Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyati esim icin oldum tabiki istedigi fizige kavusursam vazgecer diye yine ayni duzenimizde cocuklarimiz buyur diyeçocuklarım için dayak yedim diyene çocuklarım için hakarete uğradım sustum diyene rastlamıştık da çocuklarım için estetik ameliyat oldum diyeni de gördü nihayet gözlerimkonu sahibi Allasen kendin inanıyor musun şu yazdığın saçmalıklara
![]()
Ilk mahkemede ikimizde avukat tutmadik. Benim avukatim yok zaten onun cok var ama bisanmada devreye sokmadiavukatı varsa o ilgelenir sen de avukat tut bence
tamam konu sahibi bence iyi değilsin. travma olmuş yaşadıkların sağlıklı düşünemiyorsun diyelim. boşanıp 5 parasız işsiz güçsüz ortada kalıp, çocukları babaya verip, anasından borç alarak "çocukları için" estetiğe koşan bir kadın için başka yorum yapamayacağım çünkü...Ameliyati esim icin oldum tabiki istedigi fizige kavusursam vazgecer diye yine ayni duzenimizde cocuklarimiz buyur diye
Ben cocuklarim icin yillarca yalniz bir evlilige katlandim alkolune aldatmasina asagilayip herksin icinde rezil etmesine gogus gerdim yeterki cocuklwrim parcalanmis bir ailede kopmasinlar diyeçocuklarım için dayak yedim diyene çocuklarım için hakarete uğradım sustum diyene rastlamıştık da çocuklarım için estetik ameliyat oldum diyeni de gördü nihayet gözlerimkonu sahibi Allasen kendin inanıyor musun şu yazdığın saçmalıklara
![]()
çocukların için en iyisini istediğin her mesajından belli oluyor zatenBen cocuklarim icin yillarca yalniz bir evlilige katlandim alkolune aldatmasina asagilayip herksin icinde rezil etmesine gogus gerdim yeterki cocuklwrim parcalanmis bir ailede kopmasinlar diye
Üstelik Kocası da sürekli onu aşağılayan, gece hayatı olan, uyuşturucu kullanan, iftiralar atan tehdit eden zengin biri.tamam konu sahibi bence iyi değilsin. travma olmuş yaşadıkların sağlıklı düşünemiyorsun diyelim. boşanıp 5 parasız işsiz güçsüz ortada kalıp, çocukları babaya verip, anasından borç alarak "çocukları için" estetiğe koşan bir kadın için başka yorum yapamayacağım çünkü...
Yollarca fizigu kotu diye gizunun icine baka baka aldatilan bir kadinim bu ameliyati da buzamana kadar benden tamemen vazgecmesi simdi de davadan vazgecer diye oldumtamam konu sahibi bence iyi değilsin. travma olmuş yaşadıkların sağlıklı düşünemiyorsun diyelim. boşanıp 5 parasız işsiz güçsüz ortada kalıp, çocukları babaya verip, anasından borç alarak "çocukları için" estetiğe koşan bir kadın için başka yorum yapamayacağım çünkü...
Derdim parasi olsa konuyu mal paylasimi yada mal.koparma diye acardim!Üstelik Kocası da sürekli onu aşağılayan, gece hayatı olan, uyuşturucu kullanan, iftiralar atan tehdit eden zengin biri.
konu sahibi zengin kocayı bırakmak istemiyor olay bu.
Belliki sen ananla babanla bir arada buyumussun beni anlayamazsin sus eniyisiçocukların için en iyisini istediğin her mesajından belli oluyor zatensen daha fazla yorma kendini her cümlenin başına "çocuklarım için" eklentisini koyarak
Ben kendime guveniyorum hatta esimede tum sifrelerimi falan cerdim teknoloji devrindeyiz boyle bisey yapip yapmadihimi ogrenmek zor degil dedimKendinize güveniniz tamsa sağlam bir avukatla anlaşın. Sizi aldattığını ima etmişsiniz. Bundan anlaşmadan sonra haberim oldu deyin ve aldatmadan dava açın.
Buradan biz ne dersek boş.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
atmazsan cocuklarin yuzunu bile goremezsin
Dilekcede nafaka mal varlihi zinet talebinde bulunmayacagim ve cocuklarin velayeti babada kalacak
Yanlis yapmadim ama o beni yapmis yaptigimi soyleyerek kendi ic sesini bastirmaya calisiyor ama bi tarafi da yapmadihimdan emin buyuzden de ayni evde kaliyoruzcanım senin bir kusurunmu var yani evliyken yanlış bişey yaptın da adamın elinde koz mu var?
Bana zorluk cikarmazsan velyat bende kalir coxuklari sende kalir ama inatlasirsan goremezsin kaciririm cocuklari bizi asla bulamazsin dediCocuklari gorememekten korktugunuz icin velayeti babaya vermek sizce de celiskili degil mi?
Her tehdidini "peki tamam" deyip kabullenmeniz anormal degil mi?