Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Bende başladım klomen kullanıyorum 4 gündür yarın yine gideceğim iğneler başlayacak Sende bu kadar yumurta ile 2 kalmış ben de 8 çıktı sonunda kaç olacak bakalım dün öğrendim tsh 4,35 oda sıkıntı İstanbul tüp bebek Aret kamar gidiyorum tanıdık buldum oraya başladım hakkımızda hayırlısı olsun sen nereye gidiyorsun

Sen hamilesin sanırım bunda da olmazsa önerdiğin ıyi bi doktor var mı ankarafa
Yok canım ben de yeni başladım daha Bir kaç drla görüştüm ama açıkçası çok güven vermediler,dr işi elektriğinin uymasıyla çok ilgili.ben Meltem Erhan’a gidiyorum ama öyle internette çok reklamını vs göremezsin

Kızlar az önce hastaneden aradılar 2 yumurta döllenmiş, pazar günü transfer yapacaklar inşlh, allahıma çok şükür, inşlh devamıda gelir
Gözümüz aydın olsun.. Hayırlısıyla her şey güzel olacak...

Ben Ankara dayım bitanem

Merhaba arkadaslar bende 2 temmuzda başladım iğnelere bugun 12 gunum ama yumurtalar geç buyuyor sağda 13-14-15-16 mm var solda 11-13-14-15 mm var anlamadım iğnelere devam pazar tekrar gel dedı nıye boyle oldu anlamaım cok canım sıkıldı

Amin .inşeallah.

Merhaba, canını sıkma.. daah 2 güne neler olur sen gör... Kalbini ferah tut, pazara kadar daha var iğneleri vakti-vaktinde yap. büyürler onlar

Msşallah iyi varlar çok şükür, büyürler bayada büyümüşler, 18 m oldu mu tamam onada az kalmış, pazara kesin büyürler

Hayırlısı olur inşlh, beraberce bekkeriz

Msşallah iyi varlar çok şükür, büyürler bayada büyümüşler, 18 m oldu mu tamam onada az kalmış, pazara kesin büyürler
inşallah canım gercekten cok uzuldum ya benımle bırlıkte gıdenlerın hep 18-19 mm olmus benım 16 kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…