Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Estrofem le başlanıyor, progesteronu transfere 3, yada 5 gün kala başlıyo ide progesteronu başladığı zaman, antibiyotik veriyor 5 günlük, kortizon veriliyor oda5 günlük, ihtiyaca göre coraspirin başlanıyo
Başka hiç bir şey vermedi(( acaba her kesin farkli bünyesine göremi böyledir?

Ya kızlar ben adet olmadım opudan sonra. Bugün 13.gün. Geçen sefer 6.günde adet oldum. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda ?

Ya kızlar ben adet olmadım opudan sonra. Bugün 13.gün. Geçen sefer 6.günde adet oldum. Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda ?

Başka hiç bir şey vermedi(( acaba her kesin farkli bünyesine göremi böyledir?
Bende iki kez dondurulmuşlarla transfer oldum. Önce folik asit estrofemle başladım. Coraspini transferden önce mi başladım hatırlamıyorum. Transferden sonra iki tane vitamin, bağışıklığı baskılayacak bir hap 💊 esrrofem coraspin, göbekten iğne, vajinadan jel ve kalçadan progesteron iğne kullandım. Ayrıca transferden 5 gün önce gebelik aşısı yaptılar bana. Transferden sonra da 3 ay kullanmam için bağışıklık için serum tedavisine başladım. Ama serumu düşük yaptıgım için devam edemedim.

Kızlar bişey soracam benim hiç ağzımın tadı yok, ttansfer gününden beri, suyun bile tadı yok ilaçlardan mı bu, daha önce böyle oldu mu hatırlamıyorum

Merhaba benim transferimin bugün 11. Günü dün akşam sıradan idrar testi yaptım negatif çıktı 3. Gün embriyosuydu yarın kan testi günüm ama olumsuz çıkacak bugün adet sancılarım başladı 🙁

Merhaba benim transferimin bugün 11. Günü dün akşam sıradan idrar testi yaptım negatif çıktı 3. Gün embriyosuydu yarın kan testi günüm ama olumsuz çıkacak bugün adet sancılarım başladı 🙁
Negatif düşünme. Ben normalde adet ag ısı çeken biri Sevil’im. Ama belirti aradığımız icin her şeye olumlu ya da olmusuz tutunuyorum.

Yarin hayırlısıyla al bakalım sonucunu. İnsallah hayırlısıyla olumlu sonuç alacaksın gibime geliyor.

Sonuç ne olursa olsun hayırlı olan odur canım üzülme rabbim hayırlısını versin inşallah duamız o yönde yarın ola hayr ola 💕

Bende iki kez dondurulmuşlarla transfer oldum. Önce folik asit estrofemle başladım. Coraspini transferden önce mi başladım hatırlamıyorum. Transferden sonra iki tane vitamin, bağışıklığı baskılayacak bir hap 💊 esrrofem coraspin, göbekten iğne, vajinadan jel ve kalçadan progesteron iğne kullandım. Ayrıca transferden 5 gün önce gebelik aşısı yaptılar bana. Transferden sonra da 3 ay kullanmam için bağışıklık için serum tedavisine başladım. Ama serumu düşük yaptıgım için devam edemedim.
Ayrıntılı anlattığın için teşrkkür ederim, hayırlısı bakalım.

merhaba bayanlar , 35 yaş altı olunca tek embriyo mu transfer ediyorlar , yoksa bizim tercihimize mi bağlı .
sizlerin nasıl oldu , ben ağustos ayında tedaviye başlayacagım , hsg de rahimde perde çıktı bu hafta onun operasyonunu olacağım.

merhaba bayanlar , 35 yaş altı olunca tek embriyo mu transfer ediyorlar , yoksa bizim tercihimize mi bağlı .
sizlerin nasıl oldu , ben ağustos ayında tedaviye başlayacagım , hsg de rahimde perde çıktı bu hafta onun operasyonunu olacağım.
Kanunen 35 yas altı tek embriyo ancak birkaç kez başarısız transferi varsa onlara da çift koyabiliyorlar. Ama bazı özel merkezler kanunları hiçe sayıp iki transfer yapabiliyor. Yaptırdığınız merkeze bağlı yani.
Hayırlı olsun tedaviniz :)

Merhaba canım doktora göre değişiyo sanırım şimdi yasak artık diyorlar ama arkadaşım geçen ay yaptırdı iki tane transfer oldu benim doktorum tek transfer ederim biz iki tane transfer yapmıyoruz dedi

Kanunen 35 yas altı tek embriyo ancak birkaç kez başarısız transferi varsa onlara da çift koyabiliyorlar. Ama bazı özel merkezler kanunları hiçe sayıp iki transfer yapabiliyor. Yaptırdığınız merkeze bağlı yani.
Hayırlı olsun tedaviniz :)
Arkadaşımın ilk denemesi daha önce aşılama denemişti sadece
Ama benim ikinci denenem işte dediğiniz gibi doktor hastane hepsiyle alakalı hayırlısı olsun tek olsun bizim olsun ;)

Arkadaşımın ilk denemesi daha önce aşılama denemişti sadece
Ama benim ikinci denenem işte dediğiniz gibi doktor hastane hepsiyle alakalı hayırlısı olsun tek olsun bizim olsun :KK66:
Doğrudur. Dünya sağlık örgütü çoğul gebeliğin risklerinden dolayı böyle bir karar vermiş ülkemizde de uygulanıyor yasal olarak ama iste anlarsın. Her alanda olduğu gibi bu alanda da suistimal eden merkezler var. Yanı aklı sıra çift embriyo ile şansını arttırıp pozitif oranını yükseltecek ama konu pozitif sonuç almak değil eve canlı bebek götürebilmek

Canım 33 yaşındaydım ilk denememde Acıbadem maslakta 2 denememde de iki embriyo transferi yaptılar.

Back
X