• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temmuzda başlasam yetişir mi

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
276
Puanlar
198
Arkadaşlar araştırdım temmuzda hızlandırma kursları var kpss için,gidip yazılsam yetişebilir miyim?

Ben de haftaya başlıyorum canım .Denemekten bişey kaybetmeyiz ki

O zamana kadar hiçbir şey yapmadıysan alt yapın yoksa bence hayal kurma.

BENDE öyle düşünüyorum yıllarca çalışan kazanamıyor, kısmet oldumu 2 3 ay çalışan kazanıyor..

Aynen canim. 3 ay da az bi zaman değil zaten alt yapımız var. Lise düzeyinde mi gireceksin önlisans mı

Aynen canim. 3 ay da az bi zaman değil zaten alt yapımız var. Lise düzeyinde mi gireceksin önlisans mı

önlisans en azından 70 puanı geçersem işkurdan başvuru yaparım açıktan ilanlara..

geçmişte çok vasat bir öğrenciliğin yoksa neden yetişmesin?

geçmişte çok vasat bir öğrenciliğin yoksa neden yetişmesin?

vasat değildim ünivde ilk 10 falandım, lisedede öyle ama sayısal 2 3 ancak yaparım ama sözel hafızam kuvvetli, öğrenci ikende son gece çalışırdım yumurta kapıya dayanınca çalışanlardanım yoksa kpss seti alalı çok oldu:44:

önlisans en azından 70 puanı geçersem işkurdan başvuru yaparım açıktan ilanlara..

Ben de önlisans. Canım dersaneyle o puanı çok rahat alırsın. Liseden yeni mezun olduğum zaman girdim 65 aldım. Hadi hayırlısı olsun canım

Ben de önlisans. Canım dersaneyle o puanı çok rahat alırsın. Liseden yeni mezun olduğum zaman girdim 65 aldım. Hadi hayırlısı olsun canım

dershane olmadan evde denedim olmuyo düzeni oturtamadım bir türlü :3:

Back
X