Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Bence cok onemli,
Sadece ten uyumu degil beklentilerin uyusmasi da onemli,
Peki siz hic iliskinizi degistirmeye yonelik adımlar attiniz mi?
Haftada 2 rutinini kirmak icin farkli gunlerde talepte bulundunuz mu, farkli fantaziler icin onu yonlendirdiniz mi, oyunlar oynamayi denediniz mi mesela, eger bunlara da vasat karsiliklar veriyorsa iliskinizi yeniden gozden gecirebilirsiniz.

Onsuz olmayı gözünüz yemiyorsa, aslında sizin için neyin daha önemli olduğu belli. Ten uyumu olmazsa olmazınız değil ama sizi rahatsız ediyor. Bunu aşmanın yolunu bulacağınızı düşünüyorum. Ten uyumu yakalayamasanız bile, sizi daha çok mutlu eden, heyecanlandıran bir cinsel hayat yaşamayı keşfedersiniz belki yardım alarak. Önceliklere değinmişken, cinsel hayat elbette çok önemli ama güven hissedilen, saygı duyulan, sevilen, yanında huzurlu olunan bir insanla hayat arkadaşı olmak da çok çok önemli.

bence aşk tutku çok önemli evlilikte.sizin eşiniz iyi hoş güzel tamam ama benim için bu tür kişiler arkadaşım dostum olabilir ancak.keşke en başından mantık evliliği yapmasaydınız.benim evliliğimde cinsellik çok önemlidir artı eşimde iyi bir insan olunca tamamlıyor birbirini.çok sorun ediyorsanız tabikide yardım alabirsiniz yada siz ateşlendirebilirsiniz cinselliği belki o zaman daha bi farklı olur

Senle alakası yokki o zaman bu durumun farkında mısın tamamen eşinle alakalı bir problem var

siz cinselliğe düşkün tutku peşinde koşan bir kadınsınız ama eşiniz için cinsellik sadece bir rutinin parçası , zaten aşık olarak severek evlenmemişsiniz mantık evliliğinde de insan bence sadece karşısındakinin kişiliğini sever ama o insanı herşeyi ile sevemez çünkü zorlama vardır işin içinde...
gene performansı iyi ise, sizi tatmin ediyorsa, çokta uçmayın derim ben size..
bunun için evlilik bitirilmez..

Haklisiniz. Daha önceki iliskimde bunları yoğun yaşadığım için şimdi böyle olması takıntı haline geldi belkide bende. Yoksa tutku yogunda olsa saygının desteğin huzurun güvenin olmadığı bı ilişkinin insanı nasıl kemirip durduğunu çok iyi biliyorum. Sanırım hayatın cinsellikten çok farklı şeyler barındırdığını kendime aşılamam gerek.

Ten uyumu değil de eşinizin aşırı istekli olmamasından şikayetçisiniz bence.Siz her daim arzulanan bir kadın olmak istiyorsunuz eşiniz içinse cinsellik çok da önemli değil gibi.Ya olduğu gibi kabul edecekseniz ya da eşinizle konuşup buna bir çözüm bulacaksınız.

Ne güzel ya benim eşimde evde olsun dışarda olsun beni mutsuz etmek için uğraşır durur.e böyle oluncada zaten soğuyosun ve birlikte olmak istemiyosun.hayatta hersey tam olmuyo malesef

Okuyunca gözlerim doldu inanın. Bu öyle bir ikilem ki hayatınızda önem verdiğiniz biseyi ya yok sayıp devam edeceksiniz. Ya tutkuyu yakalamak için savrulacaksiniz...

Ne güzel ya benim eşimde evde olsun dışarda olsun beni mutsuz etmek için uğraşır durur.e böyle oluncada zaten soğuyosun ve birlikte olmak istemiyosun.hayatta hersey tam olmuyo malesef

Değil mi??? Belki de bende böyle diyecektim. Zaten seni sürekli mutsuz eden biriyle birlikte olmak ne kadar içinden gelebilir ki. İnanın bende hep böyle düşünmek kendimi rahatlatmak istiyorum. Siz severek mi evlenmiştiniz?

Okuyunca gözlerim doldu inanın. Bu öyle bir ikilem ki hayatınızda önem verdiğiniz biseyi ya yok sayıp devam edeceksiniz. Ya tutkuyu yakalamak için savrulacaksiniz...
Demekki bu o kadar etkiliyo sizi. Siz lutfen daha ne istiyosunculara tıkayın cozüm odakli dusunun.

Esimle hem mantık hem aşkla yogrulmus bir evliligimiz var. Ama ben kendim sıkıntılıyim bu konu da. Eşim icin diyemem ki bulmuss beni allhtan belasini mi istiyor. Cözum uretmeye calisiyorum. Bazen diyorum ki bizde ten uyumumu yok acaba. Eşini begeniyo musun ?

zaten mantık evliliği yapmışınız mantık eşittir nedir? para=kariyer=saygınlık bu değil midir bunda aşk aranmaz...
eğerki tutku ise önemli olan hayatınızda evliliğinizi bitirip önünüze bakacaksınız , bende evlenemden önce cinsel birliktelikler yaşadım eşim cinsel anlamda fena değil ama mükemmel de değil ama cinsellik benim için çok gerilerde olan bir şey o nedenle eski tutku dolu sevişmelerimi aramıyorum..
sevseniz bile zaten cinsellik hiçbir zaman ilk zamanki heyecanında sıklığında kalmıyor, zamanla azalıyor, alışıyorsun hareketlerini önceden tahmin ediyorsun rutine biniyor tutku mutku kalmıyor

Evet çok haklısınız. Aslinda onun sürekli beni istediğini bilsem. Yada ne bileyim hoş kıyafetlerle aklını başından alabilecegimi düşünsem herseyi yaparım. Ama o öyle değil ben seni her halinle her seyinle seviyorum modunda. Söyle düşünün eşim öyle biri ki hava biraz soğuk olsa mesela ben dar ince kısa şeyler giysem gözüne görünmek için öper beni sonra usursun bebeğim hasta olacaksın bebeğim çok hassas tenin var falan yapıyo. Ben öyle olsun istemiyorum. Tabiki sadece cinsellik olarak beni arzulamasini istemezdim. Hayatta herşey bizim için beni her halimle sevmesi çok güzel ama ne biliyim insan arzulandigini bilmek istiyor. Soyleyince ben seni arzuluyorum bunun için kıyafetlere gerek yok. Zaten birlikte olmayı ben teklif ediyorum genelde vs diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…