Temzilikçi cinneti

O insandan fazla paran var diye kendini üstün görme. Madem beğenmiyorsun kendin yap. Belki bi işe yararsın. Küçük dağları sen mı yarattın ayrıca insanları hor görmek nedir ya. O kadının yarısı eder misin acaba senin gibilerle uğraşsın sonra eve gitsin evle uğraşsın. Beğenmediysen bir daha çağırmazsin
Mune Mune

İyi de kadıncağız yüzüne aptal salak demedi heralde ben de işimden dolayı yardımcı hanım alıyorum maalesef pek coğundan memnun kalmadım yani biz hanım çalıştırıyoruz diye memnun olmayınca hanım işini layıkıyla yapmayınca bu insana tepeden mı bakmış oluyoruz dramatize etmeyin bence 200₺ alıyor bir ev temizliğine ve kurnazlık yapmaya seni aptal yerine koymaya çalışıyor pek çoğu bu işe istediği para buysa ve bende bu parayı ödüyorsam tabiki en iyi şekilde hizmet almak hakkımdır ayrıca yapabilecek durumda olsak zaten kimse başka bir kadınin temizliğini istemez.

Temizlikci yatak basligi mi sokecek?

Yani benim yatagimin basligi nasil sokulup takilir bilmiyorum bile.
Bilememistir. Yonlendirmek cok daha kolay ve cozum saglayacak bir yol bence. Burda kadina aptal diye konu actiniz da elinize bir sey gecti mi ki?

Ben de cok temizlikci faciasi yasadim. Ama sizin niyetiniz uzum yemek degil bagci dovmek.

Valla bizim ki ( artik eski) kahvaltıyı beğenmez. Öğlen ona yemek hazırladım bide tiramisu aldım disardan ayy ben evde kendim yapıyorum şöyle böyle vs niye hazır diye tavır yapti. Geç gelir yarim bırakır. Ağzımı açıpta şurayı şöyle yap dememisimdir hiç. Zaten yapım gereği cok yumuşak huyluyum. Hatta bana hep kötü davranıyorlar sen cok iyisin demişti. Ee noldu ıyiyiz diye enayi yerine koydu bir süre sonra. Biz de parayı sokaktan toplamıyoruz. Valla tapudayım eşşek gibi çalışıyorum. 5 te mesai bitmesine ragmen 8 9 da cikiyorum. Müdürden vatandaştan laf duymamak için koşturuyorum akşama kadar. Iyi davranipta çakallık yapmayan bir yardımcı gormedigim kendimi de değiştiremedigim için zor da olsa eşimle beraber yapıyoruz herşeyi kafam rahat en azından
+10000
Bizim komsumuzun temizlikçisini aldik
Komşu memnun diye
ona her işini kosturan kötü davranan yemeğini kendin getir diyen kadının evini pırıl pırıl yapan kadın bizimkini yalap şap yaptı geçti
Kimi yerleri supurmemis kimi yerleri hic silmemis camlar pus pus olmuş
Seni sessiz görünce işini de tam yapmıyorlar

simdi bir ogretmen cocugun sorusuna cevap veremezse beyinsiz der veliler
doktor yanlis ilaç yazarsa veya yanlis teshis yine laf sayar herkes
eee bu kadin da para kazaniyor işi temizlik iste..Yapacak tabi ki yatagin altını 200 liraya geloyorlar tam gün havalarından gecilmiyor çıldırtıp gidiyorlar insanı siz de sinirden lag saymissiniz yorumlar hemen hizmetci aşağılamaya cevrilmis...
Benim çözumum sadece cam kapı almak ..camları silerken de su degistirtiyorum kontrol edip.utanmasalar 1 kova suyla tum camları silecekler..Sonra kapılari siliyor yarim gunluk ucret alip bay bay..Ben yaparim gerisini...
Ben de öyle yapıyorum dolap iclerini düzenleyip havalandiriyorum
kileri ve mutfak dolaplarinin içini düzenleyip örtülerini yikiyorum bardakları tabaklari bulaşık makinasına yerleştiriyorum
Halılar yikanacaksa hali yikama fabrikasına gönderiyorum
En son tüm evi baştan sona süpürup kadını oyle bekliyorum bana sadece kapi cam ve yer silsin diye
Onlarda yarım gün tutuyor zaten hem daha az para veriyorsun hem defa yemek hazirla çay hazirla işin olmuyor

