yani öyle dendiyse devam et ama bence dr da bir ara,sor.canım bu lucrin denen ilacı tüpün içinden çekiyosun ya ;bugün 14.iğnemi vurdum.ama şişenin içinde daha ilaç var.bana doktor değil de yardımcısı kutudaki enjektörler bitince eczaneden insülin enjektörü alıp devam edebilirsiniz demişti o yüzden devam ediyim mi bilmedim??
catdog canım bana 13. iğneyi vurun hala olmadıysan gel dediler yani 14.yü olmadan gitmem gerek inşallah adet olurumda sorun olmaz ...
yani öyle dendiyse devam et ama bence dr da bir ara,sor.
hergün 10 ml vurmadınmıki,ilaç niye bitmedi.ama 14 günden daha fazla devam edenler olduğunu duymuştum.senin gibi enjektör alıp devam etmişler.ama dr yurda döndüğse kendisiyle bir görüş derim.veee kafana da takma,devam dediyseler vardır bir bildikleri.no stres no endişe..rahat ol,moral inmesin aşağıya.opuyorumnanaktan
yagmursesi,hoşgeldin aramıza..Merhaba hanımlar;
reglim gecikmezse ben de 13 temmuzdaki reglimle beraber memorial de Hale hanımda başlayacağım hayırlısıyla...
günaydın yasmincim,mrb kızlar.
bu lucrini adet olmadan mı kullanmaya başlıyorsunuz.yani tam olarak tedaviye başlamadan mı.ve ne için kullanılıyor.ben kullanmadım böyle bişey ve merak ettim.
bnazz cım rahmin kapalı olmasını ilk defa duydum.rahimde perde (septum) gibi bişeymi diyeceğim ama sanmıyorum.neyse doktorun farketmiş ve hemen çözülecek bişey demekki.inşallah bir sorun çıkmadan halledersin canım.
cemrehayalcim saol..yarın da ağrılarım devam ederse arıcam dru.inşallah lucrinden dolayı değildir ağrım.acaba lucrinin ağrı yaptığı arkadaşlar var mı?hadi hayırlısı bakalım,inş. ağrılarım geçer.kötü bir deneyimim olduğu için(iğnelerin yarattığı ağrı yüzünden) yine endişeleniyorum..bilmiyorumkismilemeraba bnazz canım ben 6. iğnemi vurdum bugün ama hiç bi ağrım falan yok.normalde yarın adet günüm kasıklarımda adet ağrısı tarzı bişiler var o kadar. istersen bi doktorunu ara bi sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?