- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
İnşallah canım hayırlı olur bizim için,transfer hemen olmayacak zaten.Maşallah. Hayırlısı olsun inşeALLAH
Amin. Dinlenme mi verildi?İnşallah canım hayırlı olur bizim için,transfer hemen olmayacak zaten.
Cenabi Allah yar ve yardımcın olsun.AminKızlar, kan verdim bekliyorum, 15 dk oldubana dua edin lütfen
Hayırlı sonuçların olsun inşallah ❤Kızlar, kan verdim bekliyorum, 15 dk oldubana dua edin lütfen
Evet canımAmin. Dinlenme mi verildi?
Kızlar, kan verdim bekliyorum, 15 dk oldubana dua edin lütfen
Canım naptınKızlar, kan verdim bekliyorum, 15 dk oldubana dua edin lütfen
Kızlar burada paylaşmayı unutmuşum heyecandanCanım naptın
Yarın hemen git, yarın 2.günKızlar benim de bir sorum var. Tedaviye başlamak için adetin 2.günü gitmem gerekiyor. Az önce kanamam başladı, 2.gün yarın mı sayılır? Yoksa pazartesi mi gidilmeli? Kanamam hızlı başlar benim. Önce yavaş gelmez. Başlangıctan sonraki 1 2 saate yogunlasır.
Yogunlasiyorsa yarin git pat geç olur.Kızlar benim de bir sorum var. Tedaviye başlamak için adetin 2.günü gitmem gerekiyor. Az önce kanamam başladı, 2.gün yarın mı sayılır? Yoksa pazartesi mi gidilmeli? Kanamam hızlı başlar benim. Önce yavaş gelmez. Başlangıctan sonraki 1 2 saate yogunlasır.
Çok ama çok sevindim adınaKızlar burada paylaşmayı unutmuşum heyecandansonuç çıktı 112,8, bide herkes gerçek adını yazsın bana isimle dua edicem hepinize, inş benim değerim de kat kat artar, bende sizin dualarınıza talibim
Yarın hemen git, yarın 2.gün
Yogunlasiyorsa yarin git pat geç olur.
Oh maşallaah maşallah çok güzel hayırlı uğurlu olsun inşlhKızlar burada paylaşmayı unutmuşum heyecandansonuç çıktı 112,8, bide herkes gerçek adını yazsın bana isimle dua edicem hepinize, inş benim değerim de kat kat artar, bende sizin dualarınıza talibim
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Diğer pozitifi gören arkadaşları da tebrik ederim. Böyle güzel sonuçları aldıkça bizlere de umut oluyor. Darısı basımıza inşallahİyi günler kızlar 12. Gün ve değerim 194 çok şükür inşlh rabbim devamını da nasip eder, Allahım isteyen ve bekleyen herkese uğraştırmadn hayırlısı ile nasip etsin inşlh
Senin de gözün aydın canım, çok sevindim gerçekten. Benim ismim deniz dua edersen çok mutlu olurum. Hamilelerin duası kabul olurmuş :)Kızlar burada paylaşmayı unutmuşum heyecandansonuç çıktı 112,8, bide herkes gerçek adını yazsın bana isimle dua edicem hepinize, inş benim değerim de kat kat artar, bende sizin dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?