Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temmuzun başında nikahım var ve hislerim... Karmakarışık.
Ben size hiç hakaret etmedim şu ana kadar bana ağzınıza geleni yazdınız. Kültürünüz bilginiz vizyonunuz ortada. Sizin gibi birine söyleyecek bir sözüm yok çünkü buna değmez.
Şurada karşılaştığım bazı kadınların gerçek hayatta karşıma dost olarak çıkmasını çok isterdim. Neden "Samimi" olduğunuzu anlıyorum. Empati yeteneğiniz, anlayışınız... Çok teşekkür ederim desteğiniz için ilaç gibi geldi
Ben tesekkür ederim. Sartlar aynı olmasa da ben de bu süreçten geçtim. Ve tüm evlenen arkadaslarım da bu şekilde hissetti. Yeni bir hayata başlamak (bunu ne kadar çok istesek de) insana bu duyguları yaşatabilir.
Desenize benzer durumdayız. Benim annem güçlüdür daha genç deli gibi çalışıyor ama duygusal yönden çok yıprandı çok yoruldu tükendi. O beni korkutuyor üzüyor
Ben size birsey diyeyimmi?
Anneniz siz evlenince,kadçrdesiniz uniyi kazanınca daha bir rahatlayacak.
Babanızı o kadar alttan almayacak,daha dik duracak ben eminim.
Örnegin ben cocuklar evdeyken hiç tartısmazdım eşimle,onları tatsız ortama maruz bırakmak istemem.
Tartısmalarımız seviyeli olmasına ragmen.
Fakat şu korona günlerinde epey zorlandım,bir triple,iki iç dokmeyle atlatacagım gerginlikler adeta birikti içimde.
Çocuklar rahatca dısarı çıkabilse de onlarsız gönlümce tartısayım diye dört gözle bekliyorum
Bir de mutlu bir evliliğiniz olacak insallah,anneniz size üzgün gelse mutlu döner,bundan güzel birşey var mı
Merhaba kızlar
Öncelikle sevdiğim senelerdir beklediğim adamla evleniyorum. Her şeyi gönlümüzce hazırladık. Evimizi ben seçtim tam hayalimdeki ev. Lakin bende aşırı bir duygusallık ve stres var. Nişanlım ve ailesi bir dediğimi iki etmedi sağolsunlar. Kendi aileme de çok yakın oturacağım. Ama kendi ailemde annemle babamın arası iyi değil. Boşanmayı düşünüyorlar. Bir de lisede kız kardeşim var. Ve ben kendimi suçlu hissediyorum evleneceğim onların yanından ayrılacağım için. Babam eve bakmıyor annem çalışıyor. Sürekli ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor. Babama çok kırgınım içim çok dolu. Sizler bu günlerinizde nasıldınız? Gözlerim durup durup doluyor normal mi? Sürekli karnımda bir ağrı bir tedirginlik...
7 yildir evliyim annem suan hasta ve ben kendimi sucluyorum bazen
Keske evlenmeseydim de hep ona bakabilseydim.ama hayat bu ailenizde sizin evlenmenizi mutlu olmanizi ister.evlenince de isterseniz yardim edersiniz
Sizi çok iyi anladım. Diğer yazarlar da yazmıştır mutlaka ama mutsuz bir hayata son verip mutlu bir hayata başlayacak. Evet zor olacak, yokuşlu olacak ama olacak bir şekilde. Sizin eviniz ona yeni bir kapı olacak. Canı sıkıldığında, kafası dağıldığında size bir uğrayacak. Kardeşiniz üniversiteye gittiğinde o da ona bir kapı olacak. Farklı bir il, onun yanına gidip hava alacak. Hissettiklerinizi her gelin hisseder ama siz bu durumdan ötürü daha yoğun duygular besliyorsunuz. Evli olmanız bir şeyi değiştirmez. Siz yine onun evladısınız. Onun yanında olun sadece.
Bu şey gibi hem ağlarım hem giderim insan karışık oluyor anlayacağın çoğu kişi yaşamıştır hem sevdiğini istiyorsun hem aileni düşünüyorsun ama onlar ayrı ayrı hep olacaklar hayatında zaten duygusallığı at sevdiğin adamla evleniyorsun daha ne olsun