Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Bugun kontrolum vardi 22 temmuzda transferim olucak adetimin 20.gunune denk geliyor.bi önceki tedavimde 16.gun transfer edilmisti 3.gun ve 5.gun embriyorinda transfer tarihi degisiyor mu sizlerin transferi kacinci gunde olmuştu kizlar

Merhaba ben de tedaviye bu ay başladım iğne vurulma asamasindayim doktor yedi sekiz tane yumurtan olur dedi sizce iyi mi

Bugun kontrolum vardi 22 temmuzda transferim olucak adetimin 20.gunune denk geliyor.bi önceki tedavimde 16.gun transfer edilmisti 3.gun ve 5.gun embriyorinda transfer tarihi degisiyor mu sizlerin transferi kacinci gunde olmuştu kizlar
Canım en iyiysini doktorlar bilir, her tedavi değişiyor, akışona bırakmak en iyisi

Hımm, hayırlı olsun cnm, bende pazartesi oldum, bir gün arayla öğrenicez inşallah güzel haberleri, senin kaçıncı gün embriyosuydu, kaç tane konuldu
Saol canım, seninde inşlh arka arkaya öğrenecez, 3. Gün embriyosuydu canım iki tane transfer ettiler, seninkiler kaç taneydi kaçıncı gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…