- 11 Şubat 2019
- 227
- 115
- 23
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Hele bennnnValla aynen öyle herkes bir şey diyor,artık iyice çorba oldu kafam bi aklımda amaaan salla boşver çocuğa falan diyor
Tatlm bence kötü diyenlerin hepsi halt etmiş,olumlu sonuç almış birkaç hastasiylada gorustum,ayrica geçen ekim ayında laparoskopik bi ameliyat oldum,yumurtaligimda kist vardı,ve öyle başarılı geçti ki,c ok risskli olmasına rağmen hiç bi şekilde yumurta rezervi mi dusurmedi,ins olumlu sonucumuda sizinle paylaşırim burdanCanım nende simcandatom ama lokman hekime kimse ıyi demiyor ya bi ön yargım var oraya doktorum çok iyi ama gerekli bilgi vermiyor çok lux veli erdemin annesi geliyor ona
Insallahh benimde inşallah ona gerek kalmaz bu transfer pozitif olur . Sen nerde yaşıyorsun sincan miTatlm bence kötü diyenlerin hepsi halt etmiş,olumlu sonuç almış birkaç hastasiylada gorustum,ayrica geçen ekim ayında laparoskopik bi ameliyat oldum,yumurtaligimda kist vardı,ve öyle başarılı geçti ki,c ok risskli olmasına rağmen hiç bi şekilde yumurta rezervi mi dusurmedi,ins olumlu sonucumuda sizinle paylaşırim burdan
Evet cnmInsallahh benimde inşallah ona gerek kalmaz bu transfer pozitif olur . Sen nerde yaşıyorsun sincan mi
Iyi bakalim inşallah hayırlısı ikimiz içindeEvet cnm
ilk denemenmineden yaptiriyosun özel değilseIyi bakalim inşallah hayırlısı ikimiz içinde
Inş ÇOK ÇOK aminHayırlısı ile güzel annesine tutunacak yumurtalar toolanır inşh
Hayirli olsun canim insallah pozitifleri goruruz hepimiz❤Kızlar iki embriyo transferi edildi. 25 Temmuz test tarihim. Geri sayım başladı
Kızlar iki embriyo transferi edildi. 25 Temmuz test tarihim. Geri sayım başladı
Hayirli olsun canim insallah pozitifleri goruruz hepimiz❤
Çok teşekkür ederim kızlar, hayırlısıyla sonuç alalım inşallah hep birliikte :)Hayırlı olsun canım, sana sımsıkı tutunsunlar inşallah
Hayırlı olsun canımKızlar iki embriyo transferi edildi. 25 Temmuz test tarihim. Geri sayım başladı
Hayirli olsun canimKızlar transferim yapıldı, yumişleri aldım gidiyorum hayırlısı bakalım
Canim ben ilk defa duyuyorum klomen kullanani sasirdim vende acikcasiTransferler çoğalmış ben Aret beyin hastasıyım klomenle gidiyoruz tüp bebek için çok şaşkınım herkes iğne oluyor böyle hapla olan başka var mı acaba
YArın kontrol var bakalım devamm mı klomen e belki yaşayan çıkarCanim ben ilk defa duyuyorum klomen kullanani sasirdim vende acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?