- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Ayy nekadar sevindim bilemezsin takipteydim seni ymarim katbe kat artar :)Merhaba,
9. Günümde lekelenmem oldu ve kan verdim. 19 çıktı sonuç, 6 gün önce iğne kullanmıştım onun etkisidir dedim. 36 saat sonra tekrarladım 53 olmustu.
Senin kaçıncı gün embriyosu ne zaman yumurta toplandıMaşallah cnm, sanırım 2 gün var aramızda
Ay maşallahçok sevindimm
Okurken gozlerim doluyo umarim bu sefer bende transfer asamasina gelirde heyecanla kan sonucumu beklerim bu kadar uzaklikta hic tanimadgimiz halde bir birimize bu kader destek olmamiz cok guzel ve anlamli kizlar iyiki boyle biyer var dertlerimizi sevinclerimozi paylasiyoruzKızlar çıktı sonucum 15. Gün 592.9
Senin kaçıncı gün embriyosu ne zaman yumurta toplandı
Yumurta toplama 29 nisanda olmuştu benim, 15 temmuzda 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildiSenin kaçıncı gün embriyosu ne zaman yumurta toplandı
Oh oh oh oh maşallah maşalllahKızlar çıktı sonucum 15. Gün 592.9
Okurken gozlerim doluyo umarim bu sefer bende transfer asamasina gelirde heyecanla kan sonucumu beklerim bu kadar uzaklikta hic tanimadgimiz halde bir birimize bu kader destek olmamiz cok guzel ve anlamli kizlar iyiki boyle biyer var dertlerimizi sevinclerimozi paylasiyoruz
Canim kaz embrioydu? Bence ikiz olma ihtimali bile var cunki cok hizli artmis
Benim de 13 Temmuz transferim :) beraber takip edeceğiz bebeklerimiziYumurta toplama 29 nisanda olmuştu benim, 15 temmuzda 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi
Oh oh oh oh maşallah maşalllah
Oyy maşallah süper çook sevindim canım gözünüz aydın olsun ❤❤❤❤Kızlar çıktı sonucum 15. Gün 592.9
Çok teşekkür ederim canım. Umarım sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursunOyy maşallah süper çook sevindim canım gözünüz aydın olsun ❤❤❤❤
Ben histereskopi olduğum günden 28 gün sonra adet oldum. 1 Temmuz’u esas alınca bir kaç güne olursun bence.Herkese oncelikle Merhaba arkadaslar ben 5 asilama 2 tup bebek yaptirdim hepsi basarisiz oldu sonra Ankara bahceci tup bebek merkezine gittim rahim de polip var dediler histereskopi oldum bide cikolata kisti var dediler 9 ayda transfer olcak acaba histereskopi olup adet gecikenler varmi ben 23 haziranda adet oldum 1 temmuzda histereskopi oldum adetim gelmedi hala normalmi
Normal mi yani bende belki o şekilde hamile kalınılırmı diye düşünmüştümBen histereskopi olduğum günden 28 gün sonra adet oldum. 1 Temmuz’u esas alınca bir kaç güne olursun bence.
Ben olmadığım icin bilmiyorum maalesefLutfen cewap werrmisiniz
Çok istiyoruz allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasınBen olmadığım icin bilmiyorum maalesef
Amiiinn canımm amiiinn isteyen herkezle beraber inşallah...Çok teşekkür ederim canım. Umarım sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Evet canim peki ikinci gun transfer olmasinda neden neydi? Insallah kuzum :)Kusum ben de hatırlarım seni yumurtalarda sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam. Allahım insallah sana da hayırlı haberler nasip etsin
2. Gün 2 embriyo konulmuştu. İnsallah çok sevinirim öyle olursa
Benim de 13 Temmuz transferim :) beraber takip edeceğiz bebeklerimizi
Bu ay transferim iptal oldu histerekopi oldum, ağustosta inşallah olurum. Mayıs ayında 13 embriyom donduruldu.kaç embriyon oluştu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?