Uzun zamandır giremiyorum nete. Guzel haberler vardır iişalah. Tek tek okuyamadım. Benim basımdada hepatit belası var. Son kontrolumde doktorum tum tetkikleri istedi. Vee hepatit cıktı. Şok oldum korktum ki bende gecen sene bile yoktu. İntaniye bölümüne sevk ettiler beni. dun gittimm tahlilleri yaptırsdım perşembe gunu yeniden gitcem. umarım yanlıştır o sonuz. Ve aktıf hasta değilimdir.
herkesee slmlarrrrr kızlarr .. bayramın birinci günüü kou kahve lekelerimm gelmeye başladı doktora gittik bebişş ii allaha şükürr kesesii çok ii dedii bi sorun yok dediii ama yeni hamileliklerin dinlemesii gerekiyoo sürekli isrtirat et dedii ayakta kalma dedii bebişimm ii yanii şükürler olsun kii
ferdacımm canım allahım tez zamanda nasip etsin önümüzdeki ayy nasip olur inşş herkesee.
Ağar kaldırmıyorumm yatıyorum amaa bazen bi kalkıyom bi oturymm mecburr dün toz aldım üstten süpürdümm napıyımm yapçak kimse yokk eşimm e de kıyamıyorumm çalışıyoo 12 saat ..
Coduluu geçmiş olsun canım haberlerinii bekliyoruz bizleride haberdar ett rabbim şifa versinn ..
uzun zamandır giremiyorum kızlar hamile kalanlara hayırlı olsun, kalamayanlar inşallah gelecek aya nasip etsin Allah.... benim bat 21 ağustos hala adet olmadım test yaptım negatif bekliyorum bakalım bugün adet sancılarım başladı( hayırlısı olsun artık iyice umutsuzluğa kapıldım olmayacak herhalde çok da yoruldum bu süreç ne kadar da zormuş...
Selam kizlar.nasilsiniz?neredesiniz bende oraya gelim.uzun zamandi gelemiyordum kistam var diyordum yaa 7cm dan 2cm dustu.bu ayda tam eridiyinden sonra gebe kala bilersin dedi doktorum.yani ben ekim ayini bekliycem.evet kizlar nerde yaziyosunuz bana yazarmisiniz
ferdacımm canım allahım tez zamanda nasip etsin önümüzdeki ayy nasip olur inşş herkesee.
Ağar kaldırmıyorumm yatıyorum amaa bazen bi kalkıyom bi oturymm mecburr dün toz aldım üstten süpürdümm napıyımm yapçak kimse yokk eşimm e de kıyamıyorumm çalışıyoo 12 saat ..
Coduluu geçmiş olsun canım haberlerinii bekliyoruz bizleride haberdar ett rabbim şifa versinn ..
Uzun zamandır giremiyorum nete. Guzel haberler vardır iişalah. Tek tek okuyamadım. Benim basımdada hepatit belası var. Son kontrolumde doktorum tum tetkikleri istedi. Vee hepatit cıktı. Şok oldum korktum ki bende gecen sene bile yoktu. İntaniye bölümüne sevk ettiler beni. dun gittimm tahlilleri yaptırsdım perşembe gunu yeniden gitcem. umarım yanlıştır o sonuz. Ve aktıf hasta değilimdir.