Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

herkesee slmlarrrrr kızlarr ..
bayramın birinci günüü kou kahve lekelerimm gelmeye başladı doktora gittik bebişş ii allaha şükürr kesesii çok ii dedii bi sorun yok dediii ama yeni hamileliklerin dinlemesii gerekiyoo sürekli isrtirat et dedii ayakta kalma dedii bebişimm ii yanii şükürler olsun kii

canim ne olmus? neden dinlenmiyorsun bakem sen dinlen sakin kendini yorma bir sabret 8 ay dinlen mutlaka gecmis olsun insallah hep iyi olursuzzzzz bebeyine teyzesinden kucak dolusu selamlar

Oyy teyzesii çok fena olcakk benii bitirdii midemden ölüyommm valla..
2 gün hep ayaktaydım arefe ve bayramın 1.günü ondan oldu heraldee hiçç kalkmıcan yatcan dedi dukturumuzz ama ben duramıyom kii genelde yatıyom daa evi topluyomm hiç anlamıyom zaman nasıı geçiyoo kaptırıyom kendmi artık azcıkk yapıomm hemen yatıyomm idare ediyozz ölee iştee...
Sen napıyonn sercemim nasılsınn :26:

evet canim dinlen mutlaka doktorun dediyi gibi kalkmamaya calis
benmi? hic birsey elim kolum bagli evde oturuyorum doktora gidicekdim bu ay oda eylule kaldi qaliba iste bebksiz ay ay kecirib gidyorum omrumnen....

evet canim dinlen mutlaka doktorun dediyi gibi kalkmamaya calis
benmi? hic birsey elim kolum bagli evde oturuyorum doktora gidicekdim bu ay oda eylule kaldi qaliba iste bebksiz ay ay kecirib gidyorum omrumnen....

CANIM VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDEE BEBEĞİNLEE GEÇİRİCEKSİN ÖMRÜNÜÜ MERAK ETMEE İNANKİİ YETERRKİİ İNANN ÇOK DÜŞÜNME KAFYA TAKMA DERİM BEN HER ZMann SERCEMİMMM HAYIRLISIYLA OLUCAK İNŞŞ..

4 gün aradan sonra tekrar merhaba herkese.Herşey yolundadır inşallah geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı.İnşalllah güzel haberler vardır

kızlar selam pek kimseler yok ..
bende giremiyorum işler yoğun.. ama duamdasınız..
bu ay ovulasyon testlerini yaptım.. 14. gün müthis ağrım oldu sabahta çift çizgi vardı ve çok koyuydu .. malum ramazan akşamda elimiden geleni yaptım.. ARTIK gerisi ALLAHA KALDI.. HAYIRLISI..

hayırlısııı olsun ablacımmmmm

4 gün aradan sonra tekrar merhaba herkese.Herşey yolundadır inşallah geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı.İnşalllah güzel haberler vardır
merhaba canim nasilsin?gecmis zaten cok az okursun merak etme hersey yolunda ben arzumu merak ediyorum hic girmedi ne oldu acaba?
hayirlisi olsun canim insallah bebegin gelir

merhaba canim nasilsin?gecmis zaten cok az okursun merak etme hersey yolunda ben arzumu merak ediyorum hic girmedi ne oldu acaba?:

hakketen naptı acaba? bende kist çıktı arzumda ki gibi ama soğan kürüne başlıycam adetimin 7.gününden itibaren onu bekliyorum. diğerlerinide merak ediyorum huu kızlarrr naptınız

Merhaba arkadaslar bende agustos anne aadayiyim... bat gunun bugum ... atesim iki haftadir 36.00 dan baslayarak 37.1 e kadar yukseldi... bu ay hepimiz icin hayirli olur ins.

