Temmuz'da doğum yapacak İstanbul Anneleri nerdeymis

ben de düzgün beye gidiyorum daha önce 2 arkadaşım da doğumu onda yaptı memnunum doktordan ama ben de senin gibi doğum için başka hastane bakıyorum. muayene bile çok pahalı gelmeye başladı
Canım sen muayeneye nekadar veriyosun evet çok pahalı bir idrar tahlili 35 tl

evet canım 120 bende veriyorum çok pahalı en son gittiğimde sert bir tavır sergiledi bu yüzden gitmeyi düşünmüyorum dalga dalgıçoğlunu çok methettiler araştrdım uzmanlığıda iyi çapadan

ben de forumlardan okumuştum ismini ama tanıdığım kimse yok ona giden. hastane fiyatlarını da öğrenince yazar mısın?. ben özellikle normal doğumu destekleyen ve yönlendiren bir doktor olsun istiyorum. doğrusu medicanada hep sezeryan duyuyorum bu da beni endişelendiriyor(

Canım ben cumartesi gidicem nasipse vital hospitali biliyomusun ssklıysan 18 tl

ben de galiba nisa hastanesine gideceğim. bir kaç haftaya kadar. bir deneyeyim bakalım.yarın da kanuni de şeker yüklemem var:)

merhabalar, ben de temmuz annesi olacağım inşallah... anadolu yakasında oturuyorum. 22. haftadayım ve bu ctesi detaylı ultrasona gideceğim. doktorum ataşehir şifada. doğumu da orda yapacağım. forumda Ataşehir Şifa hastanesine giden pek yok sanırım

şeker yüklemem yapıldı aç kalmak ne zormuş hamile kadın için eve dönerken düşüp bayılacaktım. allahtan eşim yanımdaydı da beni doyurdu:)))

ben de nisa için çeşitli şeyler duydum ama iyiler ağırlıktaydı. aslında önyargılarım var ama kırılır umarım:)

bu arada yeni gelen annişlere de hoşgeldinler :)))

Selam,Ben de ataşehir şifaya gidiyorum, ağustosda doğum yapıcam insallah. Detaylı ultrasona bu ayın sonunda giricem mereakla bekliyoruz.

Ben de Temmuz annesiyim,doktorum acıbadem öneriyor ama çok pahalı ,medipol de bize yakın ve fiyatları iyiymiş.Burada doğuran tanıdığınız var mı ya da hiç araştırdınız mı?Nasıl bir yer acaba,daha önce hiç gitmedim ,küvezi falan var mıdır,erken doğum riskim var benim...

Selam,Ben de ataşehir şifaya gidiyorum, ağustosda doğum yapıcam insallah. Detaylı ultrasona bu ayın sonunda giricem mereakla bekliyoruz.

cen_net;
ataşehirde hangi dr.'a gidiyorsunuz? benim dr.birgül karakoç. ben şimdilik çok memnunum dr.dan ve hastaneden.
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah...

tuubi ;

hoşbulduk :)

cen_net;
ataşehirde hangi dr.'a gidiyorsunuz? benim dr.birgül karakoç. ben şimdilik çok memnunum dr.dan ve hastaneden.
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah...

tuubi ;

hoşbulduk :)

