Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Kızlar benim de bir sorum var. Tedaviye başlamak için adetin 2.günü gitmem gerekiyor. Az önce kanamam başladı, 2.gün yarın mı sayılır? Yoksa pazartesi mi gidilmeli? Kanamam hızlı başlar benim. Önce yavaş gelmez. Başlangıctan sonraki 1 2 saate yogunlasır.

Yarın hemen git, yarın 2.gün

Yogunlasiyorsa yarin git pat geç olur.

Kızlar burada paylaşmayı unutmuşum heyecandansonuç çıktı 112,8, bide herkes gerçek adını yazsın bana isimle dua edicem hepinize, inş benim değerim de kat kat artar, bende sizin dualarınıza talibim
Çok ama çok sevindim adına Rabbim sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin.

Kızlar burada paylaşmayı unutmuşum heyecandansonuç çıktı 112,8, bide herkes gerçek adını yazsın bana isimle dua edicem hepinize, inş benim değerim de kat kat artar, bende sizin dualarınıza talibim
Oh maşallaah maşallah çok güzel hayırlı uğurlu olsun inşlh

İyi günler kızlar 12. Gün ve değerim 194 çok şükür inşlh rabbim devamını da nasip eder, Allahım isteyen ve bekleyen herkese uğraştırmadn hayırlısı ile nasip etsin inşlh
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Diğer pozitifi gören arkadaşları da tebrik ederim. Böyle güzel sonuçları aldıkça bizlere de umut oluyor. Darısı basımıza inşallah

Senin de gözün aydın canım, çok sevindim gerçekten. Benim ismim deniz dua edersen çok mutlu olurum. Hamilelerin duası kabul olurmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…