- 27 Mayıs 2018
- 255
- 241
- 18
- 34
- Konu Sahibi Prensescann
Aminbu da kötü ..allah herkesin yardımcısı olsun ve iyi insanlarla karışlaştırsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminbu da kötü ..allah herkesin yardımcısı olsun ve iyi insanlarla karışlaştırsın inşallah
ok canımOrada arkadaş tam tersini söylemiş. Patronuna söylese bu lafları kimse desteklemezdi demiş. Ben de tam tersi patronuna söylese bu kadar tepki almazdı diye düşünüyorum.
Cok onceden bende temizlikci aliyordum evime bi kac kisiyi bende degistirdim en son gelen temizlikci yarim yamalak yapti 70 lira verdim eline 180 istemisti bende o kadar uyarmama ragmen camlari bile silmedin mutfak dolaplarini silmedin evi süpürüp banyo wc yikamayi balkon yikamayi bende yapiyorum yerinden kalkmadin her baktigimda cay sigara iciyordun k.bakma senin hakkin bu işini duzgun yapmadın dedim kapiyi gosterdim vede gitti kapiyi suratina kapattim biz nasil işte calisirken duzgun olmasina özen gosteriyorsak geken calisaninda isine saygili olmasi ve özen gostermesi lazimKızlar bugün yine yeni bir temizlikçi aldım, delirmek üzereyim !!! Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi , bana lütfediyor sanki ya , bu nasıl işini sevmemezlik, bu nasıl yüzsüzlük ya , iprendim nefret ettim , sürekli uyarıyorum sürekli cevap veriyor
Halı Yok şuanda evde ve sadece parke süpürüp silecek ve de cam , herşeye bahane , herşeye cevap , yatak odada şimdi yatağın Altını süpürmedi gördüm , görünen yerler sadece , bi geldim silmeye başlamış yine görünen yerleri , yatağı. Altını süpürmedin dedim , nasıl süpüreyim ki diyo , başlığı sokup süpürüyoruz dedim, Giriyo başlık dedim, iyi tamam diyo, öncekiler in hepsi sorardı çekelim ya da nasıl olacak diye , her biri diğerinden beter yadeltiecem ya , siz nasıl hallediyorsunuz
simdi bir ogretmen cocugun sorusuna cevap veremezse beyinsiz der velilerHepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Aşk_ı memnu Bihter sanıyorsun sanırım kendini onun da evdeki çalışanlara karşı yaklaşımı böyleydiKızlar bugün yine yeni bir temizlikçi aldım, delirmek üzereyim !!! Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi , bana lütfediyor sanki ya , bu nasıl işini sevmemezlik, bu nasıl yüzsüzlük ya , iprendim nefret ettim , sürekli uyarıyorum sürekli cevap veriyor
Halı Yok şuanda evde ve sadece parke süpürüp silecek ve de cam , herşeye bahane , herşeye cevap , yatak odada şimdi yatağın Altını süpürmedi gördüm , görünen yerler sadece , bi geldim silmeye başlamış yine görünen yerleri , yatağı. Altını süpürmedin dedim , nasıl süpüreyim ki diyo , başlığı sokup süpürüyoruz dedim, Giriyo başlık dedim, iyi tamam diyo, öncekiler in hepsi sorardı çekelim ya da nasıl olacak diye , her biri diğerinden beter yadeltiecem ya , siz nasıl hallediyorsunuz
Kızlar bugün yine yeni bir temizlikçi aldım, delirmek üzereyim !!! Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi , bana lütfediyor sanki ya , bu nasıl işini sevmemezlik, bu nasıl yüzsüzlük ya , iprendim nefret ettim , sürekli uyarıyorum sürekli cevap veriyor
Ben artık temizlikçi almamakla çözdüm olayı. Her gelene haram ettim paramı. Ya dipdibe takip edip onu yap bunu yap diyeceğim, ki o kadar yorulup ayakta dikildikten sonra ne manası var temizlikçi almanın, yada o beni aptal yerine koyup yalapşap yapıp gidecek, 150tl yi de cebe indirecek. Birde iki öğün yemek yiyecek..
Yok ben artık temizlikçi falan almıyorum. Eşim ve ben yapabildiğimiz kadar yapıyoruz.
