- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Merhaba bende bugün başladım ilk iğnelerimi oldum. Bende çok endişeli ve stresliyim haklımızda hayırlısı olsunMerhaba herkese, Temmuz adetimle (26 27 temmuz gibi) tedaviye başlıyorum. İlk denemem olacak, cok heyecanlı ve biraz da endişeliyim
Hayırlı uğurlu olsun inşlh, güzel güzel büyüsünlerMerhaba bende bugün başladım ilk iğnelerimi oldum. Bende çok endişeli ve stresliyim haklımızda hayırlısı olsun
Canım en iyiysini doktorlar bilir, her tedavi değişiyor, akışona bırakmak en iyisiBugun kontrolum vardi 22 temmuzda transferim olucak adetimin 20.gunune denk geliyor.bi önceki tedavimde 16.gun transfer edilmisti 3.gun ve 5.gun embriyorinda transfer tarihi degisiyor mu sizlerin transferi kacinci gunde olmuştu kizlar
Hayırlı olsun, çok iyi tabiki inşlh güzelce büyüyüp kaliteli yumoş olurlarMerhaba ben de tedaviye bu ay başladım iğne vurulma asamasindayim doktor yedi sekiz tane yumurtan olur dedi sizce iyi mi
Çok teşekkür ediyorum kuzum inşallah inşallah kaliteli olurlar. Sen hangi asamadasinHayırlı olsun, çok iyi tabiki inşlh güzelce büyüyüp kaliteli yumoş olurlar
Çok teşekkür ediyorum kuzum inşallah inşallah kaliteli olurlar. Sen hangi asamadasinHayırlı olsun, çok iyi tabiki inşlh güzelce büyüyüp kaliteli yumoş olurlar
Benim transferim oldu, 2. Gün beklemedeyim, bakalımÇok teşekkür ediyorum kuzum inşallah inşallah kaliteli olurlar. Sen hangi asamadasin
Hepimize hayırlı olsun. İnsallah sonu cok güzel olacak.Merhaba bende bugün başladım ilk iğnelerimi oldum. Bende çok endişeli ve stresliyim haklımızda hayırlısı olsun
Dünmü oldun transfer?Benim transferim oldu, 2. Gün beklemedeyim, bakalım
Pazar günü oldum canınDünmü oldun transfer?
AminMerhaba bende bugün başladım ilk iğnelerimi oldum. Bende çok endişeli ve stresliyim haklımızda hayırlısı olsun
Kendini nasıl his ediyorsun?Benim transferim oldu, 2. Gün beklemedeyim, bakalım
Hayırlı olsunMerhaba ben de tedaviye bu ay başladım iğne vurulma asamasindayim doktor yedi sekiz tane yumurtan olur dedi sizce iyi mi
Hiçbir his yok valla, ilaçlar uyku yapıyor uyuyorum o kadar,Amin
Kendini nasıl his ediyorsun?
Hayırlı olsun
Hımm, hayırlı olsun cnm, bende pazartesi oldum, bir gün arayla öğrenicez inşallah güzel haberleri, senin kaçıncı gün embriyosuydu, kaç tane konulduPazar günü oldum canın
Saol canım, seninde inşlh arka arkaya öğrenecez, 3. Gün embriyosuydu canım iki tane transfer ettiler, seninkiler kaç taneydi kaçıncı gündüHımm, hayırlı olsun cnm, bende pazartesi oldum, bir gün arayla öğrenicez inşallah güzel haberleri, senin kaçıncı gün embriyosuydu, kaç tane konuldu
Saol canım, benim tazeTransfer olan arkadaşlarım hayırlı olsun inş,taze miydi sizlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?