- 9 Mart 2019
- 1.603
- 1.669
- 133
- 34
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Evet şuan doktorlar demek bu yöntemi daha çok kullanıyorlar. Gebe kalma oranını artirriyormus. Sende mi bu adet değil diğer adetinde gideceksinBenim de dondurulmus transfer olacakmıs. Pco oldugu için, doktor her sekilde 1 ay vucudu dinlendirmeyi önerdi
Ben tedaviye yeni başladım, dün ilk iğnemi oldum. Transfer herhalde eylul ortası eylul sonu gibi denk gelecek. 1 adet dönemi dinlenme girecek araya.Evet şuan doktorlar demek bu yöntemi daha çok kullanıyorlar. Gebe kalma oranını artirriyormus. Sende mi bu adet değil diğer adetinde gideceksin
Canım benim yumurtalarim dün toplandı bana bu adet değil diğer adetinde gel dedi. Şimdi 10 gün sonra birinci adet, 25 gün sonra ikinci adet olacağım benim de Eylül'ün ortalarına denk gelecek. Hadi bakalım aynı anda transferimiz olacak haberleşelim canım inşallah ikimizde mutlu oluruzBen tedaviye yeni başladım, dün ilk iğnemi oldum. Transfer herhalde eylul ortası eylul sonu gibi denk gelecek. 1 adet dönemi dinlenme girecek araya.
Senin zamanlama nasıl denk geliyor?
Test gününüzde mi kan verdiniz. Öncesinde miYok kuzum eşim hayır diyor başka şey demiyor. :) Adam takıntılı yapacak bir şey yok Pazartesi’yi bekleyeceğiz:)
Merhaba,Test gününüzde mi kan verdiniz. Öncesinde mi
kaç embriyon oluştu canimBende 3.denememi yapacağım inşallah yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu temmuzda transfer olacağım
İnşeAllah. Allah yardımcın olaun canım. Haberlerini bekliyorumAz önce kan verdim insallah değerim katlamıştır kızlar dua edin
Bugün aklımdaydın ne yaptı acaba diye düşünüyordum. İnşallah değerlerin katlanmistirAz önce kan verdim insallah değerim katlamıştır kızlar dua edin
İnş bitanem, rabbim yardımcın olsunAz önce kan verdim insallah değerim katlamıştır kızlar dua edin
Hadi hayırlı haberlerle dön inşallah canım...Az önce kan verdim insallah değerim katlamıştır kızlar dua edin
Çıkmadımı dahaTeşekkür ederim kızlar. Bekleyiş gergin olunca çok zor ya.
Allah tez zamanda hepimize hayırlı haberler versin insallah
Yok kuzum tam 1 saat oldu yeni. 15 20 dakika içinde çıkmış olur. Sayfa yenilemekten helak oldum :)Çıkmadımı daha
Oyy tatlım benim bol bol Meryem suresi oku, ben hergün okuyup size de gönderiyorum, benimde 11.gün 112 çıkmıştı, bugün 13.gün 270 olmuş, çok şükür rabbimeYok kuzum tam 1 saat oldu yeni. 15 20 dakika içinde çıkmış olur. Sayfa yenilemekten helak oldum :)
Maasallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) teşekkür ederim duaların icin deOyy tatlım benim bol bol Meryem suresi oku, ben hergün okuyup size de gönderiyorum, benimde 11.gün 112 çıkmıştı, bugün 13.gün 270 olmuş, çok şükür rabbime
Maşallah cnm, sanırım 2 gün var aramızdaKızlar çıktı sonucum 15. Gün 592.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?