anladım canım. bizim 5. gün blastosist olan 2 tane vardı AA kalite demişti cihan bey. sonra bir tane daha yetişmiş o da BA kaliteymiş bunlar iyi kalite demekmiş aklında olsun. sonra iki tanesinin fotosunu verdi, biri transfer edilen diğeri de dondurulanlardan biri ama benimkiler 5. gün donduruldu diye biliyorum ben. 2 tane var zaten topu topu. senin inşallah en az 3 tane olur hem yarını bekleyeceğine göre 6. gün embriyosu olacaklar. bana da göstermedi transferde emre bey, ben gözümü monitörden ayırmıyordum emre bey eveeeet gönderiyoruz dedi o an emre bey yoksa bu mu dedim aynen öyle dedi bana o an ağlamaya başladım zaten sonrasında da cihan bey elimi tuttu sakinleştirmek için, ilginçti valla çok duygusal bir anımdı hiç unutmıcam :) dilerim seninkinin sonu güzel gelsin canım. yarın kaliteler ve dondurulmuşlar hakkında mutlaka bilgi ver bana.
bu arada ne kadar yattın odada, tuvalete hemen kalktın mı :))))
godes benimde yarın 14. gün olacak bende cmt dr a gideceğim bakalım... inşallah yarın falan olurum ya..
canım bugüne 1 tane kaliteli embriyomuz kalmış onu dondurmayı önerdi cihan bey.ok dedik bizde ama AA, BA falan diye bilgi vermedi hiç bize ya. tek kaldık yani canım ne yapalım kısmet...canım ben odaya çıkmayı zor bekledim, çok sıkışmıştım.hemen altıma koydu hasta bakıcı tuvaletimi yaptım hatta zorladım bile kendimi çünkü çok tutmaktan tuvaletimi yapamıyodum.odada 3 saat yattım canım.4:15 gibi çıktık hastaneden.
canım ya maşallah sen görebilmişsin transferde ben monitörü hiç göremedim, kalkmam gerekirdi görmem için.artık kısmet canım.
ya canım ben halaregli olmadım. bugün 15. gün. Fakat lucrin bende işe yaramamış. Yumurtalıklarımı baskılamamaış doktorum öyle dedi. Şimdi kucrini bıraktım estrofeme başladım bakalım.
bence sende doktorunla konuş eğer hala regli olmadıysan.
ALLAH razı olsun nisam,rabbim cümlemize nasip etsin,benim çok uzun hikaye aslıında.6 yıllık evliyim.ilk düşük yaptım,8 ay sonra tekrar hamile kaldım,dış gebelikti o da.laporoskopi oldum ve tüpümün biri alındı.rahim filmi çekindim bikaç yıl sonra,diğer tüpümde tıkalıydı açamadılar ilaçla.ve tüp bebek dedi doktorum.bundan 6 ay önce tüp bebek için istanbulda bi merkeze gittim ve tıkalı olan tüpümde bi sıvı birikimi varmış ve embriyonun tutunmasını engeller o sıvı dedi,tekrar laporoskopiye karar verildi,ve o sıvının akışını engellemek için o tüpüm de alındı.anlayacağın,tüplerim yok.çok acılar ağrılar yaşadım ama şükür rabbime atlattım o günleri.herşey yolunda gitti de,beklemedeyiz şimdi,çok heyecan verici yaa,sabredemio insan:)
arkadaşlar bu sabah tuvalet kağıdına kanlı akıntım geldi.çok korktum hatta hemen gözlerim doldu.doktorumla konuştum az önce ama dün rahme takılan zımbırtıdan dolayı olabileceğini söyledi ama dün hiçbirşey yoktu hem de o aleti takarken hiçbiryerimi yaralamadı ki doktorum.
şimdi kafam karıştı; bu sabah hafif kasık ağrılarım var.bebişim gitti mi (Allah korusun) acaba kızlar çok korkuyorum lütfen böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olsun...
irenecim çok merak ettim seni.demek transferin gerçekleşti.hayırlısı olsun.inşallah herşey gönlünce olur.ilk çocuğun sanıyorum erkek buda istiyorsan nurtopu gibi bir kız olur inşallah.bende dün akşam çatlatma iğnesini yaptırdım.akşam 10 da yaptırdık yarın sabah 9 da toplanacak.bende çok heyecanlıyım.
murat beyle ilgilide çok güzel şeyler duymuştum.bakalım bana hangisi denk gelecek.sinan bey eşimi aramış yarın siz 9 da geldiğinizde burda olamazsam diye bilgi vermek için.bir işi varmış yinede yetişmeye çalışacağını söylemiş.çok düşünceli bir insan gerçekten.çok kibar.allah izin veride hamile kalırsam sinan beye dvam etmek istiyorum.neyseki böyle bir şansımız var.başından itibaren doğum dahil herşeyiyle sinan bey ilgilenmiş olacak.inşallah o günleri görürüz.
gittiğin yerdede bizi habersiz bırakma.inşallah burdan hepimiz hamileliğimizide müjdeleriz.
irenee canım çok tebrik ederim inşallah herşey yolunda ve güzel devam eder ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?