Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

canım ya çok üzüldüm bak şimdi, yaa ağustos da sonuç alaçaklar, daha ağustos gelmeden 3. negatif haberi aldık.
donmuşların iyi kalitede olması güzel, umarım en kısa sürede kavuşursun yavruna. Büyük geçmiş olsun.
Kan değerin kaç çıkmıştı??

Hayrılısı olsun Yasmin07, bende en az senin kadar rahatım, yatıyor olmamızın sürece bir katkısı yok, sadece vicdanen rahatlatıyor.
Benim 9. günüm ama kasık ağrılarım 3 gündür var, normal olduğu söyleniyor.
Uzun bir bekleme dönemin varmış, allah sabır versin, güzel haberle sonlansın inşallah.

SHE arkadaşım nedense içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor, bak 9. gününmüşte, nekadar güzel, darısı başıma inşallah, benimde hafiften adet ağrılarım var ama adet günüm 6 ağustos, umarım üzücü bi durumla karşılaşmam arkadaşım ya...

kızlar selam herkese..nasılsınız
topiğe bir bakayım dedim,buradaki arkadaşları merak ediyorum..
heralde benim durumda olan pek yok.acaba 2.gün orta kalite embryo transferi ile hamile kalan var mıdır?
umudumuzu hiç kaybetmedik eşimle,inş. pozitif sonucu alıcaz.14 yumurtadan sadece 1 tanesinin iyi olması ve onun da döllenmesi de çok iyi bir sonuç bence.inş. herkes iyi sonuçları alır.
bu arada transferin 5 günü bugün,ne gibi belirtiler var arkdaşlar sizlerde?

bnazcım hg canım allahım ınsallah yavrunu nasıp etsın sana

als cım
canım haber geldı senden haber yokmu
2 embrıyonun bırı gerıde gıdıyormus bırıde 2,gune gore normalmıs canım
yarında bakıcaklar ona gore trnasfer yapıcaklar
yanı tam detaylı bılgı yok
kac hucrelıler bılmıyorum
ınsallah ıyı olur yaa
allahım yardımcımız olsun

merhaba siteye yeni üye oldum
26sında 3. denememi yaptık, dondurulmuş embriyo.erken blas.
transferden sonra 3.güm adet ağrısı gibi ağrım oldu
ve sonra hiçbir belirti vermedi vermiyor.......
şu bekleme süresine de bir çare bulmamlılar bence

arkadaşlar bende şunu merak ediyorum, transferden sonra bize tarih verip kan testi istiyolar, o güne kadar ultrason ile ya da farklı bir yöntemle embriyonun ne durumda olduğunu, tutunup tutunmadığını söyleyemiyolarmı, tıp acaba bu konuda yetersiz mi? çok merak ediyorum, sizler ne düşünüyorsunuz?

bnazz cım seninle aynı günlerde ilerliyorduk.benim transfer pazartesi günü yapıldı.yapıldığı gün sayılmadığı için .günmdeym sennde transfer p.tesi yapıldıysa sende 4.günündesin demektir.banada 2.gün embriyosu transfer edildi.allah inşallah yüzümüzü güldrür canım.hayırlı haberleri alırız.bende hiçbir belirti yok.sadece adet sancısı gibi karnım ağrıyor arada.2.günden beri ara ara ağrıyor.normalde herkes bu tarz ağrılardan bajsediyor ama benimki çok erken başladı gibi geliyor.onun dışında ben hiçbirşey hissetmiyorum.sadece kendimi ani harektlerde bulunmamaya endekslediğim için buna dikkat ediyorum.kafaya çok takmayaya çalışıyorum.garip duygular.kendimi ne çok kaptırmak nede negatif düşünmek istemiorum.
soway keşke dediğin gibi bu süreçte görebilseydik embryoların durumunu.yine çok su içsek transferdek gbii abdominal ultrasonla baksalar karından göremezlerm acaba embriyolarımızın ne alemde olduğunu.:))

