Canım sen muayeneye nekadar veriyosun evet çok pahalı bir idrar tahlili 35 tlben de düzgün beye gidiyorum daha önce 2 arkadaşım da doğumu onda yaptı memnunum doktordan ama ben de senin gibi doğum için başka hastane bakıyorum. muayene bile çok pahalı gelmeye başladı
Canım sen muayeneye nekadar veriyosun evet çok pahalı bir idrar tahlili 35 tl
evet canım 120 bende veriyorum çok pahalı en son gittiğimde sert bir tavır sergiledi bu yüzden gitmeyi düşünmüyorum dalga dalgıçoğlunu çok methettiler araştrdım uzmanlığıda iyi çapadansigortalıyım yılbaşından sonra 120 oldu. sen?
evet canım 120 bende veriyorum çok pahalı en son gittiğimde sert bir tavır sergiledi bu yüzden gitmeyi düşünmüyorum dalga dalgıçoğlunu çok methettiler araştrdım uzmanlığıda iyi çapadan
ben de forumlardan okumuştum ismini ama tanıdığım kimse yok ona giden. hastane fiyatlarını da öğrenince yazar mısın?. ben özellikle normal doğumu destekleyen ve yönlendiren bir doktor olsun istiyorum. doğrusu medicanada hep sezeryan duyuyorum bu da beni endişelendiriyor(
merhabalar, ben de temmuz annesi olacağım inşallah... anadolu yakasında oturuyorum. 22. haftadayım ve bu ctesi detaylı ultrasona gideceğim. doktorum ataşehir şifada. doğumu da orda yapacağım. forumda Ataşehir Şifa hastanesine giden pek yok sanırım
Selam,Ben de ataşehir şifaya gidiyorum, ağustosda doğum yapıcam insallah. Detaylı ultrasona bu ayın sonunda giricem mereakla bekliyoruz.
cen_net;
ataşehirde hangi dr.'a gidiyorsunuz? benim dr.birgül karakoç. ben şimdilik çok memnunum dr.dan ve hastaneden.
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah...
tuubi ;
hoşbulduk :)
şeker yüklemem yapıldı aç kalmak ne zormuş hamile kadın için eve dönerken düşüp bayılacaktım. allahtan eşim yanımdaydı da beni doyurdu:)))
ben de nisa için çeşitli şeyler duydum ama iyiler ağırlıktaydı. aslında önyargılarım var ama kırılır umarım:)
bu arada yeni gelen annişlere de hoşgeldinler :)))
ben de bu ctesi detaylı ultrason için Zeki Bey'e gidicem :) Kadıköy Şifa grubunun neredeyse tüm doktorları hakkında hep iyi şeyler duydum, keza hastane hakkında da. bebek düşünmeye başladığımızda ilk birgül hanıma gittik, iyi ki gitmişiz çok tecrübeli ve doğru tespitler yapan bir doktor. ben çok memnunum. şifaya gitmeden önce medicalpark a gitmiştik dr.u görmeden kaçtım hastaneden, inanılmaz kalabalık ve ilgi alaka hiç yoktu. 9 ay boyunca her randevuda bu sahneleri yaşayamam dedim çıktım.
anadolu sağlık merkezi ataşehire bir arkadaşım gitti, kadın bir doktora başlamıştı. arkadaşım dr.a normal doğum istiyorum diyince kadın "normal doğuma niye bu kadar takıksınız? kimse ne sana madalya verecek, ne de bana." diyerek bir söylenmeye başlamış. arkadaşım da ordan uzaklaştı hemen.
uzun bir süreç hamilelik, dr. ve hastane seçimi çok önemli gerçekten. forumda dr. ve hastaneden memnun olmayıp son haftalarda dr arayanları gördükçe şimdilik doğru seçim yaptığımı düşünüyorum. inşallah da böyle devam eder. tabiki sağlık sigortamız olmasaydı şifa çok zorlardı, allahtan sigorta var. gerçekten nimet durumunda :)
Ben de geçen Perşembe Zeki hocaya 2. Düzey usg için gittim,bu Çarşamba da bir arkadaşım gitti.Gerçekten bu konuda uzman bir insan.
Ben dr lalehan kutlaya gidiyorum acıbadem de muayenehanesi var o acıbadem veya şifayı öneriyor ama benim sigortam doğum dahil değil ve fiyatlar çok tavan,daha uyguna bir yerde yapabilir miyim diye aklım kurcalanıyor hep.
şeker yüklemem yapıldı aç kalmak ne zormuş hamile kadın için eve dönerken düşüp bayılacaktım. allahtan eşim yanımdaydı da beni doyurdu:)))
ben de nisa için çeşitli şeyler duydum ama iyiler ağırlıktaydı. aslında önyargılarım var ama kırılır umarım:)
bu arada yeni gelen annişlere de hoşgeldinler :)))
tuubi şeker yüklemesi kaçıncı haftada oluyor? bir de nasıl yapıyorlar?
Canım senin şeker yüklmeen nasıl çıktı benim yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?