evet araba park yeri çok sıkıntılı zaten önünde münibüs durağı var kocaman çok rahat soru sormadan cevap alamıyorsunuz bende benim kafamı rahatlatmasını istedim sonra vazgeçtim başka bir hastaneye gidiyorum hamdoslun çok rahatım sen haznedardamı oturuyorsun
sen hangı hasteneye gudıyorsun şimdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım fatihte oturuyorum bıde trafık cekıyorum ya ben ilk gıttıgımde doguma 2 sezeryana 2.600 demişlerdi ama zam gelmiştir cunku kontr.60ken 120 oldu
of canım ya kaç haftalıksın cok doktor degışmek ınsanı bunaltır ya bıran once ıyı bır doktor bulmalısdın
hoşgeldin canım14 temmuz kısmetse oglumun gecelegi tarih:) aranıza yeni katıldım, Anadolu yakasında oturuyorum, ilk bebegim:) yaş 29:)
merhaba benim bebişimin tahmini doğum tarihi de 14-07-2014 Allah kısmet ederse inşallah...kız bebiş bekliyoruz henüz bi isim bulamadık bebişimize babamız askerde iki tane şafak sayıyorum anlayacağınız
hoşgeldin canım
seninde az kalmış:)
Evet cnm, ellerim uyusmaya basladi benim( senin nasil geciyo
Kasilmalar bende de varmış, ama ben hiswetmiyorum, magnezyum verdi dr.um. cinsiyeti ne bebisinin cnm, hazirliklar nasil gidiyo:)
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet cnm erkek:) yatağını aldık biz, ufak tefek kiyafetler de hazir, ,yengec burcu erkegi annesi olucaz suprizler olmazsa ins normal dogum olur:)
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?