Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Merhaba kızlar ben bu gün transfer sonrasi sonuclarimi aldım negatif cıktı ve çok üzgünüm. Nedeni bilinmiyor sağlığımda hiç bir sorun yok embriyolar gayet güzel dedi doktorum anlamadım. Sizinde aranızda böyle anlamsız nedenler ile negatif sonuç alanlar varmı? Biz yine denemek istiyoruz inşallah ama çok korkuyorum ya oda tutmazsa yıkılirim herhalde. 7 yıldır doğal yol ile olmasını bekledik bir sürü tedavi gördük

Kişiye göre kaç gün sürdüğü değişiyor. Daha doğrusu yumurta gelişimine göre değişiyor. Benim 11. Gün toplandı

Canım ne diyim çok üzüldüm senin adına. Ama sakın pes etme bazen hersey yolunda olmasına rağmen tutmayabiliyor. Bu defa kısmet değilmiş vardır bir hayır illaki. Dondurulmuş embriyon var mı canım ? Sakın pes etme illaki emeklerinin karşılığını alacaksın.

Canım üzülme rabbim nasip edecek inşlh yolunda bulınmaya devam, doktorun bakacaktır durumu değerlendirecektir, en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşursun inşlh

Çok teşekkür ederim evet var dondurulmuş embriyolar şükür

ALLAH sabır versin canım maddi manevi çok zor düşüncesi bile acıtıyor ama rabbim elbet birlerinde ellerini boş bırakmaz eşimle birimde sınavımız bu diyoruz artık

Merhaba arkadaşlar pazar gunu 8 yumurta vardı bende erken catlama sorunu var bu yuzden asılamamda yapılamamıstı bugun 3 yumurta toplandı cok canım sıkkın sansım cok az suan cektıgım agrı bile umrumda olmadı can sıkıntısından

Üzülme canım benimde üç yumurtam toplandı, ikisi döllendi şimdi benimle inşlh seninde öyle olur zaten yeter

Bende de ilk olmadı, bende çok üzülmüştüm... Ama toparlanmak mecburuz. Olumlu düşünmek lazım.. Her keste ilk defadan tutunacak deye bir şey yok.. Normaldir. rahmin dinlendir bebişe hazırla kendini..
Üzülme canım benimde üç yumurtam toplandı, ikisi döllendi şimdi benimle inşlh seninde öyle olur zaten yeter
Aminnn... Allah hepmizi sevindirsin.

Canım kesinlikle nasip meselesi benimde ilk denemem negatifti doktora neden tutmamış olabilir diye sorduğumda bunu asla bilemeyiz dedi vardır bi hayır illaki o süreçten sonra baya yıpranmıştım 3 yıl ara verdim şimdi tekrar başladık bakalım 21 ağustos transferim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için sen sakın sıkıntı etme çaba bizden takdir allahtan...❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…