yok canım devlette 75 yapıyorlar sadececanım sonuçları yarın alacağım 100 grlık da yapıldı mı sana? 50 de yüksek çıkınca 100 çağırıyorlarmış
24 ile 28. haftalar arasında yapılıyor. aç karnına gidiyorsun şekerli benimkinde bulantı yapmasın diye limon da vardı suyu içiyor 1 saat bekliyorsun. 1 saat sonra kan veriyorsun değerlerini ölçüyorlar. yüksek çıkarsa tekrar bu defa 100 grlık şeker yükleme testi yapılıyor. çok basit bir işlem sadece aç olmak zor geldi bana :))
Ben de geçen Perşembe Zeki hocaya 2. Düzey usg için gittim,bu Çarşamba da bir arkadaşım gitti.Gerçekten bu konuda uzman bir insan.
Ben dr lalehan kutlaya gidiyorum acıbadem de muayenehanesi var o acıbadem veya şifayı öneriyor ama benim sigortam doğum dahil değil ve fiyatlar çok tavan,daha uyguna bir yerde yapabilir miyim diye aklım kurcalanıyor hep.
evet bende gitmiştim ilk bebeğim için ama bu gebeliğim sorunlu olduğu için 7. aya gelene kadar birşey almayacağım dedim sen aldın mı erken değil miBayanlar hafta sonu Eminönünde havuzlu han diye bir yer var oraya gittik. Size de tavsiye ederim muhteşem eşyalar var bebek için :) gerçi o kadar çok ki insanın başı dönüyor :)
evet bende gitmiştim ilk bebeğim için ama bu gebeliğim sorunlu olduğu için 7. aya gelene kadar birşey almayacağım dedim sen aldın mı erken değil mi
ben de bazı eşyaları ordan almayı düşünüyordum. ama mayıs gibi diyordum acaba çok ağırlaşır mıyım geç kalmak da istemiyorum zor olur diye fiyatlar nasıl?
bana diyet listesi verildi çok yüksek değil ama 10 gün sabah akşam açlık tokluk ölçüp kağıda yazıyorum pazartesi gidicem nasipse ona göre karar verilecekpelin su peki doktor bir şey söyledi mi yüksek çıkınca bildiğim kadarıyla diyet yapılıyor. çok mu yüksek acaba? ben de devlette yaptırdım bana 50 lik yaptılar
hevi bazılarında mide bulantısı yapıyormuş o yüzden limonlu oluyor su:))
hepinize kolaylıklar annişler:))
ben de bazı eşyaları ordan almayı düşünüyordum. ama mayıs gibi diyordum acaba çok ağırlaşır mıyım geç kalmak da istemiyorum zor olur diye fiyatlar nasıl?
Canım fiyatlar değişiyor gerçekten bir hastane çıkışı sorduk 180 lira dedi ama biz başka dükkanlardan pazarlıkla 40 liraya aldık :) arkadaşım acar kidse falan da bakmış. oralara göre uygun fiyatlar dedi. ben de çok geç kalma taraftarı değilim en azından temel olanları alırsam sonra yine ıvır zıvır alırım dedim.
bana diyet listesi verildi çok yüksek değil ama 10 gün sabah akşam açlık tokluk ölçüp kağıda yazıyorum pazartesi gidicem nasipse ona göre karar verilecek
canım sana da geçmiş olsun neyse ki çok yüksek değilmiş. pazartesi güzel haberler alırsın umarım
Madem buraya geldik kendimizden bahsedelim.
Ben 31 yaşındayım 5,5 yaşında 1 kız annesiyim, kısmetse 2. bebeğimde erkek olacak.
İlk doğumumu Türkiye Hastanesinde yapmıştım, inşallah bunu da orada yapacağım.
Genel olarak hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.
16 hafta aşırı bulantı yaşadım, allaha şükür şimdi biraz azaldı :))
Sizlerde kendinizden biraz bahsedin kaynaşalım :))
Merhaba kızlar bende yeni katıldım istanbuldan 23 haftalığız şuan medicana dr düzgün korkmaza gidiyorum ama doğum için hastane arayışındayım hepinize sağlıklı gebelikler dilerim
canım bende duzgun beye gıdıyorum cok ıyı doktor ama hastane cıdden kazık dun seker yuklemesı kan tesi ve normal kontr. 190 verdık
ya canım ben duzgun beyı cok sevıyorum cok rahatlatıyor benı ben cok kafama takıyorum herseyı onun rahatlıgı sayesınde mutluyum cunku kılolu hamıle kaldım hıc ıstemıyordum zayıflayacaktım sozde ama oldu ve duzgun bey ablamı yengemı kuzenlerımı hepsı onun elınden gectı yanı :) ama hastane ortamı yanı hastane devlet gıbı tıklım tıklım araba park yerı vs bıcok eksısı var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?