Ben de öyle yapıyorum dolap iclerini düzenleyip havalandiriyorum
kileri ve mutfak dolaplarinin içini düzenleyip örtülerini yikiyorum bardakları tabaklari bulaşık makinasına yerleştiriyorum
Halılar yikanacaksa hali yikama fabrikasına gönderiyorum
En son tüm evi baştan sona süpürup kadını oyle bekliyorum bana sadece kapi cam ve yer silsin diye
Onlarda yarım gün tutuyor zaten hem daha az para veriyorsun hem defa yemek hazirla çay hazirla işin olmuyor
Evet zaten tam günde cok yorulup son 2 saat yaptiklari işi üstunkörü yapiyorlar
dediginiz gibi cay yemek işi de olmuyor

Ya ben yardımcı (temizlikçi demeye dilim varmıyor nedense) çağırdığımda zaten tüm evi topluyorum. Eee ne kalıyor geriye sadece süpürüp silmek (toz almak için çok fazla eşyam yok, fazla eşya sevmiyorum). Açıkçası evi olduğu gibi yardımcıya bırakabilenlerden değilim. Evi topladıktan sonra da boşuna çağıracağım gibi geliyor :temizlik: Geçen haftalarda mecburen çağırdım hamile olduğum için ne halim oluyor ne psikolojim ilk zamanlar hele çok kötü geçti. Kahvaltıyı beraber yaptık, öğlen yemek söyledik. Sohbet bile ettik ne bileyim insan yerine koymak lazım o bu şu diye hakir görmemek lazım. Hayatın kimi nereye savuracağı belli olmaz. Hem kadın çok yorulmuştu belliydi dinlenmiş oldu. Tamam yeter devam edelim de demedim. O da bir iş kaldı saat 5 olduğunda saatim doldu demedi. Mesaisi bitmesine rağmen işi bitirmek için devam etti. Eminim eğer kendisine yukarıdan bakıp emirler yağdırsaydım, saatim doldu deyip giderdi. Karşımızdaki de bir insan, hatta narin yaradılışlı bir varlık, kadın. Akşam olduğunda düşündüğüm şey, kadının bunca uğraştıktan sonra eve gidip yine çalışacak olmasıydı. Gerçekten çok yorucu bir iş ev işleri :KK43:

Konu sahibi için de eğer insanlara buyurgan biriyseniz pasif agresif bir tepkiye maruz kalabilirsiniz. Ya da gerçekten kötü niyetli ise bir daha çağırmazsınız ya da arar şirkete şikayet edersiniz. Ne olursa olsun buradan hakaretvari kelimeler hoş görünmüyor. Tekrar ediyorum insanlara yaptıkları işe göre değer biçemeyiz. Herkes çok şanslı olmuyor hayatta kimin ne olacağını da bilemeyiz..
Bu zamana kadar hep iki öğün yemek hazırladım, çayını kahvesini ayrı ikram ettim. Oturdum birlikte yedim, kimseye tepeden bakmak gibi bir tavrım olamaz.
Asla ve asla şunu yap , bunu yap demedim, anlaşılan paranın fazlasını ya da başk bir hediye vs verdim.
Sadece bir defa yapılan işten memnun kaldım o da şov amaçlıymış, aynı kişi ikinci gelişinde nerdeyse hiç temizlik yapmamış. Bakınız profilimde konum bile var.
Yani bu olayı bizim tavrımız belirleseydi benim evi bal dök yala yapmaları gerekirdi

Bu zamana kadar hep iki öğün yemek hazırladım, çayını kahvesini ayrı ikram ettim. Oturdum birlikte yedim, kimseye tepeden bakmak gibi bir tavrım olamaz.
Asla ve asla şunu yap , bunu yap demedim, anlaşılan paranın fazlasını ya da başk bir hediye vs verdim.
Sadece bir defa yapılan işten memnun kaldım o da şov amaçlıymış, aynı kişi ikinci gelişinde nerdeyse hiç temizlik yapmamış. Bakınız profilimde konum bile var.
Yani bu olayı bizim tavrımız belirleseydi benim evi bal dök yala yapmaları gerekirdi
Aynennnn ,
Korku politikası çoğu zaman daha işe yarıyor

Back
X