- Konu Sahibi fiscalwoman
son 10 gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bende gormustm izmire gidicek diye yaziyodu ama biz ankaradayiz yani 10 temmuzda ankaraya geliyo muhammet bey.istersen muhammet beyn sekreterini bi ara sor hic bi bilgim yok malesefEger dogruysa hangi hastanede yafa muaynehanesi varmı yardımcı olursan sevinirim çünkü bende 1.5 yıldan buyana dr arıyorum ama malesef bulamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen çıkıyosn ben gircem ameliyata canm heyecan dorukda :) :) şafak 910 temmuz sabah 8de ameliyatim varrrr :)))
sen çıkıyosn ben gircem ameliyata canm heyecan dorukda :) :) şafak 9![]()
![]()
![]()
![]()
Ay canlarım ya gün sayıyolar kıyamam size :)
benimde 13 ünde![]()
Ay canlarım ya gün sayıyolar kıyamam size :)
Canimm senndemi sabah 8de :))) baya erken olcak 6 7 gibi hastanede olcakmisim
:)) sabah dedi ama saatini tam belirlemedik. okadar zaman geçti ama hastanedeki 1, 2 saat geçmek bilmez artık![]()
10 temmuz sabah 8de ameliyatim varrrr :)))
Abanada sabah 10 demislerdi 11.30 da aldilar osirada hazirliyorlar zaten damar yolu kiyafet falan ben ameliyata girene kadar arnicayi surdum oyle girdim :)) sakinlestirici yaptilar asanaorde ameliyathaneye gittigimde kafam bir milyondu sonra narkozu verirken anlamadim bile hemen uyumusum :) hic heyecanlamayin kizlar guzel olacak burunlariniz az kalmis hepnizin umarim cok iyi gecer
ay canm bizde hemen atlatırız inş. herşey güzel olurcnm arnica ameliyat günüde sürelim mi
![]()
Kızlar damar yolunuz açıldıktan sonra biraz bekliyosunuz ameliyatı o bekleme işte insanı sinirlendiriyo hemen olsun bitsin istiyo insan :) sonra sedye sesi geliyo tıkır tıkır gelip alıyolar :)
Kızlar damar yolunuz açıldıktan sonra biraz bekliyosunuz ameliyatı o bekleme işte insanı sinirlendiriyo hemen olsun bitsin istiyo insan :) sonra sedye sesi geliyo tıkır tıkır gelip alıyolar :)
Sür sür canim bol bol :) 😆 ben surdum
Abanada sabah 10 demislerdi 11.30 da aldilar osirada hazirliyorlar zaten damar yolu kiyafet falan ben ameliyata girene kadar arnicayi surdum oyle girdim :)) sakinlestirici yaptilar asanaorde ameliyathaneye gittigimde kafam bir milyondu sonra narkozu verirken anlamadim bile hemen uyumusum :) hic heyecanlamayin kizlar guzel olacak burunlariniz az kalmis hepnizin umarim cok iyi gecer