Son düzenleme:
hah nihayet gelmişsiniz kızlar her girdiğimde bos canım sıkılmıştı. :)
Bız ıyıyız ınsaallah randevu gununu bekliyoruz :) Erken öğrendim 3 artı 4te. mecbur bekliyorum pztesiye ancak 1000i geçer betahcg öpüyorum hepinizi güzel haberlerinizi bekliyorum :)

tebrik ederim canım. erken öğrendim demişsin. senin sat bat ve ovulasyon günleri ne zamandı. benim sat 28 temmuz ovulasyon 7 agustos batı 21 agustos olarak bekliyorum. sabah test yaptım negatif.. erken mi acaba

tebrik ederim canım. erken öğrendim demişsin. senin sat bat ve ovulasyon günleri ne zamandı. benim sat 28 temmuz ovulasyon 7 agustos batı 21 agustos olarak bekliyorum. sabah test yaptım negatif.. erken mi acaba

canım sagolasın. Benim bat 8 temmuzdu bu ay. Yazın benim günüm hep bır hafta öne gelir. mesela bir ay 15iındeyse diğer ay 8 i bir sonraki ay 1i gibi. temmuzda 15iydi sat. agustosta 8inde bekliyodum gelmedi dört ıdrar testi de silik çıkınca 9unda kan testi yaptırdım 72.53 :) ovulasyon degil de akıntı takibi yapmıştım ben cnm o da 26 temmuz falandı sanırım.emin değilim.

merhaba hanımlar bende temmuzda hamiş kalmak istiyorum 11 aylık evliyim hala bebiş yok ama hayırlısı rabbimden eşimde varikosel vardı amaliyat oldu bayramdan önce drumuz 3 ay sonra hamile kalırsın dediler ama keşke bende önümüzdeki ay hamile kalsam diyorum ama allah dan işte inşallah benimde dualarım kabul olur sizlerinde rabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın inşallh hepimiz bebişlerimize bi an önce kavuşuruz

iyi geceler arkadaşlar topiğinizde bende vardım bayadır giremiyorum hayırlı haberlerle döndüm 4 haftalık hamileyim Rabbim bütün istiyenlere hayrlı sağlıklı evlatlar versinn

Kızlar benimde sat 17 Temmuz benim adet döngüm 30 35 günde oluyordu son iki aydır da düzensizleştiiiii yani 35 günü geçtiği bile oldu . Eşinde varikosel vardı ameliyat oldu Haziran'da yaklaşık 2 -ayı geçtiiii tün spermiogram yaptırdık tekrar morfolojide ve ileri hızda bozukluk vardı bizim ileri hız da morfolojide normal değerler sınırı içerisine girmiş bende umutlanmaya başladım acaba Temmuz ayında hamile kalmış olabilirmiyim dieee 21 Ağustos gibi regl olmam olmam lazım ama bende hiç bir belirti yokkk sadece ovulasyon günlerimde kasığımda az bir bâtta olduuuu sizce hamilemiyimdir <3

Merhaba arkadaslar bende agustos anne aadayiyim... bat gunun bugum ... atesim iki haftadir 36.00 dan baslayarak 37.1 e kadar yukseldi... bu ay hepimiz icin hayirli olur ins.

Rabbim inş. Herkesin gönlüne göre verir benim regl günüm 11ağustos idi beş gün gecikince merak ettim kan tahlili yaptirdim hamile olduğumu öğrendim şuan 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı bütün annelik hayali kuranlara inşallahhh...

günaydın canlar,

Uzun zamandır giremiyorum nete. Guzel haberler vardır iişalah. Tek tek okuyamadım. Benim basımdada hepatit belası var. Son kontrolumde doktorum tum tetkikleri istedi. Vee hepatit cıktı. Şok oldum korktum ki bende gecen sene bile yoktu. İntaniye bölümüne sevk ettiler beni. dun gittimm tahlilleri yaptırsdım perşembe gunu yeniden gitcem. umarım yanlıştır o sonuz. Ve aktıf hasta değilimdir.

sanırım güzel haber var.....
dün gece test yaptım 2 cizgi ama biri silik umarım ordadır bebeğim..
yarın kan testi yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…