Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Keske bizde oyle yapsaymişız az gibi gorunuyo ama az degl canm.merak etme yetio artiyo bile

Canim kadin dogumcuya gidip yazdirsan bisey odemezsin
Bu iğnede öyle olmuyor iste. Kan pıhtılaşma bozukluklarında verildiği icin rapor çıkması lazım. Raporun da pıhtılaşma bozukluğuna dayanması gerekiyor. Eğer genetik olarak bu bozukluk varsa ve doktor raporu doğru yazarsa ücret düşüyor. Aksi durumda çok yüksek rakamlar. Doğuma kadar yaklaşık olarak 270 iğne kullansan, sadece buna 2700 tl Ödemiş oluyorsun. ( fiyat 2018)

Ben kadin doğumcuda yazdirdim ucret odemedim.tup bebek tedavisi gordugumu soyledim bu ilaclari temin etmem gerektigini soyledim doktor da yazdi

Maşallah kuzum Allah nazardan korusun. Benim 11 i dollenmeye uygun bulunmuş. Beşi döllenmiş benim baya az döllenmiş bakalım hayırlısı çok korkuyorum. Sen bu ay Taze transfer mi olacaksın
Sağolasın canım, az diye üzülme bakalım 3 ve 5. Gün inşallah hayırlı haberler alırız , hayırlısı olsun rabbim kucağını boş bırakmasın . Benim dondurulmuş olacak doktor böyle istedi zaten şuan o kadar şiş ki karnım ohss ihtimali ile buna karar verdi ilk adetten sonra da olabilir dedi 2. Adetten sonra da olabilir, bakalım biraz dinlenmek iyi gelecek en azından bu şişler iğnelerin etkisi giderse vücuttan daha iyi hissedeceğim şuan sürekli kaşık ağrısı gaz sancısı şişkinlik böyle rahatsızlık içindeyim ben mi abartıyorum anlamadım

Bu gonalf nin içinde o kadar az var gibi gözüküyor ki, nasıl 4 kere yetecek anlamadım bir kutu iğne, kaç gün gidiyordu size kızlar? 225’lik kullanacağım
Ben 12 günlük tedavi de son günler 150 ‘ye düşmesine rağmen 4 kutu kullandım en son 150 Dozum falan arttı verdim onu da kliniğe birine faydası olsun diye.225 doz kullandım genel olarak

kizlar peki transferden uc dord gun sonra 3,4 saatlik araba yolculugu yapsam sakincalimi? Tabiki doktorumada danisicam oncesinde , akraba dugunu var acaba gidipte kafami dagitsammi diyorum bi tarafdan da gitsem bi tehlike olurmi gotmesem herkesn kesin hamile o yuzden gelmedi derler mi dusuncesi icerisindeyim :)

Yok kuzum çok haklısın. Ben çalışıyorum o yüzden taze transfer istiyordum daha düne kadar. Bana hormonlarımdan dolayı ikinci adetinde gel dedi gerçi ama ben üzülmüştüm. Yumurta toplanmasından sonra dedim ki iyi ki taze transfer olmamış zaten vücudum kaldiramazmis. Şuan karnım agriyor adet sancısı gibi. Ayağa fazla kalkamıyorum ağrım artıyor kanaman yok ama. İyi dileklerin için de çok teşekkür ediyorum Rabbim sana bana ve isteyen herkese nasip eylesin sağlıklı hayırlı bebiş

Ben daha transfer olmadım ama öncesinde doktorumla konuştuğumda aynı gün bile yolculuk yapabilirsin demişti canım yinede doktoruna sorarsın

Benim de dondurulmus transfer olacakmıs. Pco oldugu için, doktor her sekilde 1 ay vucudu dinlendirmeyi önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…