Hayırlı olsun çiçeğim
Bende öğünlerimi yazmaya başlıyorum
Kahvaltı : 2 dilim peynir, 3 zeytin 1 dilim domates. küçük bir parça da ekmek
kahvaltı=1 biber
1 kk peynir
3 y.zeytin
yarım domates
1 kepekli ekmek
abur cuburu kestim ekmek pilav makarna kestim spor yaptım ama son günlerde o kadar dikkat edemiyorum canım yaa :/selamm, benimde vermem gereken 5 kilo var, ama bir türlü veremedim, benim senden 10 kilo fazlam var ama bana yakisan kilo 62, su an 67.5-68.5 arasi geziniyorum(
nasil verdin o ilk 10 kiloyu? çok merak ediyorum???
valla benim hiç bişe göstermiyodu canım l0 yazıyodu.sabah= menemen yapıp yedim
öğle= salata ve 3 kaşık yoğurdun içine 1 tane etimek ufalayıp yedim
betrayal bişey sorucam snein bi ara tartın yanlış gösteriyodu ya fazla mı gösteriyodu ? benimkide fazla gösteriyoda acaba pili mi bitiyo
bu arada kilo takip çizelgemi yeniledim.
fndkrdm maşallah sen iyi zayıfladın bayağı ya sende ki azim bende olsa.
evet canım zaten diyetisyende daha az çıkmıştın dimi?canım sendede azim var ben biliyorum inan önce :)
ay ben hala 58.6 olduğuma inanamıyorum zatenama tartım bozuk galiba ya garantiye götürmem lazım fazla tartıyo
evet canım zaten diyetisyende daha az çıkmıştın dimi?
ömrüm boyunca spor yapmayı sevemedim bi sevsem keşke.
şu önümüzdeki haftayı bi atlatabilsem sonra okullar kapanıcak ve stresim kalkıcak ortadan
tamam canım yazılılar bitsin uğrarım :)evet diyetisyende 59.1 çıktım ama gün içinde yediklerim 500 gr olduğu için 58.6 yım . dijital tartıların çoğu sanırım fazla gösteriyomuş
elma şekerim spor günlüğü açtı istersen sende gel adını yazdır sınavların bitince rahat rahat yaptıklarını yazarsın oraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?