Temmuz'da doğum yapacak İstanbul Anneleri nerdeymis

Off aç kalınca mide bulantılarım çok artar benim yaaa :) Beni de zorlayacak sanırım :)

pelin su peki doktor bir şey söyledi mi yüksek çıkınca bildiğim kadarıyla diyet yapılıyor. çok mu yüksek acaba? ben de devlette yaptırdım bana 50 lik yaptılar

hevi bazılarında mide bulantısı yapıyormuş o yüzden limonlu oluyor su:))

hepinize kolaylıklar annişler:))

Acıbadem bugune kadar sağlıkla ilgili en çok canımı yakan hastanedir bence orası hastane değil ticarethane. Orada çalışan akademisyen profların pek çoğu da para gözdür arkadaşlar tecrübe ettim yaşayarak Otel olarak kullanacaksanız yani ameliyat doğum gibi makul olabilir tabi sigorta teminatı karşılıyor ise yok karşılamıyorsa uzak durun derim.
Amerikan sektörde en iyisi özellikle yoğun bakım konusunda, yaşamaz denilen pek çok hastayı kurtardıklarını işittim bizzat bir yakınımdan da şahit oldum. Hocalar genelde size nasıl daha az ödetirim diye bazı şeyleri sigorta formuna bile yazmazlar. Gel gelelim hastane çok pahalı. Doğum fiyatı ile ikinci el küçük bir otomobil alınabilir desem yeridir:) risk yok ise bana mantıklı gelmiyor.

Benim ve mevcut sigortam için en makul olanı şifa hastanesi. Zeki hocadan da memnunum çok yoğun olsada telefonu açamasa bile mutlaka dönüş yapar zaten perinatolog olup hamilelik takibi yapan hoca bulmak da zor iş.hastanenin Odalarını falan görme şansım olmadı henüz çok erken diye o kadar detaya girmedim lakin anadolu yakasındaki hastaneler arasında fiyat ve kalite olarak doğru tercih yaptık diye düşünüyorum.

Bayanlar hafta sonu Eminönünde havuzlu han diye bir yer var oraya gittik. Size de tavsiye ederim muhteşem eşyalar var bebek için :) gerçi o kadar çok ki insanın başı dönüyor :)

Bayanlar hafta sonu Eminönünde havuzlu han diye bir yer var oraya gittik. Size de tavsiye ederim muhteşem eşyalar var bebek için :) gerçi o kadar çok ki insanın başı dönüyor :)
evet bende gitmiştim ilk bebeğim için ama bu gebeliğim sorunlu olduğu için 7. aya gelene kadar birşey almayacağım dedim sen aldın mı erken değil mi

evet bende gitmiştim ilk bebeğim için ama bu gebeliğim sorunlu olduğu için 7. aya gelene kadar birşey almayacağım dedim sen aldın mı erken değil mi

Aslında çalıştığım okulda bir hamile arkadaş daha var onun 6.ayı bitti o alır ben sonra alırım diyordum ama oraya gidince kendimi kaybettim hastane çıkışı battaniye falan aldım :)Daha öncesinden saydım on tane zıbın almışım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı naip etsin bebeğini inşallah. tabi hepimize :)

ben de bazı eşyaları ordan almayı düşünüyordum. ama mayıs gibi diyordum acaba çok ağırlaşır mıyım geç kalmak da istemiyorum zor olur diye fiyatlar nasıl?

ben de bazı eşyaları ordan almayı düşünüyordum. ama mayıs gibi diyordum acaba çok ağırlaşır mıyım geç kalmak da istemiyorum zor olur diye fiyatlar nasıl?

sen eminönüne yakınmısın mayısta anca canım bende 7.ayda nasipse hastane çantasını hazırlarım diyorum bakalım erken gelmezse paşam

bana diyet listesi verildi çok yüksek değil ama 10 gün sabah akşam açlık tokluk ölçüp kağıda yazıyorum pazartesi gidicem nasipse ona göre karar verilecek

Canım fiyatlar değişiyor gerçekten bir hastane çıkışı sorduk 180 lira dedi ama biz başka dükkanlardan pazarlıkla 40 liraya aldık :) arkadaşım acar kidse falan da bakmış. oralara göre uygun fiyatlar dedi. ben de çok geç kalma taraftarı değilim en azından temel olanları alırsam sonra yine ıvır zıvır alırım dedim.

hayırlı olsun canım sağlıkla kullansın bebecik:) bakalım ufak tefek ben de alıyorum dayanamıyorum zaten ama büyüklere hiç başlamadık daha beşik, araba yoksa parkyatak mı derken kararsız bekliyorum

bana diyet listesi verildi çok yüksek değil ama 10 gün sabah akşam açlık tokluk ölçüp kağıda yazıyorum pazartesi gidicem nasipse ona göre karar verilecek

canım sana da geçmiş olsun neyse ki çok yüksek değilmiş. pazartesi güzel haberler alırsın umarım

merhabaaa
bende tam olarak daha önce türkiye hastanesinde doğum yapmış birinden fikir edinmek istiyordum size denk geldiğime sevindim :) bende Türkiye hastanesine Figen hanıma gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama tabii doğum yapmış birinden fikir edinmek daha önemli.Nedir nasıl bir hastane ilgi alaka doğum sonrası ? bana biraz fikir verebilir misiniz :)

Kızlar selamm benimde sat 2temmuz avrupa yakasındayım 26+0olduk bugun dun bebişimizi gorduk ve şeker yuklermesi vardı çok sukur onuda atlattık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar bende yeni katıldım istanbuldan 23 haftalığız şuan medicana dr düzgün korkmaza gidiyorum ama doğum için hastane arayışındayım hepinize sağlıklı gebelikler dilerim

Canım bende duzgun beye gıdıyorum cok ıyı doktor ama hastane cıdden kazık dun seker yuklemesı kan tesi ve normal kontr. 190 verdık

canım bende duzgun beye gıdıyorum cok ıyı doktor ama hastane cıdden kazık dun seker yuklemesı kan tesi ve normal kontr. 190 verdık

evet çok yüksek fiyatları ben başka doktora geçtim canım hem hastanede güzel sezeryan fiyatıda iyi düzgün beyın anlatışını beğeniyormuydun buarada haftalarımız aynı 100 den düşmüşsün sende

Ya canım ben duzgun beyı cok sevıyorum cok rahatlatıyor benı ben cok kafama takıyorum herseyı onun rahatlıgı sayesınde mutluyum cunku kılolu hamıle kaldım hıc ıstemıyordum zayıflayacaktım sozde ama oldu ve duzgun bey ablamı yengemı kuzenlerımı hepsı onun elınden gectı yanı :) ama hastane ortamı yanı hastane devlet gıbı tıklım tıklım araba park yerı vs bıcok eksısı var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet araba park yeri çok sıkıntılı zaten önünde münibüs durağı var kocaman çok rahat soru sormadan cevap alamıyorsunuz bende benim kafamı rahatlatmasını istedim sonra vazgeçtim başka bir hastaneye gidiyorum hamdoslun çok rahatım sen haznedardamı oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…