- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
ayaklarınız için terleme karsıtı eczaneden ürünler deneyin..çoraba gelince markalı çoraplar alın terletmez va elestık ıcınde su madde var falan seklınde ozel olanlar oluyor alışveriş merkezlerınde bulunan çorapçılara bır danısın..birde onerım su ucun kapalı ayakkabı gıydıgınızde parmak ucun olmayan çoraplar var oyle alsanız hava almaz mı acaba?
bu arada ben ve kardeşim çoraptan değil kalıtesız ayakkabıların ayakları kokuttugunu düşünüyoruz çunkı ten çorap ve kalıtelı kalıtesız seklınde cok ayakkabı denedık..bır avmden bot aldım gecen sene ındırımdekı fıyatı 170 tl ıdı sezın fıyatını dusunun artık ayakklarım bu botlarla terlemedı hıc..ama gel gelelım daha ucuz bot ve ayakkabılarda terleme mevcut..
aynı dertten muzdaribim. yürüyünce illaki terleme oluyor ve koku yapıyor bende birine gidiceğim zaman sıkıntı yaşıyorum ayakkabımı korkarak çıkarıyorum. artık ayakkabıma parfüm sıkıyorum o dereceama kesin çözüm bulamadım bi türlü maalesef bilenler yardımcı olsa çok iyi olcak
Kaliteli çorapla alakası yok.
Ben yazın çorapsız gezemem ama pamuklu kısa çorap. Açık ayakkabı giyemem çünkü giydiğimde ve çorapsız gezdiğimde ayaklarım terler ama koku yok.
Ne zaman ki ten çorabı giysem o zaman bir koku oluyor bende de. Kaliteli kalitesiz çorap farketmiyor..
çorapla alakası yok cnm...
her çeşit çorabı giyerim fakat hiç terlemez ayaklarım..
eczaneden bi ayak kremi almanı öneririm.. önce onu sürersin, iyice yedirir kurutursun sonra çorabını giyersin
faydası olacağına eminim
sende de sadece ten çorabı giydiğinde mi oluyor bu durum
şöyle bişi var evet sadece ten çorap giydiğimde oluyor benim ve pentiden falan aldım yani kaliteli kalitesizle alakalı oldugunu düşünmüyorum. birazda ayakkabıylada alakalı olabiliyor benim. kaliteli ayakkabılarımda pek o sorunu yaşamıyorum ama dışardan uyduruk bişi aldıgımda genelde onlarda koku oluyor bende
yani belki de benim yapımla alakalı, ama neden diğer hiçbir çorapta bunu yaşamıyorum da sadece ince ten çoraplarında böyle oluyor? çoraptan yana önerisi olan yok sanırım, yani kendimle alakalı ilaç önerilerini değerlendircem muhtemelen...ama ayak sprayı kullanıyorum ben zaten...sonuç yine aynı...:2:
Bence ilaç ile geçmeyecek bir şey.
Bir çorabı 3 gün giysem bile kokmaz mesela ayaklarım ama ten çorabında bir kaç saatte kokuyor..
Neden ben de çözemedim
ee ten çorabı giymen gerektiğinde sen de benim gibi zor durumda kalıyo musun ne yapıyorsun ben yanımda yedek çorap taşıyorum ama ne fayda durun çorabımı değişicem deyip mi gireyim
yahu aynen bende yedek çorap taşıyorum yanımda kimse olmadıgında asansörde değiştiriveriyorum hemenyada girer girmez bi elimi yıkayım diyorum tuvalate gidip değiştiriyorum
ee ten çorabı giymen gerektiğinde sen de benim gibi zor durumda kalıyo musun ne yapıyorsun ben yanımda yedek çorap taşıyorum ama ne fayda durun çorabımı değişicem deyip mi gireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?