- 8 Şubat 2017
- 159
- 61
- 18
- 33
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
ay seni:))) ciddi ciddi okurken yorumuna guldumteni uydurmaya çalışın derim.
Anlattığınız şey ten uyumundan ziyade orgazm olamamak gibi geldi bana,dokunmak da öpmek de sıkıntı yok ama sonu yok gibi?? Orgazm olamamayı halledersiniz gibi düşünüyorum yeni mi evlisiniz?
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
Anlattığınız şey ten uyumundan ziyade orgazm olamamak gibi geldi bana,dokunmak da öpmek de sıkıntı yok ama sonu yok gibi?? Orgazm olamamayı halledersiniz gibi düşünüyorum yeni mi evlisiniz?
Ne kadarlık evlisiniz
Millet öyle koca arar sizde dert yakınıyorsunuz .Nasıl olmalıydı acaba ?Hayır aslında tam tersi. Orgazmda sıkıntı yok. Ama dokunmak öpmek o yoğun isteme duygusu yok. Esim genel olarak çok naif çok beyefendi birisi. Belki de bu düşünce beni ilişki sırasında da etkiliyor. Bilemiyorum
O zaman keşke mantık evliliği yapmasaydınız diyorum.. yerim beyfendiliğini şöyle tutkuyla öpmek istemedikten sonraHayır aslında tam tersi. Orgazmda sıkıntı yok. Ama dokunmak öpmek o yoğun isteme duygusu yok. Esim genel olarak çok naif çok beyefendi birisi. Belki de bu düşünce beni ilişki sırasında da etkiliyor. Bilemiyorum
Dert edinmeye yer arıyor kadınlar. Aşık da olsaydın o uyumun garantisi yok
Dert edinmeye yer arıyor kadınlar. Aşık da olsaydın o uyumun garantisi yok
O zaman keşke mantık evliliği yapmasaydınız diyorum.. yerim beyfendiliğini şöyle tutkuyla öpmek istemedikten sonra
Ama nasıl orgazm oluyorsunuz o zaman merak ettim afedersiniz amaHayır aslında tam tersi. Orgazmda sıkıntı yok. Ama dokunmak öpmek o yoğun isteme duygusu yok. Esim genel olarak çok naif çok beyefendi birisi. Belki de bu düşünce beni ilişki sırasında da etkiliyor. Bilemiyorum
Millet öyle koca arar sizde dert yakınıyorsunuz .Nasıl olmalıydı acaba ?
Zamanla bunu aşabileceğini düşünüyorum cnmİnanın şöyle olmalı demek için yazmadim. Sadece evliliklerde bu olabilen bişey mi yoksa ben mi kendimce buyutuyorum bunu merak ettim
Ama nasıl orgazm oluyorsunuz o zaman merak ettim afedersiniz ama
Zamanla bunu aşabileceğini düşünüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?