herkese merhaba
bu sabah hafif bir kanama olunca doktorumu aradım ve 2 gündür süren sancı şikayetlerimden de bahsettim. test günüm yarın olmasına rağmen bugün yapmamı söyledi ve maalesef sonuç negatif çıktı...ben kendimi 2 gün öncesinden hazırlamıştım ama eşim çok üzülecek sanırım...sağlık olsun dondurulmuş 3 tane 1. kalitede embriyom daha var onları kullanırım 1 ay sonra artık( idrar testinde görüneceğini sanmıyorum,en iyisi kan tahlili. en erken gebelikleri bile gösteriyor. benim sonucumu 1 saatte verdiler.
artık bundan sonra sizin için dua ederim.hepinize iyi şanslar...
mrb arkadaşlar.uzun zamandır yazamamıştım buraya.benimde tansferim oldu.bugün 4.gün.zaman geçmek bilmiyor.bende şimdiden 10.gün gelsede en azından idrar test yapsam diye sabırsızlanıyorum.sizler nasıl geçiriryorsunu bu süreci.ben transferden geldikten sonra sadece ogün tuvalete kalktım ve gece sırt üst yattım sürekli.ama sonraki günler evin içinde hep dolandım (iş yapmadım) dün yani 3.gün sadece ılık su ile (eşimin yardımıyla) duş aldım.çokmu rahat davranırum bilmem.doktorlar normal hayatınıza devam edin diyorlar.kendinizi yatağa bağlasınızda olmayacaksa olmaz diyorlar.hepimiz için hayırlısı olsun.güzel haberler alırız inşallah.sizler neler yapıyorsunuz.birde benim midem o kadar çabuk şişiyorki çok fazla bişey yiyemiyorum.hemen tıkanıyorum.karnım 3 aylık hamile gibi.şişlik var biraz.birde ara ara adet sancısı gibi karın ağrılarım oluyor.
allah hepimizin gönlüne göre versin.sırayla burdan müjdeleri verelim inşallah
Hayrılısı olsun Yasmin07, bende en az senin kadar rahatım, yatıyor olmamızın sürece bir katkısı yok, sadece vicdanen rahatlatıyor.
Benim 9. günüm ama kasık ağrılarım 3 gündür var, normal olduğu söyleniyor.
Uzun bir bekleme dönemin varmış, allah sabır versin, güzel haberle sonlansın inşallah.
bnazcım hg canım allahım ınsallah yavrunu nasıp etsın sana
als cım
canım haber geldı senden haber yokmu
2 embrıyonun bırı gerıde gıdıyormus bırıde 2,gune gore normalmıs canım
yarında bakıcaklar ona gore trnasfer yapıcaklar
yanı tam detaylı bılgı yok
kac hucrelıler bılmıyorum
ınsallah ıyı olur yaa
allahım yardımcımız olsun
zeynepcım ozman canım pazar aksamı vurulcaksın hee
hadı bakalım bak aramızda cok fark olmadı
senınkılerde az dozda cabuk geldıler desene
kac yumos gozukuyor canım
hadı bakalım hayrılııs canım
ayy yer teyzesı onu
masallah hadı bakalım yumos fazlaymıs ınsallah hersey guzel gıder
ben senın yumurta toplama gununde evde yatıcak olucam sanırım
evde suan net yok
sana sımdıden bol sanslar canım
allahım butn muslumanlara bızede yavrularını nasıp etsın tabıkı ıstegenlerıne
banada neolur dua et zeynepcım yavrularım kalıtelı kalıtelı bolunsun teyzesı sonra tutunsunlar ve 9 ay sonra kucagıma gelsınler dıye canım
ınsallah canım ınsallah yaa
bana esım bakamaz
ancak aksam aksam geldıkcecanım
zaten 3yada 5 gun rapor alırım
bakalım durum negostercek
ısyerlerıde ıdare etmıyor cok fazla
benım konum ııtıbarıyle kımse bakmak ıstemıyor yerıme
dua et canım allahım kolaylıgını versın
SHE arkadaşım nedense içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor, bak 9. gününmüşte, nekadar güzel, darısı başıma inşallah, benimde hafiften adet ağrılarım var ama adet günüm 6 ağustos, umarım üzücü bi durumla karşılaşmam arkadaşım ya...
heeeeeeee acaba nıye acmamıslar kız
demekkı herkesınkı farklı
ozman sana 1 tane embrıyo trnasfer edıp dıgerlerı bekletıceklerdır canım
hayırlısı canım
mevlam kalıtelı embrıyolar nasıp etsın ve sımsıkı tutunsunlar ve 9 ay sonra doguralım ınsallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?