Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

arkadaşlar bu sabah tuvalet kağıdına kanlı akıntım geldi.çok korktum hatta hemen gözlerim doldu.doktorumla konuştum az önce ama dün rahme takılan zımbırtıdan dolayı olabileceğini söyledi ama dün hiçbirşey yoktu hem de o aleti takarken hiçbiryerimi yaralamadı ki doktorum.
şimdi kafam karıştı; bu sabah hafif kasık ağrılarım var.bebişim gitti mi (Allah korusun) acaba kızlar çok korkuyorum lütfen böyle bişey yaşayan varsa yardımcı olsun...

canım bugüne 1 tane kaliteli embriyomuz kalmış onu dondurmayı önerdi cihan bey.ok dedik bizde ama AA, BA falan diye bilgi vermedi hiç bize ya. tek kaldık yani canım ne yapalım kısmet...canım ben odaya çıkmayı zor bekledim, çok sıkışmıştım.hemen altıma koydu hasta bakıcı tuvaletimi yaptım hatta zorladım bile kendimi çünkü çok tutmaktan tuvaletimi yapamıyodum.odada 3 saat yattım canım.4:15 gibi çıktık hastaneden.
canım ya maşallah sen görebilmişsin transferde ben monitörü hiç göremedim, kalkmam gerekirdi görmem için.artık kısmet canım.

e lover canım sende kanlı akıntı falan oldu mu ya canım, çok korkuyorum ben((

canım ya ben öyle olabiliyor diye duymuştum ne olur sıkma kendini . inşallah bebiş sıkıca tutunacak sen inan ve dua et...

ay canım ya sana bakmaya geldim içime mi doğmuş ne. dur bakalım lütfen panik yapma. cihan bey tutunma için zaman söylemiş miydi sana. bana perşembe transferinde pazar öğlene kadar tutunmasını bekleriz demişti. senin erkenden tutunmuş olabilir, benim aklıma gelen bu oldu. istersen özelden numaranı ver arıyım seni detaylı konuşuruz canım.

godes benimde yarın 14. gün olacak bende cmt dr a gideceğim bakalım... inşallah yarın falan olurum ya..

ya canım ben halaregli olmadım. bugün 15. gün. Fakat lucrin bende işe yaramamış. Yumurtalıklarımı baskılamamaış doktorum öyle dedi. Şimdi kucrini bıraktım estrofeme başladım bakalım.
bence sende doktorunla konuş eğer hala regli olmadıysan.

çok güzel ben de tam 3 saat yattım zaten 4 defa ördeğe çiş yapmıştım. ilkini hemşirem getirdi diğer 3 sefer eşim yardım etti sağolsun. artık sıcaktan bitik düştüm yatmaktan, hemşire de hadi bakalım kalk git evine dedi :)))) embriyon da güzel 6. gün embriyosu gayet iyi bir sonuç, iyi ki dondurdunuz. inşallah gerek kalmaz da kardeş yapmak için kullanırsınız onu ama yedekte olması rahatlık verici birşey.

merhaba canım, şansızlık olmuş ama çözümsüz değil neyse ki. emre bey bana da ilk başta lucrin işe yaramamış olabilir demişti çünkü ilk başladığımızda primolut-n de kullanmama rağmen onu bıraktıktan sonra 4 gün içinde regl olmam gerekirken ben 8 gün sonra regl olmuştum. o da bundan endişelenerek benim ezberimi bozan bir durum demişti. ama baktığımızda lucrine cevap vermişim sadece bu benim şahsıma özel bir gecikmeymiş. o ay tedavim ertelendi her ihtimale karşı. bir sonraki ay yasmin ve lucrin kullandım o zaman gecikmem olmadı yasmin i bırakınca 5. gün regl oldum.

senin kullandığın estrofem lucrin yerine verilen bir ilaç mıymış canım?

hayırlısı Mimoza, güzel haberlerini alırız inşallah. Benimde transferim 21. temmuzda yapıldı, 2 ağustos test günü. umarım peş peşe güzel haberler veririz.

