- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
Ten uyumu herşey olmasa da çok şey. Tatmin oluyosunuz ama doruk noktalarda değil. Bence bu güzel evlilik için küçük bir noksanlık. Kesinlikle devam etmenizi tavsiye ediyorum bu zamanda böyle eşler bulmak inanın çok zor.
Haz almıyorum demissiniz ,peki o an sadece ve sadece sekse adapte olmayı denediniz mi?
Hehe siz çip erkek istiyordunuz demek kibar ruhlu olanı denk gelmiş yapacak bir şey yok :)Hayır aslında tam tersi. Orgazmda sıkıntı yok. Ama dokunmak öpmek o yoğun isteme duygusu yok. Esim genel olarak çok naif çok beyefendi birisi. Belki de bu düşünce beni ilişki sırasında da etkiliyor. Bilemiyorum
ya arkadaşım boşansan ve karşına çok tutkulu olduğun biri çıksa ama kibar olmasa, maddi durum olmasa, sana yardımı olmasa ne tutku kalır ne başka şey.
o yüzden sen eşini sevmeye devam et.
Hehe siz çip erkek istiyordunuz demek kibar ruhlu olanı denk gelmiş yapacak bir şey yok :)
Çip olanı da sizi çok üzerdi zaten :)
Bence siz bu işi çok başka birşey zannediyorsunuz çok abartıyorsunuz o yüzden böyle bir his geliyorCinsel istek insanın karşı koyamadığı biseydir. Eşimi sevdigim için onu istiyorum. Fakat ilişki esnasında ondan o beklediğim yoğun tutkuyu hissedemiyorum
ya arkadaşım boşansan ve karşına çok tutkulu olduğun biri çıksa ama kibar olmasa, maddi durum olmasa, sana yardımı olmasa ne tutku kalır ne başka şey.
o yüzden sen eşini sevmeye devam et.
Tersten yazdım artık ben onu öyle okuyunca anlarsınız :)Çip ne demek anlayamadım ?
Nasıl odaklanma problemi? Eşiniz mi odaklanamıyor o ana.ten uyumu olup olmadıgı göreceli bir sey bana göre.bir arkadaş demiş tutkulu öpüsmek bu bile göreceli tutkulu öpüsmek nedir mesela?Evet denedim. Ama sanırım onda da odaklanma problemi oluyor. Hatta odaklanma problemi genelde onun sebebiyle oluşuyor
Ten uyumu önemli, ben de görmezden gelemezdim. Ama siz mantık evliliği yaptım diyorsunuz. Şimdi aranızda duygusal yanınızı doyuracak, tutkulu bir kimya arıyorsunuz. Ters olmuş bu biraz. Zamanla öncelikleriniz değişmiş sanırım. Karşınızdaki harika bir insan olsa da, ten uyumunun bununla alakası yok ve sonradan olabilecek bir şey değil benim bildiğim ama elbette bir uzmandan yardım alın, belki de çözülür sorununuz.
Evlilikte bu önemli midir sorunuza gelince, bunu da sadece siz yanıtlayabilirsiniz, çünkü sizin evlilikten ne beklediğinizle alakalı bir durum. Benim için çok önemli mesela, eşimle ten uyumumuz olmasa evlenmezdim. Ama siz de bunu beklemek zorunda değilsiniz, herkesin mutlu olma biçimi farklı olabilir. En azından beklentileriniz ve mutlu olma yollarınız konusunda bir psikolog size yol gösterebilir.
Nasıl odaklanma problemi? Eşiniz mi odaklanamıyor o ana.ten uyumu olup olmadıgı göreceli bir sey bana göre.bir arkadaş demiş tutkulu öpüsmek bu bile göreceli tutkulu öpüsmek nedir mesela?
Tersten yazdım artık ben onu öyle okuyunca anlarsınız :)
Yani ondan önce değmeyecek adamlarla da birliktelik yaşadım demişsiniz.
Tutkulu olsalar da yani sonuçta sizi üzmüşler değil mi?
Her şey dört dörtlük değil.
Orgazm oluyormuşsunuz gerçi ben hiçbir şey hissetmiyorsunuz sanmıştım.
Neyse üzmeyin kendinizi boşuna....
Tutkulu olsa bu sefer kötü biri olurdu kesin .
Esiniz plan yapıyor bu konuda sanırım.siz de her an olabilme ihtimalini seviyorsunuz.bunu birlikte aşabilirsiniz benceBence evet odaklanamiyor. Seks in haftada 2 defa ideal olduğunu düşünüyor mesela ben öyle degilim. Ben karşımda daha istekli daha tutkulu olsun isterdim ama öyle degil. Zamanla u beni de olumsuz etkiledi malesef
Bence siz bu işi çok başka birşey zannediyorsunuz çok abartıyorsunuz o yüzden böyle bir his geliyor
Doruk noktasına ulaşamıyorsanız nasıl orgazm oluyorsunuz bende onu anlamadımNasıl başka birsey zannediyorum. Anlayamadım
Doruk noktasına ulaşamıyorsanız nasıl orgazm oluyorsunuz bende onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?