Temmuz'da doğum yapacak İstanbul Anneleri nerdeymis

doğsunda sağlıkla isimde bulunur oyyy kıyamam eşiniz nerde asker kaç ayı var?

inşallah canım... adıyla sevmek istiyorum ama artık ya :) eşim gölcük'te ben istanbul'da yaşıyorum. yakınız çok şükür 2-3 haftada bir görüşüyoruz neyseki aldığım kiloları görünce birden şok olmayacak :) gidip geldikçe gözü de alışıyodur sanırım :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,İstanbul annelerinden anadolu yakasında doğum yapacak olanlar fotoğrafçı düşünüyor musunuz? Normal doğum düşündüğüm için ne kadar yakın olursa o kadar iyi olacak sanırım. Kartal pendik civarı tavsiyeniz var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende temmuz annesi olucam inşallah 27. haftaya giriş yapıcam
Anadolu yakasındayım şifa hastanesine gidiyorum şimdilik gayet memnunum..
Bebişimiz erkek 2. düzey ultrason çok araştırmama ragmen genede özelde yaptırmak zorunda kaldım..
devlet hastanesinde şeker yüklememiz yapıldı sonucunu haftaya doktora göstericem bakalım ne dicek az yüksek gibi..
Ablamda hamilelik şekeri çıktı 2 çocuğunu şeker hastası olarak doğurdu ve artık şeker hastası olarak hayatına devam ediyor tırsıyorum bende öyle olursam diye..

arkadaşlar bebek mevlüdü yapmayı düşünüyomusunuz? bebek mevlüdü ne zaman yapılır genelde bi fikriniz var mı?

arkadaşlar bebek mevlüdü yapmayı düşünüyomusunuz? bebek mevlüdü ne zaman yapılır genelde bi fikriniz var mı?

Ben düşünüyorum mevlüt yapmayı canım. Doğum temmuzun ilk haftası inş. Ağustos sonu gibi düşünüyorum. Zaten ramazan ayında doğum yapacağız. Bayramdan sonra yapılır heralde. Bir de bebeğin 40 çıkma olayı var. O konuda fikrim yok ama sanırım kırkının çıkması
bekleniyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde bebiş hazıran 20 gıbı olacak ama bayramdan sonra yapacagım ınsallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

40 uçurma nasıl yapılıyor?ben nevşehir liyim hiç duymamıştım gerçekten.

evinde huzur olan birinin evine yeni kıyafetlerle gidilir
ev sahibi bize renkli yumurta verir un serper bbaşından ve dualar okunur sekerli su verilir ev sahibi hediye verir tabi hepsinin anlamı var canım

evinde huzur olan birinin evine yeni kıyafetlerle gidilir
ev sahibi bize renkli yumurta verir un serper bbaşından ve dualar okunur sekerli su verilir ev sahibi hediye verir tabi hepsinin anlamı var canım

Ne kadar güzel bir gelenekmiş gerçekten. Ben de başlatsam bu geleneği ne olur sanki değil mi :)

merhaba kızlarrr bayadır giremiyodum bu sayfaya:) bi kaç sayfa önceye dönüp okudum ama:)
ben de mevlid yapıcam ama tabi kırkı çıktıktan sonra. hatta kızıma mevlid kıyafetini bile aldım
ay çok aceleciyim ben nerdeyse her şeyi hazır son haftaları da kapı süsü bebek kurabiyesi, hediyelik yaparak geçireceğim inşallah nasıl geçer bilemiyorum ya

Benimde 19 temmuz dedi doktor 40 ı geçtikten sonra yapmalı ozaman meevlüdümüzü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…