Herkese selamlar,
Bir süredir yazamadım,benim 7 yumurtadan 3 ü döllenmişti,Onlar da iyi ,orta ve zayıf kalite şeklinde idiler.Aslında daha fazla döllenme olsaydı 5.gün transfer olması planlanmıştı.Birkaç iyi embriyo olsaydı onlara PGT yapılacaktı ama işler pek yolunda gitmedi galiba.Beni yumurta toplamadan 2 gün sonra aradıklarında PGT yapılacak sayıda embriyo yok gel hemen transferi yapalım dediler.Apar topar gittim çarşamba yapıldı.1 kaliteli 4 hücreli,1 de orta kalitede 4 hücreli verildi.Yani 21 temmuz transfer 2 ağustos test günü.She35 seninle aynı günü bekliyor olacağız.
Yasmincim bu arada toplamayı da transferi de Murat Bey yaptı.Tüm yapılan işlemler, embriyo resimleri vs. yazılı olarak elimize verildi.Murat Beyden de memnun kaldım.Tüm sorularımızı cevapladı ,aydınlattı .Bir nevi o da takip edecek.Transfer sonrası gebelik testine kadar kullanılmak üzere 4 çeşit ilaç kullanılıyor.Basamaklar konusunda seni bilgilendirmek amacıyla aklıma gelenleri yazıyorum.Şişkinlikler devam ediyor.Ama sonra gaz çıkışıyla rahatlamaya başlıyorsun.4-5 litre suya devam.Gebelikten sonra merkez 9 hafta takibi ve hcg testlerini ücretsiz yapıyormuş.Ben 3 gün sonra şehir dışına çıkıyorum.1 ay yokum.Test pozitif olursa da burdan uzakta bilmediğim dr a gideceğim.Şu an hiç kimse Sinan Bey kadar güven vermiyor bana.Bu arada o kadar ilgili ve hassas davrandı ki anlatamam.Eşimin geciken kromozom analizi yüzünden benden fazla strese girdi adamcağız.Ama sonucta 7 olgun yumurta geliştirecek ilaç dozlarını ayarlayıp bunu başardığı için onu tebrik ettim.Bu iş için lazım olan 1 iyi embriyo ,o da olduktan sonra kaç yumurta gelişti kaçı döllendi pek önemli değil,Gerisi Allaha kalmış .Kısmetse olur zaten.Bazen iyisi işe yaramazken orta kaliteyle gebelik olabiliyor dedi.Bu işler hiç belli olmuyormuş.
Sinan Bey kan sulandırma iğneleri bence çok şart değil coraspin yeter demişti.Murat Bey gebelik olursa o gün kan sulandırma iğnesine başlayıp 8 ay vuracaksın dedi.Beni kara düşünceler aldı o günden beri.Bakalım kısmetimizde ne varsa o olur.
Tuğbacım şu eşinin gelme tarihine kesinlik kazandırdınız umarım.Senin ilk etapta eşine gerek yok demeleri,senin tetkik ve kontolleri kastetmişler.Yumurtaların toplandığı an eşin de orda olmak zorunda altını çiziyorum.Bu çok önemli bir ayrıntı.
Herkese bol şans ve kolaylıklar ve herşeyin hayırlısını diliyorum.

irenecim çok merak ettim seni.demek transferin gerçekleşti.hayırlısı olsun.inşallah herşey gönlünce olur.ilk çocuğun sanıyorum erkek buda istiyorsan nurtopu gibi bir kız olur inşallah.bende dün akşam çatlatma iğnesini yaptırdım.akşam 10 da yaptırdık yarın sabah 9 da toplanacak.bende çok heyecanlıyım.
murat beyle ilgilide çok güzel şeyler duymuştum.bakalım bana hangisi denk gelecek.sinan bey eşimi aramış yarın siz 9 da geldiğinizde burda olamazsam diye bilgi vermek için.bir işi varmış yinede yetişmeye çalışacağını söylemiş.çok düşünceli bir insan gerçekten.çok kibar.allah izin veride hamile kalırsam sinan beye dvam etmek istiyorum.neyseki böyle bir şansımız var.başından itibaren doğum dahil herşeyiyle sinan bey ilgilenmiş olacak.inşallah o günleri görürüz.
gittiğin yerdede bizi habersiz bırakma.inşallah burdan hepimiz hamileliğimizide müjdeleriz.

catdogum içini ferah tut bence.çünkü bir yerde okumuştum embriyo rahme yerleşirken rahimdeki kılcal damarlara çarpabiliyormuş.ve buda çok az lekelenme tarzında kanamay yol açabiliyormuş.inşallah seninkide öyle birşeydir.hiç stres yapma bence.bebişinin rahatça tutunması seninde rahat olmana bağlı.

