Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Selam kızlar bugün 9. İğnemi yaptım yarın sabah bir iğne öğleden sonra 4 te bir iğne gece 12de de çatlatma iğnesi yapacağım, cuma günü de toplanacak, ne kadar zormuş iğne olmaktan karnım delik deşik oldu, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın

İğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben adet olmamı bekliyorum tedaviye başlamak için. İğne sürecini biraz merak ediyorum acıkcası, acıtıyor mu iğneler? :)

Kızlar, tedaviye başladıktan sonra doktora kaç günde bir gitmek gerekiyor, hangi sıklıkta çağırıyor doktor? Her 2-3 günde bir mi?

Arkadaşlar çoğunuza iki embriyo transfer edilmiş. Sağlık bakanlığı yasakladı dedi bugün sekreter 35 yaş altına

Hadi inşallah hayırlısı olsun

Aynen bizde 2 tane transfer olsun dedik Bazı yerlerde yapılıyor halâ ama biz yapmıyoruz dedi doktorum...

Amin hepsi geçecek inşlh, kuzuları kucağımıza alınca hepsini unutacaz, daha önce tecrübeyle sabit

Kızlar, tedaviye başladıktan sonra doktora kaç günde bir gitmek gerekiyor, hangi sıklıkta çağırıyor doktor? Her 2-3 günde bir mi?
Canım adetin 2. Günü gidiyorsuun, ve iğneler başlıyor kendin yapıyorsun yada eşin yapar, 3 yada 4 gün sonra çağırıyor sonra yumurtaların durumuna göre her gün gittiğimde oldu 2 yada 3 gün arayla gittiğimde tamamen sana özel bir uygulama oluyor

Arkadaşlar çoğunuza iki embriyo transfer edilmiş. Sağlık bakanlığı yasakladı dedi bugün sekreter 35 yaş altına
Mrh canım evet yasak ama bazı durumlarda koyuyorlar, mesala benim bu 4. Tedavim ilk tüp bebek tedavimde tek koydu olmayınca sonrasında 2 koydular, kişinin durumuna göre değişiyor

Ay çok heyecanlı ben aşılama yaptığımda yaşamıştım sonucu beklemek hem heyecanlı hem sıkıcı Allah kolaylık versin canım. İlk tüp bebek tedavisi mi
Saol canım hayır ilk değil, benim üç aşılamam ve bununla 4 tüp bebek tedavim oluyor, benim 3. Tedavimden bir oğlum var, rabbim hepimize nasip etsin inşlh, şimdi ona kardeş için bu

Saol canım hayır ilk değil, benim üç aşılamam ve bununla 4 tüp bebek tedavim oluyor, benim 3. Tedavimden bir oğlum var, rabbim hepimize nasip etsin inşlh, şimdi ona kardeş için bu
Ne güzel bir kere tutmuş. Böyle haberleri okumak moral veriyor.

Bugun kontrolum vardi 22 temmuzda transferim olucak adetimin 20.gunune denk geliyor.bi önceki tedavimde 16.gun transfer edilmisti 3.gun ve 5.gun embriyorinda transfer tarihi degisiyor mu sizlerin transferi kacinci gunde olmuştu kizlar
Merhaba.
Bana da 19. Günde, 5. Gün embriyosu transfer edildi. Tedavi başlarken elimdeki plana göre (standart bir plan benim transferime göre işaretlenmiş ve düzenlenmişti) 17. Günde 3. Gün embriyosu, 19. Günde 5. Gün embriyosu transferi gözüküyordu. Ama bu ortalama bir plandı ve rahimin durumu ve hormon testlerinin sonuçları belirleyici oldu bence..

İğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben adet olmamı bekliyorum tedaviye başlamak için. İğne sürecini biraz merak ediyorum acıkcası, acıtıyor mu iğneler? :)
Eşim yanımdaysa o yapıyor yoksa kendim yapıyorum çok acıtmıyor merak etmeyin incecik uçlu zaten sadece artık iğne yapacak yer bulamıyorum çok şükür bugün son iğnelerimi yapacağım ondan sonrası ayrı mevzular hayırlı olsun tedaviniz benim de bu ay herşey ilk, çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…