Ya ben yardımcı (temizlikçi demeye dilim varmıyor nedense) çağırdığımda zaten tüm evi topluyorum. Eee ne kalıyor geriye sadece süpürüp silmek (toz almak için çok fazla eşyam yok, fazla eşya sevmiyorum). Açıkçası evi olduğu gibi yardımcıya bırakabilenlerden değilim. Evi topladıktan sonra da boşuna çağıracağım gibi geliyor

Geçen haftalarda mecburen çağırdım hamile olduğum için ne halim oluyor ne psikolojim ilk zamanlar hele çok kötü geçti. Kahvaltıyı beraber yaptık, öğlen yemek söyledik. Sohbet bile ettik ne bileyim insan yerine koymak lazım o bu şu diye hakir görmemek lazım. Hayatın kimi nereye savuracağı belli olmaz. Hem kadın çok yorulmuştu belliydi dinlenmiş oldu. Tamam yeter devam edelim de demedim. O da bir iş kaldı saat 5 olduğunda saatim doldu demedi. Mesaisi bitmesine rağmen işi bitirmek için devam etti. Eminim eğer kendisine yukarıdan bakıp emirler yağdırsaydım, saatim doldu deyip giderdi. Karşımızdaki de bir insan, hatta narin yaradılışlı bir varlık, kadın. Akşam olduğunda düşündüğüm şey, kadının bunca uğraştıktan sonra eve gidip yine çalışacak olmasıydı. Gerçekten çok yorucu bir iş ev işleri
Konu sahibi için de eğer insanlara buyurgan biriyseniz pasif agresif bir tepkiye maruz kalabilirsiniz. Ya da gerçekten kötü niyetli ise bir daha çağırmazsınız ya da arar şirkete şikayet edersiniz. Ne olursa olsun buradan hakaretvari kelimeler hoş görünmüyor. Tekrar ediyorum insanlara yaptıkları işe göre değer biçemeyiz. Herkes çok şanslı olmuyor hayatta kimin ne olacağını da bilemeyiz..