- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Nerede yaptırmıştın canımSaol canım, benim taze
Benimde 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildiSaol canım, seninde inşlh arka arkaya öğrenecez, 3. Gün embriyosuydu canım iki tane transfer ettiler, seninkiler kaç taneydi kaçıncı gündü
İğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben adet olmamı bekliyorum tedaviye başlamak için. İğne sürecini biraz merak ediyorum acıkcası, acıtıyor mu iğneler? :)Selam kızlar bugün 9. İğnemi yaptım yarın sabah bir iğne öğleden sonra 4 te bir iğne gece 12de de çatlatma iğnesi yapacağım, cuma günü de toplanacak, ne kadar zormuş iğne olmaktan karnım delik deşik oldu, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ay çok heyecanlı ben aşılama yaptığımda yaşamıştım sonucu beklemek hem heyecanlı hem sıkıcı Allah kolaylık versin canım. İlk tüp bebek tedavisi miBenim transferim oldu, 2. Gün beklemedeyim, bakalım
Hadi inşallah hayırlısı olsunCanım kesinlikle nasip meselesi benimde ilk denemem negatifti doktora neden tutmamış olabilir diye sorduğumda bunu asla bilemeyiz dedi vardır bi hayır illaki o süreçten sonra baya yıpranmıştım 3 yıl ara verdim şimdi tekrar başladık bakalım 21 ağustos transferim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için sen sakın sıkıntı etme çaba bizden takdir allahtan...❤
Ankara başkent hastanesi canım, göğşen beyNerede yaptırmıştın canım
Amin hepsi geçecek inşlh, kuzuları kucağımıza alınca hepsini unutacaz, daha önce tecrübeyle sabitSelam kızlar bugün 9. İğnemi yaptım yarın sabah bir iğne öğleden sonra 4 te bir iğne gece 12de de çatlatma iğnesi yapacağım, cuma günü de toplanacak, ne kadar zormuş iğne olmaktan karnım delik deşik oldu, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım adetin 2. Günü gidiyorsuun, ve iğneler başlıyor kendin yapıyorsun yada eşin yapar, 3 yada 4 gün sonra çağırıyor sonra yumurtaların durumuna göre her gün gittiğimde oldu 2 yada 3 gün arayla gittiğimde tamamen sana özel bir uygulama oluyorKızlar, tedaviye başladıktan sonra doktora kaç günde bir gitmek gerekiyor, hangi sıklıkta çağırıyor doktor? Her 2-3 günde bir mi?
Mrh canım evet yasak ama bazı durumlarda koyuyorlar, mesala benim bu 4. Tedavim ilk tüp bebek tedavimde tek koydu olmayınca sonrasında 2 koydular, kişinin durumuna göre değişiyorArkadaşlar çoğunuza iki embriyo transfer edilmiş. Sağlık bakanlığı yasakladı dedi bugün sekreter 35 yaş altına
Saol canım hayır ilk değil, benim üç aşılamam ve bununla 4 tüp bebek tedavim oluyor, benim 3. Tedavimden bir oğlum var, rabbim hepimize nasip etsin inşlh, şimdi ona kardeş için buAy çok heyecanlı ben aşılama yaptığımda yaşamıştım sonucu beklemek hem heyecanlı hem sıkıcı Allah kolaylık versin canım. İlk tüp bebek tedavisi mi
Ne güzel bir kere tutmuş. Böyle haberleri okumak moral veriyor.Saol canım hayır ilk değil, benim üç aşılamam ve bununla 4 tüp bebek tedavim oluyor, benim 3. Tedavimden bir oğlum var, rabbim hepimize nasip etsin inşlh, şimdi ona kardeş için bu
Merhaba.Bugun kontrolum vardi 22 temmuzda transferim olucak adetimin 20.gunune denk geliyor.bi önceki tedavimde 16.gun transfer edilmisti 3.gun ve 5.gun embriyorinda transfer tarihi degisiyor mu sizlerin transferi kacinci gunde olmuştu kizlar
Desenize olursa hepimiz ikiz annesi olacağız allahım nasip kısmet etsin inşallahBenimde 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi
Ne güzel olurduDesenize olursa hepimiz ikiz annesi olacağız allahım nasip kısmet etsin inşallah
Eşim yanımdaysa o yapıyor yoksa kendim yapıyorum çok acıtmıyor merak etmeyin incecik uçlu zaten sadece artık iğne yapacak yer bulamıyorumİğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz? Ben adet olmamı bekliyorum tedaviye başlamak için. İğne sürecini biraz merak ediyorum acıkcası, acıtıyor mu iğneler? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?