• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temyiz velayet

avukatı varsa o ilgelenir sen de avukat tut bence

Temyiz icin 10gunluk bir surem kaldi hata yapmak istemiyorum ve tabi saygisizlasip seviyesizlesip cocuklarim.kotu etkilensin babalarindan sogusun istemiyorum

çocuklarım için dayak yedim diyene çocuklarım için hakarete uğradım sustum diyene rastlamıştık da çocuklarım için estetik ameliyat oldum diyeni de gördü nihayet gözlerim :KK70: konu sahibi Allasen kendin inanıyor musun şu yazdığın saçmalıklara :KK70:
Ameliyati esim icin oldum tabiki istedigi fizige kavusursam vazgecer diye yine ayni duzenimizde cocuklarimiz buyur diye

olsun sen yine de avukata başvur

işler karışık çünkü

Ameliyati esim icin oldum tabiki istedigi fizige kavusursam vazgecer diye yine ayni duzenimizde cocuklarimiz buyur diye
tamam konu sahibi bence iyi değilsin. travma olmuş yaşadıkların sağlıklı düşünemiyorsun diyelim. boşanıp 5 parasız işsiz güçsüz ortada kalıp, çocukları babaya verip, anasından borç alarak "çocukları için" estetiğe koşan bir kadın için başka yorum yapamayacağım çünkü...

çocuklarım için dayak yedim diyene çocuklarım için hakarete uğradım sustum diyene rastlamıştık da çocuklarım için estetik ameliyat oldum diyeni de gördü nihayet gözlerim :KK70: konu sahibi Allasen kendin inanıyor musun şu yazdığın saçmalıklara :KK70:
Ben cocuklarim icin yillarca yalniz bir evlilige katlandim alkolune aldatmasina asagilayip herksin icinde rezil etmesine gogus gerdim yeterki cocuklwrim parcalanmis bir ailede kopmasinlar diye

Ben cocuklarim icin yillarca yalniz bir evlilige katlandim alkolune aldatmasina asagilayip herksin icinde rezil etmesine gogus gerdim yeterki cocuklwrim parcalanmis bir ailede kopmasinlar diye
çocukların için en iyisini istediğin her mesajından belli oluyor zaten ;) sen daha fazla yorma kendini her cümlenin başına "çocuklarım için" eklentisini koyarak

tamam konu sahibi bence iyi değilsin. travma olmuş yaşadıkların sağlıklı düşünemiyorsun diyelim. boşanıp 5 parasız işsiz güçsüz ortada kalıp, çocukları babaya verip, anasından borç alarak "çocukları için" estetiğe koşan bir kadın için başka yorum yapamayacağım çünkü...
Üstelik Kocası da sürekli onu aşağılayan, gece hayatı olan, uyuşturucu kullanan, iftiralar atan tehdit eden zengin biri.
konu sahibi zengin kocayı bırakmak istemiyor olay bu.

Kendinize güveniniz tamsa sağlam bir avukatla anlaşın. Sizi aldattığını ima etmişsiniz. Bundan anlaşmadan sonra haberim oldu deyin ve aldatmadan dava açın.
Buradan biz ne dersek boş.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Yollarca fizigu kotu diye gizunun icine baka baka aldatilan bir kadinim bu ameliyati da buzamana kadar benden tamemen vazgecmesi simdi de davadan vazgecer diye oldum

Üstelik Kocası da sürekli onu aşağılayan, gece hayatı olan, uyuşturucu kullanan, iftiralar atan tehdit eden zengin biri.
konu sahibi zengin kocayı bırakmak istemiyor olay bu.
Derdim parasi olsa konuyu mal paylasimi yada mal.koparma diye acardim!

canım senin bir kusurunmu var yani evliyken yanlış bişey yaptın da adamın elinde koz mu var?

Kendinize güveniniz tamsa sağlam bir avukatla anlaşın. Sizi aldattığını ima etmişsiniz. Bundan anlaşmadan sonra haberim oldu deyin ve aldatmadan dava açın.
Buradan biz ne dersek boş.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Ben kendime guveniyorum hatta esimede tum sifrelerimi falan cerdim teknoloji devrindeyiz boyle bisey yapip yapmadihimi ogrenmek zor degil dedim

canım senin bir kusurunmu var yani evliyken yanlış bişey yaptın da adamın elinde koz mu var?
Yanlis yapmadim ama o beni yapmis yaptigimi soyleyerek kendi ic sesini bastirmaya calisiyor ama bi tarafi da yapmadihimdan emin buyuzden de ayni evde kaliyoruz

öncelikle sen ne istyorsun onu belirle sadece velayet ve nafaka mi yoksa bosanmamak icin davayi tekrar uzatmak mi o imzayi hangi guvence ile attiniz konu sahibi bu kadar pislige batmis aldatma hakaret alkol olan bir evlilik ve küçücük yasta magdur cocuklar inanin böyle aileler gördükçe isyan ediyorum senelerde evlat sahibi olmak isteyene degilde b.ktan evliligi olan bu evliligi hersey mukemmel gibi çocukla taclandiran ailelere bu yavrulari verdigi icin

Cocuklari gorememekten korktugunuz icin velayeti babaya vermek sizce de celiskili degil mi?

Her tehdidini "peki tamam" deyip kabullenmeniz anormal degil mi?
Bana zorluk cikarmazsan velyat bende kalir coxuklari sende kalir ama inatlasirsan goremezsin kaciririm cocuklari bizi asla bulamazsin dedi

Back
X