yasmıncım canım senın kac embrıyon vardı
hadı bakalım allahım yardım etsın hepımıze
bende transfer gununu beklıyorum bugun opunun 2,gunu embrıyolar gozetım altında
az oldugu ıcın belkı yarın transferım olabılır
sana kac tne transfer ettıler canım
allahım neolur dualarımızı kabul et

canım bugün aramadılar şimdi aradım merak ettim. bugün açmadık dediler yarın sabah açacağız ona göre size yarın sabah bilgi vereceğiz dediler yarında transfer olabilir dediler

slm kıslar benimde salı günü yumişler toplanıyoreyvahedigeldismile

heeeeeeee acaba nıye acmamıslar kız
demekkı herkesınkı farklı
ozman sana 1 tane embrıyo trnasfer edıp dıgerlerı bekletıceklerdır canım
hayırlısı canım
mevlam kalıtelı embrıyolar nasıp etsın ve sımsıkı tutunsunlar ve 9 ay sonra doguralım ınsallah canım

zeynepcım ozman canım pazar aksamı vurulcaksın hee
hadı bakalım bak aramızda cok fark olmadı
senınkılerde az dozda cabuk geldıler desene
kac yumos gozukuyor canım
hadı bakalım hayrılııs canım

zeynepcım ozman canım pazar aksamı vurulcaksın hee
hadı bakalım bak aramızda cok fark olmadı
senınkılerde az dozda cabuk geldıler desene
kac yumos gozukuyor canım
hadı bakalım hayrılııs canım

sağol canım benim
ben pkolu olduğum için yumurta çok oluyor ama bu sefer az çıktı hayırlısı 9 tane felan var
evet pazar günü iğne vurunuyorum salı toplanacak 5. gün konacaksa cumartesiye bebişim karnımda olacak teyzesi

ayy yer teyzesı onu
masallah hadı bakalım yumos fazlaymıs ınsallah hersey guzel gıder
ben senın yumurta toplama gununde evde yatıcak olucam sanırım
evde suan net yok
sana sımdıden bol sanslar canım
allahım butn muslumanlara bızede yavrularını nasıp etsın tabıkı ıstegenlerıne
banada neolur dua et zeynepcım yavrularım kalıtelı kalıtelı bolunsun teyzesı sonra tutunsunlar ve 9 ay sonra kucagıma gelsınler dıye canım

amin canım Allah gönlünün muradını versin inşaallah hayırlı bir şekilde
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
bende 2 hafta nete giremiycem bana eşim bakacak galiba haftaya pazar transfer olur
sonucumu alınca hep beraber seviniriz inşaallah

ınsallah canım ınsallah yaa
bana esım bakamaz
ancak aksam aksam geldıkcecanım
zaten 3yada 5 gun rapor alırım
bakalım durum negostercek
ısyerlerıde ıdare etmıyor cok fazla
benım konum ııtıbarıyle kımse bakmak ıstemıyor yerıme
dua et canım allahım kolaylıgını versın

anladım canım ben ev hanımıyım sana kolaylık versin rabbim
eşim senelik izin alcak 1 hafta o bakıcak bana
herşey gönlümüzce olur inşaallah

Soway, bunun gerçek olmasını okadar çok istiyyorum ki, inşallah hayırlarla o güzel haberi alacağız.
Soway senin daha çok varmış test gününe, niye şimdiden idrar testi yapmaktan bahsediyosun, 10. günü görmeden yapmayı düşünme bile, bişey çıkmaz çünkü, çok erken, hadi biraz sabır.:hulya:

yok ya 2 tane transfer edecekler eğer olursa yaşım 35 bu sefer yumurtalar fazla diye sizi aramadık dediler geçen sefer yumurta sayınız azdı o yüzden beklemedik dediler hemen 2. günde transfer etmişlerdi ama bi şey söyleyeyim mi maşallah ben seni bugün transfer ederler diye bekliyordum ama sana 3. günü ederler herhalde büyük ihtimal benim ki belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…