yerleşme kanaması olabilir canım biraz sabrediceksin bi kaç gun adet gününde yada sabredebilirsen bi kaç gun geçerse ki inşallah öyle olur eger istiyosan tabi gider kan testi yaptırışın ama şu anda beklemekten başka bi şansın yok
tatlım enfeksiyonun sebebi eşin olabilir o da bi muayne olsun bence
kan testi sonucun ne çıktı?
Kizlar buraya da pek fazla gelemedim.ama hepinizi ozledim.arkadaslarim 7sm lik kist beni cok korkutuyor sizce sogan kurusu uygulasammi ama ilacda iciyorum zarari olmazki?ne dusununursuz?:26:
Günaydın arkadaslarrr..Shed test yapsana canım yaa.Ben bile meraklandım. Hadi bekliyorum...
bu ay erken geldiler bana 2 gündür çabalayan adetim bugün kendini gösterdi oturdum popomun üstüne sabahın ilk saatinde yine bebişim yok neden böyle oluyor anlamıyorum ama artık strese sıkıntıya bağlıyorum ben bu işi kafam bu kadar doluyken nasıl bebek olsun ki
merhaba arkadaslarım....çççoookkkkkk üzgünümkırmızılar geldi 5 gün gecıkmeyle........beni listeden cıkarabılırsınız....eylüle bakalım nasıp......korkuyorum bebişim olmazsa diye
merhaba ben gebelik testi icin demiştim ama sanırım bir sey yok regl olcak gibi yumurtalıklarım agrıyo bugun 5 i ama cok duzenli adet gormuyorum zaten :)Ben reglm bittikten 3 gün sonra başlıyorum yapmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?