- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
İnsülin iğnesi ile yapmıyor musun ?Doğuma kadar mıbu oksapar yüzünden bu işi bırakacağım nerdeyse karnımda mor olmayan yer kalmadı, oksaparla beraber prolutex de yapıyorum onda hiç sıkıntı yok ama bu oksapar hem yapılırken canımı çok yakıyor hem de sonrasında karnım mosmor oluyor
Hadi hayırlısı bir Pazar kaldı, inşallah herşey diledigin gibi olur.Ben kullanıyorum, daha önceki gebeliklerimde doktorum Doğuma kadar kullanacaksın demişti. Tüp bebek merkezi ne der bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.
İkisini de insülin iğnesi ile yapıyorum biri mosmor oluyor diğeri acıtmıyor bileİnsülin iğnesi ile yapmıyor musun ?
Ben kullanıyorum canim gebelik olusursa dahi kullancagimi soyledi cok can acitan bi igne ama yapicak bisey yok yeterki pozitifleri alalim☺Merhaba kızlar aranızda oksapar kullanan/kullanmış olan var mı? Ve doktorunuz ne zamana kadar kullanmanızı söyledi?
Aslında clexan kullanmam gerekiyor o daha az acıtıyor ama piyasada olmadığı icin herkes oxapar veriyor. İnnohep diye bir iğne var o hiç acıtmıyor ancak onun raporu doğru çıkmazsa 40 günlük doza 400 tl gibi ücret çıkıyor. Bu arada bu fiyat 2018 Ekim’inden Doktorunuzla konuşursunuz olmazsa.Doğuma kadar mıbu oksapar yüzünden bu işi bırakacağım nerdeyse karnımda mor olmayan yer kalmadı, oksaparla beraber prolutex de yapıyorum onda hiç sıkıntı yok ama bu oksapar hem yapılırken canımı çok yakıyor hem de sonrasında karnım mosmor oluyor
Doğru diyorsun canım sabretmemiz lazımBen kullanıyorum canim gebelik olusursa dahi kullancagimi soyledi cok can acitan bi igne ama yapicak bisey yok yeterki pozitifleri alalim☺
Aslında clexan kullanmam gerekiyor o daha az acıtıyor ama piyasada olmadığı icin herkes oxapar veriyor. İnnohep diye bir iğne var o hiç acıtmıyor ancak onun raporu doğru çıkmazsa 40 günlük doza 400 tl gibi ücret çıkıyor. Bu arada bu fiyat 2018 Ekim’inden Doktorunuzla konuşursunuz olmazsa.
13’ü döllenmiş canım senin ?Canim benim de dün 14 yumurtam toplandı. Bugün seni aradılar mi kaçı dollendi
Maşallah kuzum Allah nazardan korusun. Benim 11 i dollenmeye uygun bulunmuş. Beşi döllenmiş benim baya az döllenmiş bakalım hayırlısı çok korkuyorum. Sen bu ay Taze transfer mi olacaksın13’ü döllenmiş canım senin ?
Ay kayınvalidem boşuna merkeze gitmeyin uzak yarin akşam acilde verin dedi eşim kabul etti.Hadi hayırlısı bir Pazar kaldı, inşallah herşey diledigin gibi olur.
Ben de Pazartesi tiroid değerlerimi bir de tekrar hcg sonucunu alacağım. Bakalım artma var mı hcg degerlerimde.
Öyle gibi oluyo ama yeterli gelir herhalde canım toza karışıyo ya su 3 defa kullandım ama son zamanlar benim 300 e çıkardı o yüzden mecbur diğer kutudan kullanıyordumBu gonalf nin içinde o kadar az var gibi gözüküyor ki, nasıl 4 kere yetecek anlamadımbir kutu iğne, kaç gün gidiyordu size kızlar? 225’lik kullanacağım
İmkan değil yetmez. Ben 150 kullanıyordum 4. Gün yeni kutudan alıyordum.Bu gonalf nin içinde o kadar az var gibi gözüküyor ki, nasıl 4 kere yetecek anlamadımbir kutu iğne, kaç gün gidiyordu size kızlar? 225’lik kullanacağım
Ben gonalf225 vurulmustum 2 bucuk gun giidyodu 2 gun tam 3. Gun yarm ondan yarm bska kutudan çekiyodmBu gonalf nin içinde o kadar az var gibi gözüküyor ki, nasıl 4 kere yetecek anlamadımbir kutu iğne, kaç gün gidiyordu size kızlar? 225’lik kullanacağım
Öyle gibi oluyo ama yeterli gelir herhalde canım toza karışıyo ya su 3 defa kullandım ama son zamanlar benim 300 e çıkardı o yüzden mecbur diğer kutudan kullanıyordum
İmkan değil yetmez. Ben 150 kullanıyordum 4. Gün yeni kutudan alıyordum.
Bana 2 kutu aldırdı. Bugun hemsire ilaç anlatımı ve ilk dozu yaparken, iki kutununda tozlarını ilaçlarını karıştı. Hepsini 1 tane ilaç yaptı. İlk dozu da ondan yaptı. Yani 2 kutuluk ilaç, tek cam şişe içinde. Eve geldim baktım, o kadar az gözüküyor ki. Nasıl dedim iki kutu olur, burda sanki 1 kullanımlıl var gibi gözüküyor. Kafam çok karıştı, gözümde hesaplayamıyorum 225 in ne kadar gideceğiniBen gonalf225 vurulmustum 2 bucuk gun giidyodu 2 gun tam 3. Gun yarm ondan yarm bska kutudan çekiyodm
İnşallah güzel haberler verirsin canımAy kayınvalidem boşuna merkeze gitmeyin uzak yarin akşam acilde verin dedi eşim kabul etti.
Yarin vereceğim kanı.
Ay hadi hayırlısı günlerdir baktırmadın kesin epey yükseltmiştir
O iş bende merak etme senİnşallah güzel haberler verirsin canımyarın mutlaka yaz.
Gayet iyi büyümeleri takma kafana yahuKızlar benim bugün kontrolüm vardı.8 adet yumurtam gelişmiş. 7,8,9,10ml diye gidiyo bugun 4. Günüm gonal f 225 ve menegon 75 lik kullanıyorum. Adetimin 5. Günü bugün sizce yavaş mı büyüyorlar sanki yavaş büyüyorlar gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?