• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama temmuzda ilk aşılamamı yaptırıyorum yardım edermisiniz :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

alpgulsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
243
0
46
Balıkesir
Arkadaşlar 1 yılı geçen süredir hamile kalamıyordum hafta sonu ilk kez doktora gittim ultrason smer ve rahim içi filmi hepsini şıppadanak yaptırdım çok şükür hiç bir şeyim yok eşimin sperm sayısı iyi fakat hareketlilik az doktor aşılama şart dedi ve 29 haziranda 21. gün progesteronuna bakmak için çağırdı ve temmuzda aşılama yapılacak

merhaba ben de temmuzda aşılama yaptıracagım(galiba). acaba sürekli gidiş geliş yapmak gerekiyor mu.adet döneminin ilk 3 günü içinde gel dedi.bakalım hayırlısı

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bende aşılama sayesinde hamile kalanlardanım. 2 - 3 güne bir doktor çağırıyor yumurtanızı kontrol ediyor. En son çatlatma iğnesinden sonraki 36 saatte aşılamayı yapıyor ve sonucu bekliyorsunuz. Buradaki bir arkadaş sürekli yatma aşılamayı düşünme sosyalleş yoksa stresten hamile kalacağın varsa da kalamazsın demişti çok haklıymış. İlk aşılamada hamile kaldım.Sizin için dua edeceğim.

Arkadaşlar 1 yılı geçen süredir hamile kalamıyordum hafta sonu ilk kez doktora gittim ultrason smer ve rahim içi filmi hepsini şıppadanak yaptırdım çok şükür hiç bir şeyim yok eşimin sperm sayısı iyi fakat hareketlilik az doktor aşılama şart dedi ve 29 haziranda 21. gün progesteronuna bakmak için çağırdı ve temmuzda aşılama yapılacak

canım öncelikle allah yardımcın olsun...benimde sorunum aynı seninki gibi,bende hiç bi sorun yok,eşimin sperm sayısı normalinde üstünde fakat biraz hareketsizlik var..banda doktorum aynı şeyi söyledi,bu tür infertilitede aşılama yapılıyomuş.ben 2 kere oldum malesef ikiside tutmadı..3.yü bayramdan sonra yaptırcam sanırım çünkü ramazana denk geliyo...allah hepimizin yardımcısı olsun

cevaplarınız için teşekkür ederim dualarınız içinde :)
bu gün adet oldum bende yarın doktora gideceğim 2. gün gel başlayalım dedi bir de ben geçen ay hsg çekildim bu gün 25. günüm adet oldum adetlerim düzenlidir 28-29 günde bir adet olurum ama erken geldi birde 21. gün yumurtlamadığım ortaya çıktı doktor stresten olbilir dedi ama bilginiz varmı

cevaplarınız için teşekkür ederim dualarınız içinde :)
bu gün adet oldum bende yarın doktora gideceğim 2. gün gel başlayalım dedi bir de ben geçen ay hsg çekildim bu gün 25. günüm adet oldum adetlerim düzenlidir 28-29 günde bir adet olurum ama erken geldi birde 21. gün yumurtlamadığım ortaya çıktı doktor stresten olbilir dedi ama bilginiz varmı

merhaba arkadaşım bende ilk aşılamamı mart ayında oldum gonal f 150 mg iğne vuruldum,sonrasında yatamadım ama çalıştığım için işe gitmem gerekliydi.sonrasında başka doktora başladık gonal f 75 mg vuruluyorum.son 3 gündür 112,5 a yükseltti doktorum.ilk aşılamamda cok stres yaptım her gün ağladım vs vs vs tutmadı,belkide tutacağı vardı da tutmadı bilmiyorum.bu sefer ki daha stressiz normal hayatıma devam ediyorum.2 günde bir doktor kontrolüm oluyor.pazar günü yada pzt çatlatma iğnemi olacağom ovitrelle pzt yada salı da aşılamam yapılacak.benim eşimin kruger değeri yüzde 1 çıktı en son tüp bbebek merkezinde aptırdık.diğer bütün değerlerimiz normal.bakalım nasip.ama süreci yaşamak zor...

merhaba arkadaşlar ben de bu ay aşılama yaptırıyorum SAT 5 temmuz bakalım hayırlısı iğnemi yapıyorum çarşamba çağırdı doktorum eşimin sperm sayısı 17 milyon ve hareketi yavaş çıktı klomen kullanıyor 15 gündür bakalım hayırlısı bu arada Konyada yaşıyorum ve aşılama ücreti hastane 600 ilaçlar 300 toplam 900 verdik merak edenler için yazdım Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Back
X