- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
-
Onsuz olmayı gözünüz yemiyorsa, aslında sizin için neyin daha önemli olduğu belli. Ten uyumu olmazsa olmazınız değil ama sizi rahatsız ediyor. Bunu aşmanın yolunu bulacağınızı düşünüyorum. Ten uyumu yakalayamasanız bile, sizi daha çok mutlu eden, heyecanlandıran bir cinsel hayat yaşamayı keşfedersiniz belki yardım alarak. Önceliklere değinmişken, cinsel hayat elbette çok önemli ama güven hissedilen, saygı duyulan, sevilen, yanında huzurlu olunan bir insanla hayat arkadaşı olmak da çok çok önemli.Haklısınız kesinlikle. Zaten bı psikologtan randevu aldım. Yardım almak en iyisi. Onceliklerimin değişme konusuna gelince sanırım onda da haklısınız anne- baba evliliği çok kötüydü hep mükemmel bı eş diye dua ettim. Karşıma çıktı şükürler olsun. Ama şimdi de bunu dusunuyorum işte. Bazen kendimi suçlu hissediyorum. Buda insani bı istek sonuçta. İkilemdeyim. Onsuzlugu gözüm almaz açıkçası. O yüzden yapacak durumum olmasına rağmen ayrılmayı düşünmedim. Bu ten uyumu olmayınca ona karşı hislerini ne olduğunu dahi sorgular hale geldim. Bilmiyorum çok karisigim
bence aşk tutku çok önemli evlilikte.sizin eşiniz iyi hoş güzel tamam ama benim için bu tür kişiler arkadaşım dostum olabilir ancak.keşke en başından mantık evliliği yapmasaydınız.benim evliliğimde cinsellik çok önemlidir artı eşimde iyi bir insan olunca tamamlıyor birbirini.çok sorun ediyorsanız tabikide yardım alabirsiniz yada siz ateşlendirebilirsiniz cinselliği belki o zaman daha bi farklı olur
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
Senle alakası yokki o zaman bu durumun farkında mısın tamamen eşinle alakalı bir problem varCinsellik kadın içinde erkek içinde bir ihtiyaç. Orgazm problemim yok çünkü eşimi seviyorum. Ama ilişki sırasında karşımda yoğun tutkuyla beni isteyen bı adam görmediğim için modum düşüyor haliyle
Onsuz olmayı gözünüz yemiyorsa, aslında sizin için neyin daha önemli olduğu belli. Ten uyumu olmazsa olmazınız değil ama sizi rahatsız ediyor. Bunu aşmanın yolunu bulacağınızı düşünüyorum. Ten uyumu yakalayamasanız bile, sizi daha çok mutlu eden, heyecanlandıran bir cinsel hayat yaşamayı keşfedersiniz belki yardım alarak. Önceliklere değinmişken, cinsel hayat elbette çok önemli ama güven hissedilen, saygı duyulan, sevilen, yanında huzurlu olunan bir insanla hayat arkadaşı olmak da çok çok önemli.
5 shot tekila bu isi çözer
anlatmaya gerek yok görüyorsunuz mikemmel yorumya arkadaşım boşansan ve karşına çok tutkulu olduğun biri çıksa ama kibar olmasa, maddi durum olmasa, sana yardımı olmasa ne tutku kalır ne başka şey.
o yüzden sen eşini sevmeye devam et.
Ne güzel ya benim eşimde evde olsun dışarda olsun beni mutsuz etmek için uğraşır durur.e böyle oluncada zaten soğuyosun ve birlikte olmak istemiyosun.hayatta hersey tam olmuyo malesef
- Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım
siz cinselliğe düşkün tutku peşinde koşan bir kadınsınız ama eşiniz için cinsellik sadece bir rutinin parçası , zaten aşık olarak severek evlenmemişsiniz mantık evliliğinde de insan bence sadece karşısındakinin kişiliğini sever ama o insanı herşeyi ile sevemez çünkü zorlama vardır işin içinde...
gene performansı iyi ise, sizi tatmin ediyorsa, çokta uçmayın derim ben size..
bunun için evlilik bitirilmez..
Ya hafta 1 kutsal cumartesileri uygula gel seni bi öpiyim moduna giriyosun :))Her seferinde uygula diyosun :)
Ne güzel ya benim eşimde evde olsun dışarda olsun beni mutsuz etmek için uğraşır durur.e böyle oluncada zaten soğuyosun ve birlikte olmak istemiyosun.hayatta hersey tam olmuyo malesef
Demekki bu o kadar etkiliyo sizi. Siz lutfen daha ne istiyosunculara tıkayın cozüm odakli dusunun.Okuyunca gözlerim doldu inanın. Bu öyle bir ikilem ki hayatınızda önem verdiğiniz biseyi ya yok sayıp devam edeceksiniz. Ya tutkuyu yakalamak için savrulacaksiniz...
zaten mantık evliliği yapmışınız mantık eşittir nedir? para=kariyer=saygınlık bu değil midir bunda aşk aranmaz...Okuyunca gözlerim doldu inanın. Bu öyle bir ikilem ki hayatınızda önem verdiğiniz biseyi ya yok sayıp devam edeceksiniz. Ya tutkuyu yakalamak için savrulacaksiniz...
Ten uyumu değil de eşinizin aşırı istekli olmamasından şikayetçisiniz bence.Siz her daim arzulanan bir kadın olmak istiyorsunuz eşiniz içinse cinsellik çok da önemli değil gibi.Ya olduğu gibi kabul edecekseniz ya da eşinizle konuşup buna bir çözüm bulacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?