Temmuz'da doğum yapacak İstanbul Anneleri nerdeymis

Ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah. Medipol e gidiyorum hasta normalde ama orada 320 liraymış. Özel güngören hastanesinde 150 liraymış.

4 boyutlu ultrason fiyatı mı? gittikten sonra fikirlerini yazar mısın? kaç resim veriyorlar falan:)))

selam kızlar,
Ben de haziran sonu temmuz başı gibi doğum yapacağım inşallah.. şuan 21 haftalığız.
25 yaşındayım,ilk bebeğimiz ve bi kızımız olucak
Medipol hastanesine gidiyorum bende hamileliğimin başından beri ve memnunum hastaneden.
7 martta ayrıntılı ultrasonum var, Nişantaşında Atıl Yüksel'e gidicem ben,fiyatı 650 tl. Gittikten sonra deneyimimi paylaşırım tekrardan.

Son düzenleme:
Merhaba Temmuz anneleri :)

Bende burda yeniyim 20.haftamdayım minnoş bir kızımız olucak bizimde inşallah

Zeytinburnu Avrasya Hastanesi Gamze Baykan'a gidiyorum bende dr umdan memnunum, sanırım benimde haziran sonu temmuz başı gibi olucak doğumum, yaza denk geldiği için biraz korku yaşıyorum sıcaklardan dolayı

6 marta Semiha Şakir Devlet hastanesinden randevu aldım Renkli ultrason çektirmek için, tabi dr a kalmış bişe olucak belkide çektiremiycem nede olsa devlet sağı solu belli olmaz :) ama çektirirsem haber veririm size boş yere özel hastanelere gidip para dökmeyin, asıl gittiğim yer özel kendi özel dr um bile yaptırabiliyorsan devlette yaptır dedi boşa para harcamamak için

ben de öyle düşünüyorum şu ana kadar tüm testlerimi kanuni sultan süleyman hastahanesinde yaptırdım. yarın randevum var orda bakalım ne olacak. 24 haftaya başladım henüz şeker yüklemesi de yapılmadı. tabi devlet özel gibi değil istediğin testi yapmıyorlar öyle hemen ancak doktor istemesi gerekiyor. onlar da zaten gerekli olanların yapılmasını istiyor:)) artık ona göre bilgi veririm size. Siz yaptırdınız mı şeker yüklemesi?

4 boyutlu ultrason fiyatı mı? gittikten sonra fikirlerini yazar mısın? kaç resim veriyorlar falan:)))

Evet dört boyutlu fiyatları. Ben gidince haber veririm inşallah. Bir arkadaşım da aynı hastaneye gitti. cd verdiler fotoğrafların yanında :)

Evet dört boyutlu fiyatları. Ben gidince haber veririm inşallah. Bir arkadaşım da aynı hastaneye gitti. cd verdiler fotoğrafların yanında :)

ay dört boyutlu çok heyecanlı bebişinin fotoğrafını veriyorlar. neyse canm haber bekliyorum:)))

tuubi yarın gidiceğim bakalım yaptırabilicekmiyim renkliyi sen yaptırdınmı ? ben şeker yüklemesi yaptırmadım sanırım haftaya sağlık ocağında tetanoz aşısıyla beraber yapacaklar

Arkadaşlar dün İstanbul'daki Semiha Şakir devlet hastanesine renkli ultrason çektirmeye gittim ama malesef çektiremedim, ultrason için ta 1,2 ay öncesinden randevu veriyorlarmış bana veriyo ama 1,2 ay sonrasına ozamanda benim zamanım geçiyor şuan 5 aylık 21.haftamdayım ve sanırım en fazla 24. haftaya kadar bakılıyor bu renkliye, aklınızda olsun devlette yaptırmak istiyorsanız buda 10. haftada falansanız dr muayesine gittiğinizde almanız gerekiyormuş, malesef beni bu şekilde bilgilendiren kimse olmadı devlet hastaneleri sanırım hep bu şekilde çok yoğun oldukları için neyse aklınızda olsun anneler

ay dört boyutlu çok heyecanlı bebişinin fotoğrafını veriyorlar. neyse canm haber bekliyorum:)))

İyi akşamlar güzel anneler :) bugün detaylı ultrason çektirdim. bütün organlarına tek tek bakıyorlar çok güzel bir şey gerçekten :) ama 4 boyutlu ve detaylı ultrason farklıymış bugün bunu öğrenmiş oldum :) benim oğlum yüzünü bir türlü net göstermediği için renkli fotoğrafını veremedi doktor. Ben çok istiyordum ama inat oğlum hep sırtını döndü bize :)

Merhaba kızlar bende yeni katıldım istanbuldan 23 haftalığız şuan medicana dr düzgün korkmaza gidiyorum ama doğum için hastane arayışındayım hepinize sağlıklı gebelikler dilerim

Merhaba kızlar bende yeni katıldım istanbuldan 23 haftalığız şuan medicana dr düzgün korkmaza gidiyorum ama doğum için hastane arayışındayım hepinize sağlıklı gebelikler dilerim

canm neden doğum için başka hastane arıyorsun? memnun değil misin doktorundan?

Hastane hakkında iyi şeyler duymadım ayrıca doğum 3 lira birde paket fiyatı değilmiş mediicananın yanında vital hospitala bakıcam yarın

ben de düzgün beye gidiyorum daha önce 2 arkadaşım da doğumu onda yaptı memnunum doktordan ama ben de senin gibi doğum için başka hastane bakıyorum. muayene bile çok pahalı gelmeye başladı

:)) olsun bebiş sağlıklı olsun da:)))

ben de düzgün beye gidiyorum daha önce 2 arkadaşım da doğumu onda yaptı memnunum doktordan ama ben de senin gibi doğum için başka hastane bakıyorum. muayene bile çok pahalı gelmeye başladı

Medipol de normal doğum 650 diğeri de 1200 ya da 1300 müş bayanlar. suda doğum da 2500 dü sanırım

Medipol de normal doğum 650 diğeri de 1200 ya da 1300 müş bayanlar. suda doğum da 2500 dü sanırım

çok iyiymiş fiyatları teşekkürler:) suda doğum videolarını izledim çok iyigörünüyor ama türkiyede nasıl bilmem benim izlediklerim hep yurtdışındaydı

çok iyiymiş fiyatları teşekkürler:) suda doğum videolarını izledim çok iyigörünüyor ama türkiyede nasıl bilmem benim izlediklerim hep yurtdışındaydı

Ben de seyrettim o videoları hiç acı falan yok resmen :) biz de öyle rahat rahat atlatalım inşallah ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…