Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

öyle olsun çok isterdim ama adet olcakmışım gibi hissediyorum yada yine önceki gibi boş gebelik kendimi kasmamak için çok çabalıyorum ama olmuyor sanki hafif hafif sancılarım var yada tamamen pskolojik yakında delirmezsek iyi

Nihayet55-----------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.----------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
ysmn46---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
BenInci------------------------------------------hamişşşşş
tosbaaaaa87------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
codulu----------------------------------------------HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
burcukum------------------------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
NickimTam13Harf---------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
PrinceSSss---------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
EMEL1986---------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
BEYAZ MELEK---------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş
DENİX---------------------------hamişşşşşşşşşşşşşşşşş

arsal-----------------------------idrar testi pozitif haber bekliyoruz
taliha-----------------------------idrar testi pozitif haber bekliyoruz
yazgiii-----------------------------idrar testi pozitif haber bekliyoruz

haber bekliyoruz
tuuba89-------------------------11 temmuz --------bekliyoruuuzzzzzz
mfm----------------- ------------henüz kırmızı kart görmedi bekliyoruz
herseydenonce ----------------26 temmuz
apranxx--------------------------27 temmuz
nuclear--------------------------29 temmuz.
meltemba----------------------30 temmuz
esra_3453----------------------30 temmuz
tombikk---------------------------1 ağustos
kutukutupens----------------------1 ağustos

BaDeSuLTaN----------------------5 ağustos
msa84------------------------------6 ağustos
ferdakazak-------------------------6 ağustos
shed---------------------------------6 ağustos
Zaman_siz-----------------------9 ağustos
karaincim----------------------10 ağustos
mucar1988--------------------16 ağustos
amayaa--------------------16 ağustos
Enigma_60-------------------------18 ağustos
sercem1---------------------------------18 ağustos
yusraeren-------------------------22 ağustos
hatibi-------------------------------22 ağustos
cim-------------------------------------22 ağustos
buket_asude--------------------------22 ağustos
arzum1989---------------------28 Agustos
Pilumunus-----------------------30 AĞUSTOS

Yani BATları bekliyoruz
msa84----------------------------------------calismaya devam canim
yxliz--------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
bayaneda--------------- ---------------------çalışmaya devammmmm
mystery90-------------------------------------çalışmaya devammmmm
humasah---------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin---------------------------------------------çalışmaya devam :)
busemk-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------------------------------çalışmaya devam
karabiber------------------------------------------çalışmaya devammmmm
safahat --------------------------------------------çalışmaya devam
muyom---------------------------------------------çalışmaya devam
comlicated----------------------------------------çalışmaya devam(acil şifalar)

listemizin güncel hali

Son düzenleme:
kızlar ben bikaç gun olmıycam memlekete gidiyorum artık listeyi güncellemek de ellerinizden öper :)
artık valiz hazırlama zamanı sizlere şimdiden iyi bayramlar
inşallah güzel haberler alırsınız hep öpüldünüz

Kizlar buraya da pek fazla gelemedim.ama hepinizi ozledim.arkadaslarim 7sm lik kist beni cok korkutuyor sizce sogan kurusu uygulasammi ama ilacda iciyorum zarari olmazki?ne dusununursuz?:26:

Kizlar buraya da pek fazla gelemedim.ama hepinizi ozledim.arkadaslarim 7sm lik kist beni cok korkutuyor sizce sogan kurusu uygulasammi ama ilacda iciyorum zarari olmazki?ne dusununursuz?:26:

korkacak hiç bir şey yok canım tedavisi var ilaçlarla 1 ay içinde parçalanabiliyor kistler tehlikeli değilse bunu dert etme kendine doktoruna danışmadan hiç bir şey kullanma derim ben bazen ters tepebiliyor bazı şeyler Allah korusun doktorunu dinlemelisin bu yüzden de :)

Günaydın arkadaslarrr..Shed test yapsana canım yaa.Ben bile meraklandım. Hadi bekliyorum...

bu ay erken geldiler bana 2 gündür çabalayan adetim bugün kendini gösterdi oturdum popomun üstüne sabahın ilk saatinde yine bebişim yok neden böyle oluyor anlamıyorum ama artık strese sıkıntıya bağlıyorum ben bu işi kafam bu kadar doluyken nasıl bebek olsun ki

CAnım benim moralini bozma bu kadar ve dediğin gibi takma kafana. Biraz oluruna bırak bakalım. Artık önümüzdeki ay iyişallah.

merhaba arkadaslarım....çççoookkkkkk üzgünüm kırmızılar geldi 5 gün gecıkmeyle........beni listeden cıkarabılırsınız....eylüle bakalım nasıp......korkuyorum bebişim olmazsa diye

merhaba arkadaslarım....çççoookkkkkk üzgünüm kırmızılar geldi 5 gün gecıkmeyle........beni listeden cıkarabılırsınız....eylüle bakalım nasıp......korkuyorum bebişim olmazsa diye

Bugün kimsecikler gözükmüyor. canım geçmiş olsun sanada. vardır bundada bi hayır öyle düşün, İnsan bi anda hayal kırıklığına uğruyor ne desen haklısın. İnşallah bidaki aya hepimiz kalırız

kızlaaar çok özlemişim siziiii....
nasılsınız? benim bat 08 veya 15 ağustos. O nasıl oluyor demeyin şöyle ki benim her yaz siklusum değişir. bir hafta erken gelir uc ay.bu ay da deneyelim yine aynı şey olursa soğan kürüne başlarım diye düşünüyorum. hyırlısı Allahtan inşallah. sizler nasılsınız bir sürü hmiş haberi var ne güzel :)

ferdacım geçmiş olsun canım. lütfen kafana takmamaya çalış, devamlı gülümse hayata. maalesef böyle şeyleri hep olumsuz düşünceler oluşturuyor. kafaya ne kadar takarsak o kadar kötü oluyor durum. biliyorum söylemesi kolay ama artık herkeste oluşuyor bu tür şeyler. güzel düşün güzel olsun canım benim.

Canlar günaydınnn, kırmızıları gören arkadaslar nolur uzulmeyın bigun gelecek bebeğiniz bekletiyo haylaz biraz sadece. Bu aralar pek giremiyorum üretim cok yogun malum ramazan bayramı. Benimde mide bulantılarım var ama cıkarmıyorum. Aksi huysuz bişey oldum ben yaaSürekli ağlıyorum falan bide herseyden korkuyorum. Bugun annemlerin yanına kayseriye gitcez. Ankarada yasıyorum ben.İnanın yoldan korkuyorum yaa. Doktorum 6 saate kadar olan yola cıkabilirsin dedi. Bebeğin kalp atısını duyamadık ama kıpırtısını görduk. Haftaya yeniden gitcez. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. Fırsat bulursam girmeye calışırım bayramda. Öpüyorum hepinizi kocamanhamişlerrr cok tatlı yemeyin sakınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…