ten çorabı

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
kızlar benim derdim şu, topuklu klasik ayakkabılar giydiğimde ayağıma ten çorabı giyiyorum fakat ilk yarım saatten sonra ayağım terleme yapıyor ve afedersiniz kötü koku yapıyor. inanın hiç klasik, ten çorabı giymem gereken pantolon ve ayakkabı giyemiyorum. günlük hayatta pamuk olmasına dikkat ediyorum. polyester ya da naylon almamaya özen gösteriyorum. gel gelelim iş ve özel günlerde ten giymek hele ki bir başkasının evine gitmek durumunda kalmak beni korkutuyor diyebilirim...nolur bi fikir verin, ayak spreyi kullanıyorum ama pek etkili değil, sorun bu çorapları giydiğimde oluyor...herhangi bir marka ya da bi fikri olan varsa lütfen paylaşsın..

aynı dertten muzdaribim. yürüyünce illaki terleme oluyor ve koku yapıyor bende birine gidiceğim zaman sıkıntı yaşıyorum ayakkabımı korkarak çıkarıyorum. artık ayakkabıma parfüm sıkıyorum o derece ama kesin çözüm bulamadım bi türlü maalesef bilenler yardımcı olsa çok iyi olcak

ayaklarınız için terleme karsıtı eczaneden ürünler deneyin..çoraba gelince markalı çoraplar alın terletmez va elestık ıcınde su madde var falan seklınde ozel olanlar oluyor alışveriş merkezlerınde bulunan çorapçılara bır danısın..birde onerım su ucun kapalı ayakkabı gıydıgınızde parmak ucun olmayan çoraplar var oyle alsanız hava almaz mı acaba?

bu arada ben ve kardeşim çoraptan değil kalıtesız ayakkabıların ayakları kokuttugunu düşünüyoruz çunkı ten çorap ve kalıtelı kalıtesız seklınde cok ayakkabı denedık..bır avmden bot aldım gecen sene ındırımdekı fıyatı 170 tl ıdı sezın fıyatını dusunun artık ayakklarım bu botlarla terlemedı hıc..ama gel gelelım daha ucuz bot ve ayakkabılarda terleme mevcut..

yani şöyle izah edeyim, kapalı iş yeri için ayakkabım var bazen ince çorap giyiyorum bazen düz çorap günlük hani bileğime kadar kapalı oldukları için, ama ten çorabını giydiğimde kokuyor, inanın burda marka adı vermek yasak ama şu avmlerde, reklamlarda gördüğümüz yerlerden de çorap aldım, 20 liralık da 2 liralık da aynı...zaten bir ten çorabını 2 üç kez kullanabiliyorum illa kaçıveriyor bir yerden uzun ömürlü olmuyorlar

sende de sadece ten çorabı giydiğinde mi oluyor bu durum

Az evvel uzman tvye baktım sızın ıcın ama lınk atamıyorum eger ayak temızlıgıne dıkkat edılıp kalıtelı coraplar gıyıldıgı halde koku devam edıyorsa ılac tedavısı yapmamız gerekıyor dıyordu doktor bey kremler verılıyormus bı goz atın ıstersenız.

Kaliteli çorapla alakası yok.
Ben yazın çorapsız gezemem ama pamuklu kısa çorap. Açık ayakkabı giyemem çünkü giydiğimde ve çorapsız gezdiğimde ayaklarım terler ama koku yok.
Ne zaman ki ten çorabı giysem o zaman bir koku oluyor bende de. Kaliteli kalitesiz çorap farketmiyor..

çorapla alakası yok cnm...
her çeşit çorabı giyerim fakat hiç terlemez ayaklarım..
eczaneden bi ayak kremi almanı öneririm.. önce onu sürersin, iyice yedirir kurutursun sonra çorabını giyersin
faydası olacağına eminim

evet işte ten çorabına karşı böyle, pamuklu olanı yokmudur :) yani cidden gülüyorum ama buna çözüm arıyorum...

yani belki de benim yapımla alakalı, ama neden diğer hiçbir çorapta bunu yaşamıyorum da sadece ince ten çoraplarında böyle oluyor? çoraptan yana önerisi olan yok sanırım, yani kendimle alakalı ilaç önerilerini değerlendircem muhtemelen...ama ayak sprayı kullanıyorum ben zaten...sonuç yine aynı...:2:

sende de sadece ten çorabı giydiğinde mi oluyor bu durum

şöyle bişi var evet sadece ten çorap giydiğimde oluyor benim ve pentiden falan aldım yani kaliteli kalitesizle alakalı oldugunu düşünmüyorum. birazda ayakkabıylada alakalı olabiliyor benim. kaliteli ayakkabılarımda pek o sorunu yaşamıyorum ama dışardan uyduruk bişi aldıgımda genelde onlarda koku oluyor bende

yok yani ayakkabım uyduruk değil üç çift ayakkabım var kaliteli isim yapan yerlerden alınmış, hadi biri kalitesiz çıktı diğerlerinde neden oluyor...

Bence ilaç ile geçmeyecek bir şey.
Bir çorabı 3 gün giysem bile kokmaz mesela ayaklarım ama ten çorabında bir kaç saatte kokuyor..
Neden ben de çözemedim

Bence ilaç ile geçmeyecek bir şey.
Bir çorabı 3 gün giysem bile kokmaz mesela ayaklarım ama ten çorabında bir kaç saatte kokuyor..
Neden ben de çözemedim

ee ten çorabı giymen gerektiğinde sen de benim gibi zor durumda kalıyo musun ne yapıyorsun ben yanımda yedek çorap taşıyorum ama ne fayda durun çorabımı değişicem deyip mi gireyim

ee ten çorabı giymen gerektiğinde sen de benim gibi zor durumda kalıyo musun ne yapıyorsun ben yanımda yedek çorap taşıyorum ama ne fayda durun çorabımı değişicem deyip mi gireyim

yahu aynen bende yedek çorap taşıyorum yanımda kimse olmadıgında asansörde değiştiriveriyorum hemen yada girer girmez bi elimi yıkayım diyorum tuvalate gidip değiştiriyorum

yahu aynen bende yedek çorap taşıyorum yanımda kimse olmadıgında asansörde değiştiriveriyorum hemen yada girer girmez bi elimi yıkayım diyorum tuvalate gidip değiştiriyorum

girer girmez de tuvalet diyemem ki çekinirim yani yakın kişiler değilse gittiğim, ayağımı yıkamazsam kokusu hala ayağımda üzerine çorabımı yenilesem de pek fayda etmez ki

Giymiyorum genelde
Topuklu ve babaet tercih etmiyorum bu yüzden. Çok mecbur kalırsam da ayak spreyi ve jeli var onları boca edip ayağıma öyle giyiyorum. Artık ne derece çözüm olursa

Bence de ayakkabıdan kaynaklanıyor.
Gerçek deri ve deri astarlı ayakkabı bu şekilde koku yapmaz.
Maalesef artık ayakkabılar ucuz malzemeden yapılıyor.
Dışı deri olsa astarı suni oluyor.

Bende de aynı sorun vardı, işte mecbur topuklu ayakkabı - ten çorabı ikilisi yüzünden, gerçekten hayattan soğumuştum. Şöyle bir çözüm buldum; ayak pudrası..

avon foot works mentollü ayak pudrası kullanıyorum, koku sorunum çözüldü. eczaneden utalk marka olanları da alabilirsin.
ayrıca yine eczaneden aldığım, renoval ayak bakım kremi de kullanıyorum.

tavsiye ederim, bende koku falan kalmadı artık.

Gratislerde satılan Doctor Foot diye bir markanın ayak deo'sunu kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…