canim ne olmus? neden dinlenmiyorsun bakem sen dinlen sakin kendini yormaherkesee slmlarrrrr kızlarr ..
bayramın birinci günüü kou kahve lekelerimm gelmeye başladı doktora gittik bebişş ii allaha şükürr kesesii çok ii dedii bi sorun yok dediii ama yeni hamileliklerin dinlemesii gerekiyoo sürekli isrtirat et dedii ayakta kalma dedii bebişimm ii yanii şükürler olsun kii
evet canim dinlen mutlaka doktorun dediyi gibi kalkmamaya calisOyy teyzesii çok fena olcakk benii bitirdii midemden ölüyommm valla..
2 gün hep ayaktaydım arefe ve bayramın 1.günü ondan oldu heraldee hiçç kalkmıcan yatcan dedi dukturumuzz ama ben duramıyom kii genelde yatıyom daa evi topluyomm hiç anlamıyom zaman nasıı geçiyoo kaptırıyom kendmi artık azcıkk yapıomm hemen yatıyomm idare ediyozz ölee iştee...
Sen napıyonn sercemim nasılsınn :26:
evet canim dinlen mutlaka doktorun dediyi gibi kalkmamaya calis
benmi? hic birsey elim kolum bagli evde oturuyorum doktora gidicekdim bu ay oda eylule kaldi qaliba iste bebksiz ay ay kecirib gidyorum omrumnen....
kızlar selam pek kimseler yok ..
bende giremiyorum işler yoğun.. ama duamdasınız..
bu ay ovulasyon testlerini yaptım.. 14. gün müthis ağrım oldu sabahta çift çizgi vardı ve çok koyuydu .. malum ramazan akşamda elimiden geleni yaptım.. ARTIK gerisi ALLAHA KALDI.. HAYIRLISI..
4 gün aradan sonra tekrar merhaba herkese.Herşey yolundadır inşallah geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı.İnşalllah güzel haberler vardır
hayirlisi olsun canim insallah bebegin gelirkızlar selam pek kimseler yok ..
bende giremiyorum işler yoğun.. ama duamdasınız..
bu ay ovulasyon testlerini yaptım.. 14. gün müthis ağrım oldu sabahta çift çizgi vardı ve çok koyuydu .. malum ramazan akşamda elimiden geleni yaptım.. ARTIK gerisi ALLAHA KALDI.. HAYIRLISI..
merhaba canim nasilsin?gecmis zaten cok az okursun merak etme hersey yolunda ben arzumu merak ediyorum hic girmedi ne oldu acaba?:
hah nihayet gelmişsiniz kızlar her girdiğimde bos canım sıkılmıştı. :)
Bız ıyıyız ınsaallah randevu gununu bekliyoruz :) Erken öğrendim 3 artı 4te. mecbur bekliyorum pztesiye ancak 1000i geçer betahcg öpüyorum hepinizi güzel haberlerinizi bekliyorum :)
tebrik ederim canım. erken öğrendim demişsin. senin sat bat ve ovulasyon günleri ne zamandı. benim sat 28 temmuz ovulasyon 7 agustos batı 21 agustos olarak bekliyorum. sabah test yaptım negatif.. erken mi acaba
Merhaba arkadaslar bende agustos anne aadayiyim... bat gunun bugum ... atesim iki haftadir 36.00 dan baslayarak 37.1 e kadar yukseldi... bu ay hepimiz icin hayirli olur ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?