Catdogcum bebek tutunurken kanama yada en azından lekelenme olması doğaldır.Hatta gebe oldugun halde ,normal regl tarihine de rastlama durumları oluyor.Çogu kadın acaba regl mi oldum diye düşünecek kadar endişelenebiliyor.Kanama yada lekelenmeler normaldir.Ama devam eder yada rahatsız edecek kadar olursa o zaman dr un seni zaten takip eder.İçini ferah tut.Ayrıca transferden sonra kasıl ve bel ağrıları zaten beklenen şeyler çok normal.Ben de var bugun transferin 2.günü.Lekelenmeleri ben de bekliyorum mesela.
Transferin ne zaman yapılmıştı yazar mısın.?

Yasmincim,evet benim 10 yaşında oğlum var.2. ye ya kısmet diyorum
Yasmin bugune kadar pek çok dr tanıdım.Ama Sinan Bey gibi birini asla.Alakalı,kibar,zarif,düşünceli,herşeyi takip ediyor,çok mütevazi,muhteşem bir hekim.Çok sıcak ....Daha ne kaldı sayacak.Ben bugune kadar vajinal muayeneler sırasında probu vajinaya sokarken özür dileyen bir rahmetli Dr Bilal Tırak'ı bilirim, bir de Sinan Bey'i.Sinan Bey de zaten üniversiteden Bilal Beyin asistanlarındanmış.Rahmetli de çok kibar bir adamdı.Ama başı çok hasta dolu oldugundan o kadar ilgilenemez asistanlarınndan da yardım alır herşeyi bizzat kendi yapamazdı.
Hamile kalsak ta kalmasak ta bir kadın için jinekolog en önemli şey şu hayatta.Rutin kontroller ,smearlar,meme kontrolleri vs.. Bunlar sonra da lazım olacak şeyler.Benim babam kolon kanseri geçirdi gecen yıl.Ben her yıl komple kontrollerden geçicem artık.Rahim ,meme kanseri vs.. kolondan doları riskmiş benim için.Kısacası Sinan Beyi bırakmicam ben doktorumu buldum.Onu eskiden beri tanımam .5 mayısta kürtajımı o yaptı o gün tanıdım.Bİr arkadaşımın doktoru o yönlendirmişti.Öncesinde Yaşamda Cemil Beye giderdim.Hİç memnun kalmadım.Onun sayesinde 3 hafta kadar karnımda ölü bir bebekle gezmişim.Gidiyorum kontrole kalp atışı yok.10 sonra gel bakalım diyor gidiyorum yine yok.En son yine 10 gün geçmiş gidiyorum şehir dışına gitmiş izinli.Ben de bu arada Medikal de Ertuğrul Bey e gittim önerdiler iyi diye.11 haftası bitmiş bebekten kalp atışı duymayı beklerken adam pat diye "e ölmüşşş buu" dedi.Şaka yapmadığını anladığımda dünyam başıma yıkıldı.2 . yi falan ne düşünüyorsun boşuna deneme yaş gelmiş 40 a zaten ,yarın gel alalım bunu dedi bana.Adam tam bir öküzdü.Travma etkisi yaptı ömür boyu unutmicam.Ağlayarak arkadaşımı aradım.Ertesi gün de Sinan Beyle tanıştım kürtajımı o yaptı.Sonrası malum işte 2.5 aydır gidip geliyorum .Bir sürü tetkik,muayene ,test.Allah ondan razı olsun hamile kalsam da kalamasam da razı olsun.Kısmete inanıyorum ben.Destan yazdım yasmincim.Umarım güzel haberlerle seviniriz.Toplanan yumurtaların gönlüne göre olur umarım.Herşey burdaki herkesin gönlüne göre olsun.Hepinize sevgilerimi yolluyorum.

irenee canım çok tebrik ederim inşallah herşey yolunda ve güzel devam eder ....

irenee canım benim lucrinin bu akşam 14. günü ama hala adet olmadım yarın merkeze gideceğim bakalım ne olacak....

Kızlar, transferden yeni geldim. Bugün 13.30 da 1 embriyo transfer edildi. 2 adet de donduruldu. Dualarınızı eksik etmeyin..Herkesin bebişlerini kucaklarına almayı Allah nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…