Valla bizim ki ( artik eski) kahvaltıyı beğenmez. Öğlen ona yemek hazırladım bide tiramisu aldım disardan ayy ben evde kendim yapıyorum şöyle böyle vs niye hazır diye tavır yapti. Geç gelir yarim bırakır. Ağzımı açıpta şurayı şöyle yap dememisimdir hiç. Zaten yapım gereği cok yumuşak huyluyum. Hatta bana hep kötü davranıyorlar sen cok iyisin demişti. Ee noldu ıyiyiz diye enayi yerine koydu bir süre sonra. Biz de parayı sokaktan toplamıyoruz. Valla tapudayım eşşek gibi çalışıyorum. 5 te mesai bitmesine ragmen 8 9 da cikiyorum. Müdürden vatandaştan laf duymamak için koşturuyorum akşama kadar. Iyi davranipta çakallık yapmayan bir yardımcı gormedigim kendimi de değiştiremedigim için zor da olsa eşimle beraber yapıyoruz herşeyi kafam rahat en azındanYa ben yardımcı (temizlikçi demeye dilim varmıyor nedense) çağırdığımda zaten tüm evi topluyorum. Eee ne kalıyor geriye sadece süpürüp silmek (toz almak için çok fazla eşyam yok, fazla eşya sevmiyorum). Açıkçası evi olduğu gibi yardımcıya bırakabilenlerden değilim. Evi topladıktan sonra da boşuna çağıracağım gibi geliyorGeçen haftalarda mecburen çağırdım hamile olduğum için ne halim oluyor ne psikolojim ilk zamanlar hele çok kötü geçti. Kahvaltıyı beraber yaptık, öğlen yemek söyledik. Sohbet bile ettik ne bileyim insan yerine koymak lazım o bu şu diye hakir görmemek lazım. Hayatın kimi nereye savuracağı belli olmaz. Hem kadın çok yorulmuştu belliydi dinlenmiş oldu. Tamam yeter devam edelim de demedim. O da bir iş kaldı saat 5 olduğunda saatim doldu demedi. Mesaisi bitmesine rağmen işi bitirmek için devam etti. Eminim eğer kendisine yukarıdan bakıp emirler yağdırsaydım, saatim doldu deyip giderdi. Karşımızdaki de bir insan, hatta narin yaradılışlı bir varlık, kadın. Akşam olduğunda düşündüğüm şey, kadının bunca uğraştıktan sonra eve gidip yine çalışacak olmasıydı. Gerçekten çok yorucu bir iş ev işleri
Konu sahibi için de eğer insanlara buyurgan biriyseniz pasif agresif bir tepkiye maruz kalabilirsiniz. Ya da gerçekten kötü niyetli ise bir daha çağırmazsınız ya da arar şirkete şikayet edersiniz. Ne olursa olsun buradan hakaretvari kelimeler hoş görünmüyor. Tekrar ediyorum insanlara yaptıkları işe göre değer biçemeyiz. Herkes çok şanslı olmuyor hayatta kimin ne olacağını da bilemeyiz..
Yok haklısınız sonuç olarak enayi yerine de koyulmaya gerek yok. Karşımdaki insan kötü niyetli ise ben direkt konuşmaktan yanayım. Bir daha da o insanla hiçbir işim olmaz. Ama direkt ön yargı ile yaklaşmamak lazım. Dedim ya normalde her yeri topladıktan sonra (ki bana göre zor olan çocuklu bir evi toplamak, çamaşırları toplayıp katlamak yerlerine yerleştirmek vs.) bunları yaptıktan sonra süpürüp silmek için yardımcı almak da saçma geliyordu.Valla bizim ki ( artik eski) kahvaltıyı beğenmez. Öğlen ona yemek hazırladım bide tiramisu aldım disardan ayy ben evde kendim yapıyorum şöyle böyle vs niye hazır diye tavır yapti. Geç gelir yarim bırakır. Ağzımı açıpta şurayı şöyle yap dememisimdir hiç. Zaten yapım gereği cok yumuşak huyluyum. Hatta bana hep kötü davranıyorlar sen cok iyisin demişti. Ee noldu ıyiyiz diye enayi yerine koydu bir süre sonra. Biz de parayı sokaktan toplamıyoruz. Valla tapudayım eşşek gibi çalışıyorum. 5 te mesai bitmesine ragmen 8 9 da cikiyorum. Müdürden vatandaştan laf duymamak için koşturuyorum akşama kadar. Iyi davranipta çakallık yapmayan bir yardımcı gormedigim kendimi de değiştiremedigim için zor da olsa eşimle beraber yapıyoruz herşeyi kafam rahat en azından
