Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Merhaba iyi haftalar kızlar beni aradılar saat 2 de transferim olacak 6 yumurta istediğimiz kalitede demişlerdi, yine de 3. Günkünü koyacaklar bilemedim gidince soracağım. İyi olur inşallah
Hakkında hayırlısı olsun. İçini ferah tut.. Kötü bir şey düşünme. Her şey Allah tan.

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu
12. Gün en az 30 olması gerek yükselme var sizde ama 10. Gün testinize göre iki kari artsa bile 20 dahi etmiyor. Ümitsizliğe kapılmayın ancak çok da kendinizi kaptırmayın.

Tatlım bence umut var, 2 günde bir iki katı artması lazım, sen ard arda günlük yaptırmışsın anladığım kadarıyla, biraz muallakta ama, 12. Gün yaptır bakalım, iki katı olcakmı, umarım katlanarak artar🌺

Back
X