Ben zeki şahinoğluna gidiyorum hoca doçent ve perinatolog olduğu için özellikle tercih etmiştim tabi kendi sağlık sorunlarımdan dolayı riskli bir gebelik gecirme ihtimalim çok yüksekti şimdilik cok kritik bir sorun yasamadım ama allah korusun her ihtimali duşunmek lazımdı bunun da etkisi var zeki beyi tercih etmemizde. Bu ay sonunda detaylı ultrasona giricem. Ben de memnunum hocadan jinekolog olmasa da o kadar çok doktor gördüm ki bu lafı kolay kolay kimse duymaz benden:)
Şifadan önce bir kez anadolu saglık hastanesine atasehire gitmiştim arastırmadan bilmeden kim musaitse ona randevu almıştım ismini yazmıyım burda ama daha cok musait olur o hanfendi tum jinekologlar doluyken kendisi sinek avlıyordu çıktıgımda da yarım saat aglamıştım unutamam hala...
Bir de gece fenalaşıp bir kez anadolu saglık ın aciline gitmişliğim var ki gebzedekine(onu da yine bilmeden sadece hastanenin görüntüsüne ve buyuklugune kanıp) bir tane uzman doktor yoktu tam grip salgının çok yaygın oldugu donemde belki 40 hasta var ama bir tane uzman doktor yok ne kadın doğum ne çocuk ne radyalog. Benim gerrcekten kritik olduguma kanaat getirdiklerinde radyolog kalkıp geldi ki sanırım bir yerlerde uyuyordu.
ben de doğumu şifa da yapıcam sanırım yenidoğan acil servisi de varmış o hastanenin. Olur da orası olmazsa hocayı doğuma istiycem.Gerci acil ve yoğun bakım dendiğinde en iyisi amerikan hastanesidir ama çok el yakıyor fiyatları.saglık sigortası gercekten full donanımlı olmalı ki benimki degil ne yazıkki ama olsun hiç yoktan da iyidir.
Umarım hepimiz sağlıkla alırız melekleri kucaklarımıza..

Canım senin şeker yüklmeen nasıl çıktı benim yüksek

ben de bu ctesi detaylı ultrason için Zeki Bey'e gidicem :) Kadıköy Şifa grubunun neredeyse tüm doktorları hakkında hep iyi şeyler duydum, keza hastane hakkında da. bebek düşünmeye başladığımızda ilk birgül hanıma gittik, iyi ki gitmişiz çok tecrübeli ve doğru tespitler yapan bir doktor. ben çok memnunum. şifaya gitmeden önce medicalpark a gitmiştik dr.u görmeden kaçtım hastaneden, inanılmaz kalabalık ve ilgi alaka hiç yoktu. 9 ay boyunca her randevuda bu sahneleri yaşayamam dedim çıktım.
anadolu sağlık merkezi ataşehire bir arkadaşım gitti, kadın bir doktora başlamıştı. arkadaşım dr.a normal doğum istiyorum diyince kadın "normal doğuma niye bu kadar takıksınız? kimse ne sana madalya verecek, ne de bana." diyerek bir söylenmeye başlamış. arkadaşım da ordan uzaklaştı hemen.

uzun bir süreç hamilelik, dr. ve hastane seçimi çok önemli gerçekten. forumda dr. ve hastaneden memnun olmayıp son haftalarda dr arayanları gördükçe şimdilik doğru seçim yaptığımı düşünüyorum. inşallah da böyle devam eder. tabiki sağlık sigortamız olmasaydı şifa çok zorlardı, allahtan sigorta var. gerçekten nimet durumunda :)

Ben de geçen Perşembe Zeki hocaya 2. Düzey usg için gittim,bu Çarşamba da bir arkadaşım gitti.Gerçekten bu konuda uzman bir insan.

Ben dr lalehan kutlaya gidiyorum acıbadem de muayenehanesi var o acıbadem veya şifayı öneriyor ama benim sigortam doğum dahil değil ve fiyatlar çok tavan,daha uyguna bir yerde yapabilir miyim diye aklım kurcalanıyor hep.

Son düzenleme:

evet sigorta kapsamıyorsa bu hastaneler çok pahalı. ben iyi ki sigortam var diyorum. aldığım hizmeti diğerleriyle kıyaslayınca farkı görüp şükrediyorum.fiyatın hakkını veriyorlar diyorum lakin sigortam olmasaydı gitmezdim, gidemezdim

tuubi şeker yüklemesi kaçıncı haftada oluyor? bir de nasıl yapıyorlar?

tuubi şeker yüklemesi kaçıncı haftada oluyor? bir de nasıl yapıyorlar?

24 ile 28. haftalar arasında yapılıyor. aç karnına gidiyorsun şekerli benimkinde bulantı yapmasın diye limon da vardı suyu içiyor 1 saat bekliyorsun. 1 saat sonra kan veriyorsun değerlerini ölçüyorlar. yüksek çıkarsa tekrar bu defa 100 grlık şeker yükleme testi yapılıyor. çok basit bir işlem sadece aç olmak zor geldi bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…