Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Merhaba,
9. Günümde lekelenmem oldu ve kan verdim. 19 çıktı sonuç, 6 gün önce iğne kullanmıştım onun etkisidir dedim. 36 saat sonra tekrarladım 53 olmustu.
Ayy nekadar sevindim bilemezsin takipteydim seni ymarim katbe kat artar :)

Kızlar çıktı sonucum 15. Gün 592.9
Okurken gozlerim doluyo umarim bu sefer bende transfer asamasina gelirde heyecanla kan sonucumu beklerim bu kadar uzaklikta hic tanimadgimiz halde bir birimize bu kader destek olmamiz cok guzel ve anlamli kizlar iyiki boyle biyer var dertlerimizi sevinclerimozi paylasiyoruz

Kusum ben de hatırlarım seni yumurtalarda sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam. Allahım insallah sana da hayırlı haberler nasip etsin
Canim kaz embrioydu? Bence ikiz olma ihtimali bile var cunki cok hizli artmis

2. Gün 2 embriyo konulmuştu. İnsallah çok sevinirim öyle olursa
Yumurta toplama 29 nisanda olmuştu benim, 15 temmuzda 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi
Benim de 13 Temmuz transferim :) beraber takip edeceğiz bebeklerimizi

Herkese oncelikle Merhaba arkadaslar ben 5 asilama 2 tup bebek yaptirdim hepsi basarisiz oldu sonra Ankara bahceci tup bebek merkezine gittim rahim de polip var dediler histereskopi oldum bide cikolata kisti var dediler 9 ayda transfer olcak acaba histereskopi olup adet gecikenler varmi ben 23 haziranda adet oldum 1 temmuzda histereskopi oldum adetim gelmedi hala normalmi

Ben histereskopi olduğum günden 28 gün sonra adet oldum. 1 Temmuz’u esas alınca bir kaç güne olursun bence.

Evet canim peki ikinci gun transfer olmasinda neden neydi? Insallah kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…