Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

kızlar merhaba ben yine regl oldum 17 ağustosta(artık önümüzdeki aya bakıcaz

geçmiş olsun canım. bende bugün adet oldum

hoşgeldin canım.neden böyle olduki çok geçmiş olsun sıkma canını herşeyde bi hayır vardır hem tekkiklerle herşey yoluna girer.

ilk 3 ay çok önemli canım fazla hareket yapma eğilip kalkma ve ağır kaldırma bu dediklerimi ciddiye al. Ben bugün adet oldum

ferdacımm canım allahım tez zamanda nasip etsin önümüzdeki ayy nasip olur inşş herkesee.
Ağar kaldırmıyorumm yatıyorum amaa bazen bi kalkıyom bi oturymm mecburr dün toz aldım üstten süpürdümm napıyımm yapçak kimse yokk eşimm e de kıyamıyorumm çalışıyoo 12 saat ..
Coduluu geçmiş olsun canım haberlerinii bekliyoruz bizleride haberdar ett rabbim şifa versinn ..

mrb kizlar yu m urt a takibi yapiyordu doktorum dun 21 mm olmis son 3 gind i r goguslerim nasol agriyo bilemezsinniz vatlamiidir sizce

uzun zamandır giremiyorum kızlar hamile kalanlara hayırlı olsun, kalamayanlar inşallah gelecek aya nasip etsin Allah.... benim bat 21 ağustos hala adet olmadım test yaptım negatif bekliyorum bakalım bugün adet sancılarım başladı( hayırlısı olsun artık iyice umutsuzluğa kapıldım olmayacak herhalde çok da yoruldum bu süreç ne kadar da zormuş...

Selam kizlar.nasilsiniz?neredesiniz bende oraya gelim.uzun zamandi gelemiyordum kistam var diyordum yaa 7cm dan 2cm dustu.bu ayda tam eridiyinden sonra gebe kala bilersin dedi doktorum.yani ben ekim ayini bekliycem.evet kizlar nerde yaziyosunuz bana yazarmisiniz

kızlar hamiş kalamayanlar ekim topiğine gelin cümbür cemaat gidelim oraya bari napalım

bu arada bir sonraki bat 15 eylül benim

Merhaba aekadaslar
Dualariniz kabul kandiliniz mubarek olsun

kızlar nerelerdesiniz arzunun yeni topiğinde yine sohbete bekliyoruz sizleri ..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...mak-istiyorumnerelerdesiniz.html#post32558778

Bugün adetin 24.günü ve ben hala yumurtamadım.bu gidişle benim bat temmuza kalacak.
Temmuz ve bayram bize şans getirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…