Yapmadığı işe ücret almış , ben çağırırken ne iş yaptıracağımı evin durumunu vs hep söylerim , ona rağmen mağdurumO hatayı ben evlenirken geçen sene yaptım aileler uzakta olduğu için mobilyaların gelmesine yakın evi ben işteyken temizler gider bomboş ev dedim inanırmışsınız telefonum susmadı ya işteyim zır zır arıyo eeee Benin kullandığım temizlik şunu yok bunu yok orda var diyorum ben onu kullanmıyorum diyo eşimin işi eve yakın arıyorum şunu alır mısın aradan yarım saat geçmedi sabahın 10u bu arada 2 kere öğlen yemeği için aradı ben kahvaltı yapmadım öğle yemeği verecek misiniz eşim restorantcı herhalde aç bırakacak değiliz evet 12 gibi gönderir eşim diyorum bida arıyo Çamlarda boya lekesi varmış onlar inşaat pisliğine giriyormuş onları ellemez miş. Tepem attı öğleden sonra sırf o salak karı için için aldım daha 2 oda temizlemiş mutfak salon banyo duruyo neyse başındayım diye yapıyo işini dedik bugün pazar var akşam 6da çıkmam lazım yarın da geleyim dedi al dedim sen şu paranı senin hakkın bende kalmasın benim ki sende kalsın fit pazarını yap bu parayla bidaha da Allah karşılaştırmasın sizin gibilerle dedim zirvede bıraktım temizlikçi işini kendim yapıyorum
Elbette öyle , kimin ne olacağı belli değil , geldiğinden itibaren hoşgeldinle başlayıp gayet medeni şekilde konuştum söyledim , hatta o bana rica gibi değil de emirle ifadeler kullandı , ben süpürürken sen bana su hazırla , iki kova ver , vs vs , yüzüme bakmadan konuştu hep emrivaki , gelmeden önce de işin içeriğini söylerim ben hep zaten , gayet agresifti ve de buyurgan , ama iş konusunda defalarca söylediğim halde her yeni odada kafasına göre aynı şekilde devam etti , ben de başkasının emri altında çalışıyorum , amirim beni azarlarsa benim de hoşuma gitmez ama amirimin defalarca söylediği şeyi de başıma buyruk bildiğim gibi yapamam, o ne derse ona göre yaparım .Ya ben yardımcı (temizlikçi demeye dilim varmıyor nedense) çağırdığımda zaten tüm evi topluyorum. Eee ne kalıyor geriye sadece süpürüp silmek (toz almak için çok fazla eşyam yok, fazla eşya sevmiyorum). Açıkçası evi olduğu gibi yardımcıya bırakabilenlerden değilim. Evi topladıktan sonra da boşuna çağıracağım gibi geliyorGeçen haftalarda mecburen çağırdım hamile olduğum için ne halim oluyor ne psikolojim ilk zamanlar hele çok kötü geçti. Kahvaltıyı beraber yaptık, öğlen yemek söyledik. Sohbet bile ettik ne bileyim insan yerine koymak lazım o bu şu diye hakir görmemek lazım. Hayatın kimi nereye savuracağı belli olmaz. Hem kadın çok yorulmuştu belliydi dinlenmiş oldu. Tamam yeter devam edelim de demedim. O da bir iş kaldı saat 5 olduğunda saatim doldu demedi. Mesaisi bitmesine rağmen işi bitirmek için devam etti. Eminim eğer kendisine yukarıdan bakıp emirler yağdırsaydım, saatim doldu deyip giderdi. Karşımızdaki de bir insan, hatta narin yaradılışlı bir varlık, kadın. Akşam olduğunda düşündüğüm şey, kadının bunca uğraştıktan sonra eve gidip yine çalışacak olmasıydı. Gerçekten çok yorucu bir iş ev işleri
Konu sahibi için de eğer insanlara buyurgan biriyseniz pasif agresif bir tepkiye maruz kalabilirsiniz. Ya da gerçekten kötü niyetli ise bir daha çağırmazsınız ya da arar şirkete şikayet edersiniz. Ne olursa olsun buradan hakaretvari kelimeler hoş görünmüyor. Tekrar ediyorum insanlara yaptıkları işe göre değer biçemeyiz. Herkes çok şanslı olmuyor hayatta kimin ne olacağını da bilemeyiz..
çalışıyor musunuz pekiBen artık temizlikçi almamakla çözdüm olayı. Her gelene haram ettim paramı. Ya dipdibe takip edip onu yap bunu yap diyeceğim, ki o kadar yorulup ayakta dikildikten sonra ne manası var temizlikçi almanın, yada o beni aptal yerine koyup yalapşap yapıp gidecek, 150tl yi de cebe indirecek. Birde iki öğün yemek yiyecek..
Yok ben artık temizlikçi falan almıyorum. Eşim ve ben yapabildiğimiz kadar yapıyoruz.
Hayir da kadin koca yatagin altini nasil supursun silsin tek basina. O zaman on ayak olup demesi lazim ev sahibinin gel cekelim ya da surayi da soyle bi alirsan vs vs diye.. Gerci ben blmyorum hic bu isleri. Evime temizlikci almadim hic okadaaaar ihtiyacim da olmasina ragmen..patronize davranmayi beceremem ben galiba..Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun önce.
Beğenmediyseniz bir daha çağırmayın. Ne demek beyinsiz falan????
Tanıdık bulun ya da temizlik şirketiyle görüşün.
HaklisiniizYakınlardan almamak lazım.. bi açığınızı görse yarın öbür gün topluluk içinde de söyleyebilir..