- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Canım birde sen banyonu ne zaman yaptın, çok kararsız kaldım yaYeteri kadar sıkışık olmayanlara da sonda takıp idrar kesesini doldurabiliyorlar. Sonda her ihtimalde karşımıza çıkıor yani.
Se nasılsın, nasıl hissediyorsun? heyecan var mı?
Dün bende jelle birlikte tuhaf br şey gledi. Önce çok korktum. Embriyolardan biri düştü diye, sonda mantıklı düşündüm bir gün önce mikroskopla görünen şey ertesi gün görebileceğim büyüklükte olamaz dedim. bu crionene yerine iğne ya da hap verseler keşke :/
Normal o halsizlik. Vücutta progestoron hormonu salgılandığında da aynı etkiyi yapıyor.Yok yok yerinde büyüyor inşlh, dün transfer oldu, uzanıyorum evde hiç birşey hissetmiyorumbana progestan fitil verdiler, ama fitil olarak kullanamıyorum içiyorum biraz halsizlik yapıyor oda
2. gün yapabilirsiniz diyordu. BEn transferi 1. gün saydım, ama yine de bekledim. Bu sabah transferden sonraki 2. gün oluyor. Sabah yaptım. Mümkün olduğunca sıcak sudan kaçındım. ve bir de ben yumurta toplama gününden beri zeytinyağlı defne sabunuyla yıkanıyorum.Canım birde sen banyonu ne zaman yaptın, çok kararsız kaldım ya
Birgün daha bekleyeyim o zaman, abdest alamayıp namaz kılamayınca insan çok rahatsız oluyor ya2. gün yapabilirsiniz diyordu. BEn transferi 1. gün saydım, ama yine de bekledim. Bu sabah transferden sonraki 2. gün oluyor. Sabah yaptım. Mümkün olduğunca sıcak sudan kaçındım. ve bir de ben yumurta toplama gününden beri zeytinyağlı defne sabunuyla yıkanıyorum.
Saçlarım kazık gibi oldu ama yapacak bir şey yok. Kimyasaldan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
Kçıncı gün embriosu sizinki?Merhaba arkadaşlar.11inde embriyo transferim oldu 2 tane.5.günüm bugün transfer gününü sayarsak.bugun karnımda agri var,kasigimdada..tutmabelirtisi olabilirmi?yada belirti yasayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi?
. Hayırlısı olsun inşeAllahKızlar iki embriyo transferi edildi. 25 Temmuz test tarihim. Geri sayım başladı
Allah yardımcın olsun.Merhaba arkadaşlar.11inde embriyo transferim oldu 2 tane.5.günüm bugün transfer gününü sayarsak.bugun karnımda agri var,kasigimdada..tutmabelirtisi olabilirmi?yada belirti yasayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi?
Sormadım yaa o heyecanla.ayin 8 inde yumurta toplama oldu.11inde 2 tane transferKçıncı gün embriosu sizinki?
Merhaba arkadaşlar.11inde embriyo transferim oldu 2 tane.5.günüm bugün transfer gününü sayarsak.bugun karnımda agri var,kasigimdada..tutmabelirtisi olabilirmi?yada belirti yasayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi?
[/QUOT
Sakin ol canım, yeter ki rabbim ol desin olacak inşlhTransferi olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Beni de bugun embriyolog aradı 3 tane iyi kalite embriyom kalmış 9 taneden. Yani sadece 3 tane genetiğe gidecek embriyom var. Çok üzgünüm geçen tedavimde 7 tane iyi kalite kalmıştı. Genetikten inşallah sağlıklı gelen olur da bende transfer olurum. Ama çok stresliyim stresimle nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Üzülüp kötüyü düşündükçe hep kötüyü çağırıyorum sanki hep olumsuz gidiyor Birseyler.
Hayır öyle düşünme. Hayırlısı nedirse o olacak de.. Cenabi Allah bizden daha iyisini biliyor.. SabırTransferi olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Beni de bugun embriyolog aradı 3 tane iyi kalite embriyom kalmış 9 taneden. Yani sadece 3 tane genetiğe gidecek embriyom var. Çok üzgünüm geçen tedavimde 7 tane iyi kalite kalmıştı. Genetikten inşallah sağlıklı gelen olur da bende transfer olurum. Ama çok stresliyim stresimle nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Üzülüp kötüyü düşündükçe hep kötüyü çağırıyorum sanki hep olumsuz gidiyor Birseyler.
Amiiinn canım amiinn aynen öyle zaten çok sıkıntılı ağrılı bi süreç maddi manevi yıpratıyo bide böyle Hastane sıkıntısı eklenince iyice çekilmez oluyo rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah isteyen herkesle beraber bizlerede...☺Ya bu tedavi çok başka bişey, insan özel ilgi istiyor biraz, eğer imkan varsa özel ve ilgili bir merkez her zaman daha iyi, rabbim kimseyi mecbur kılmasın amabizim gibi olanlarada yardım etsin inşlh
Canım önemli olan sayı değil kaliteli sağlıklı olması bi tane bile yeterli rabbim hayırlısını versin inşallah sakın üzme kendini elimizden gelen sadece dua rabbim ol derse olur yoksa herşey boş üzülsekte kendimizi yerden yere atsak da herşey olacağına varıyo en iyisi dua edip beklemek mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...İnşallah ☺Transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Beni de bugun embriyolog aradı 3 tane iyi kalite embriyom kalmış 9 taneden. Yani sadece 3 tane genetiğe gidecek embriyom var. Çok üzgünüm geçen tedavimde 7 tane iyi kalite kalmıştı. Genetikten inşallah sağlıklı gelen olur da bende transfer olurum. Ama çok stresliyim stresimle nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Üzülüp kötüyü düşündükçe hep kötüyü çağırıyorum sanki hep olumsuz gidiyor Birseyler.
Transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Beni de bugun embriyolog aradı 3 tane iyi kalite embriyom kalmış 9 taneden. Yani sadece 3 tane genetiğe gidecek embriyom var. Çok üzgünüm geçen tedavimde 7 tane iyi kalite kalmıştı. Genetikten inşallah sağlıklı gelen olur da bende transfer olurum. Ama çok stresliyim stresimle nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Üzülüp kötüyü düşündükçe hep kötüyü çağırıyorum sanki hep olumsuz gidiyor Birseyler.
Benimde 25 temmuz test tarihim. Hayırlısı olsun inşeAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?