 kase çorba ya da çorbanın yerine 3 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal

ara öğün: meyve

öğle: 1 kase çorba, 1 kase sebze yemeği(4 porsiyon sebze yemeğine 1 yemek kaşığı yağ olacak şekilde pişiriliyor.), 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek

ara öğün: meyve

akşam: öğlenin aynısı

yatmadan önce meyve var yine.
bu arada 1 kase ölçüsü =1 su bardağı canım. umarım işine yarar bu listeee

bu arada 5 günde 1 ızgara hakkım var . ayrıca benim diyetimin her 10 günde 1 diyetisyenim kocaman bir bonus gün veriyor. o gün istediğim her şeyi yiyebiliyorum. Aklına ne gelirse o gün yiyorsun canım...

bu arada 5 günde 1 ızgara hakkım var . ayrıca benim diyetimin her 10 günde 1 diyetisyenim kocaman bir bonus gün veriyor. o gün istediğim her şeyi yiyebiliyorum. Aklına ne gelirse o gün yiyorsun canım...

Ayşecim günaydıınn

canım benim listen gayet doyurucu görünüyor , çok başarılı ilerliyorsun , azmin daim olsun inşAlllah

bende biraz hırslansam ne iyi olacak , son 7 yide verip bitirmek istiyorum artık bu işi , anammmm Ayşe beni yakalamadan kilo vermem lazım (gaza gelen Aynur modu :)))

öpüyorum tatlım , teşekkür ederim liste içinn

hakkaten az kalmış canım yetişiyorum bak ona göre. umarım listen işini görür canım. ilk 2 hafta zorlamıştı beni sadece. ondan sonrası kolay

selam kızlar,
yaın doktor kontrolüm var. Malasef 2 kg'ın üzerine çıkamadım. Hatta 1,5 kg bile olmadı.:18::18::18::18: Bu hep böyle mi olacak acaba? Ama haftasonu moralim süper düzeldi. Görümcelerimle geçirdik haftasonunu ve zayıflamama hayran kaldılar. Durmadan süpersin deyip pohpohladılar... Çooooook mutluyuuuuum

Ayşecim merhaba canımmm

yaa Allah aşkına sıkma canını , harika ilerliyorsun hakkaten
bak ben 3 aydır sabitim , hiiç dert etmiyorummm :)))

sen patır patır veriyorsun , vermeyede devam edeceksin , yaz tatiline süper bir giriş yapacaksın canımm
mutlu ol tatlımm , sonuna kadar hakediyorsunn

canım çok teşekkür ederim bugün kontrolüm vardı 1300 gram daha gitmiş çok şükür. Ama gözüme az geliyor bu 1500 aşağısı zayıflamalar. bakalım yaza süper olacağız sen de, ben de... canım ben henüz özelden mesaj atamıyorum. buraya yazsam olur mu???

selaaaaaaam! bugün yine doktor kontrolüm vardı ve 1300 gramcığım daha gitmiş on günde Artık beden kitle indeksim obezlikten, fazla kiloluya düştü. hala çooook vermem gerek

selaaaaaaam! bugün yine doktor kontrolüm vardı ve 1300 gramcığım daha gitmiş on günde Artık beden kitle indeksim obezlikten, fazla kiloluya düştü. hala çooook vermem gerek

harikasın tatlımmm

anammm Ayşocan beni yakalamadan ben kaçmalıyımmm , bas gaza Aynur bas gazaa

canım benim ayda ortalama 4 kilo veriyorsun , bu çok iyi bi rakam, sen beğenmiyon ama onu bulamayanlarda vaarr :18::18::18:

doktorun listende değişiklik yaptımı Ayşecim ? yoksa yine aynısınamı devam ediyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…