Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Canım birde sen banyonu ne zaman yaptın, çok kararsız kaldım ya
 
Yok yok yerinde büyüyor inşlh, dün transfer oldu, uzanıyorum evde hiç birşey hissetmiyorum bana progestan fitil verdiler, ama fitil olarak kullanamıyorum içiyorum biraz halsizlik yapıyor oda
Normal o halsizlik. Vücutta progestoron hormonu salgılandığında da aynı etkiyi yapıyor.
Ben daha önceki gebeliklerimde hep kapsül kullandım. Düşük tehdidi başladığında ise depot veriyorlardı. Jel ile ilk karşılaşmamız anlayacağın.
.Ara ara batmalar yaşıyorum. Ama benim transfer 2. gün olduğu için daha yerleşme olmamıştır diye düşünüyorum. 5. gün embriyoları bile ertesi gün yerleşiyormuş. Yani en erken 6. gün.
Bu hesaba göre benim bebişler yerleşirse çarşamba anca yerleşir.
İstirahate devam ne yapalım :)
 
Canım birde sen banyonu ne zaman yaptın, çok kararsız kaldım ya
2. gün yapabilirsiniz diyordu. BEn transferi 1. gün saydım, ama yine de bekledim. Bu sabah transferden sonraki 2. gün oluyor. Sabah yaptım. Mümkün olduğunca sıcak sudan kaçındım. ve bir de ben yumurta toplama gününden beri zeytinyağlı defne sabunuyla yıkanıyorum.
Saçlarım kazık gibi oldu ama yapacak bir şey yok. Kimyasaldan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
 
Merhaba arkadaşlar.11inde embriyo transferim oldu 2 tane.5.günüm bugün transfer gününü sayarsak.bugun karnımda agri var,kasigimdada..tutmabelirtisi olabilirmi?yada belirti yasayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi?
 
Birgün daha bekleyeyim o zaman, abdest alamayıp namaz kılamayınca insan çok rahatsız oluyor ya allahım affetsin
 
Merhaba arkadaşlar.11inde embriyo transferim oldu 2 tane.5.günüm bugün transfer gününü sayarsak.bugun karnımda agri var,kasigimdada..tutmabelirtisi olabilirmi?yada belirti yasayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi?
Kçıncı gün embriosu sizinki?
 
Merhaba arkadaşlar.11inde embriyo transferim oldu 2 tane.5.günüm bugün transfer gününü sayarsak.bugun karnımda agri var,kasigimdada..tutmabelirtisi olabilirmi?yada belirti yasayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi?
Allah yardımcın olsun.
 
Bende başldım tedaviye Estrofem ve folik asit içiyorum. zaten 3 aydır içiyorum folik asit )))
 
Transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Beni de bugun embriyolog aradı 3 tane iyi kalite embriyom kalmış 9 taneden. Yani sadece 3 tane genetiğe gidecek embriyom var. Çok üzgünüm geçen tedavimde 7 tane iyi kalite kalmıştı. Genetikten inşallah sağlıklı gelen olur da bende transfer olurum. Ama çok stresliyim stresimle nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Üzülüp kötüyü düşündükçe hep kötüyü çağırıyorum sanki hep olumsuz gidiyor Birseyler.
 
Sakin ol canım, yeter ki rabbim ol desin olacak inşlh
 
Hayır öyle düşünme. Hayırlısı nedirse o olacak de.. Cenabi Allah bizden daha iyisini biliyor.. Sabır
 
Ya bu tedavi çok başka bişey, insan özel ilgi istiyor biraz, eğer imkan varsa özel ve ilgili bir merkez her zaman daha iyi, rabbim kimseyi mecbur kılmasın ama bizim gibi olanlarada yardım etsin inşlh
Amiiinn canım amiinn aynen öyle zaten çok sıkıntılı ağrılı bi süreç maddi manevi yıpratıyo bide böyle Hastane sıkıntısı eklenince iyice çekilmez oluyo rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah isteyen herkesle beraber bizlerede...☺
 
Canım önemli olan sayı değil kaliteli sağlıklı olması bi tane bile yeterli rabbim hayırlısını versin inşallah sakın üzme kendini elimizden gelen sadece dua rabbim ol derse olur yoksa herşey boş üzülsekte kendimizi yerden yere atsak da herşey olacağına varıyo en iyisi dua edip beklemek mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...İnşallah ☺
 

Kuzum benim sadece 4 yumurta toplandı, kaç tanesinin döllendiğini öğrenmek için sabh 9 u zor ettim. Hatta o kadar karamsardım ki telefon açarken camiden sela okunduğunu duyunc hiç biri döllenmedi benim yumurtaların selası okunuyor diye düşündüm. Çok şükür ki 2 tanesi sağlıklı olarak transfer edildi. Karamsar düşüncelere kapıılma. İyi düşün iyi olsun :)
 
Sağolun Canlar, aslında bunları duymak için yazıyordum. Kimse anlamıyor, teselli edecem diye üstüne canımı acıtan çok. Haklısınız herşey Rabbimin elinde. Ol derse olur. En iyisi akışına bırakmak. Şimdi düşünüp üzülsem bile birşey benim üzülmemle değişmeyecek zaten.
 
TRANsferler hayırlı olsun rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kızlar ben hala yumurta büyütme aşamasındayım bugün 11 yumurta sayıldı klomenle bir haftadır iki gün de iğne gonal f 225 225 vurulacağım inşallah adetin üçüncü günü başladım ben 7 gündür ilaç kullanıyorum kaç gün sonra yumurta toplarlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…