ten uyumu sadece sor merak

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
aslıda nereye açacağımı bilemedim
bi sorun değil ama,,,merak ettim

eşinizle ten uyumu olduğuna inanıyomusunuz aranızda ???
ona dokunmak içinizden geliyo mu???
seviyosunuz herşeyi paylaşmaktan keyif alıyosunuz afedersiniz cinselliği de ama ama
elinizi sadece gezdirmek ve terini koklamak her zaman terli tersiz kokusunu içinize çekesiniz
geliyo mu????

Ten uyumu nedir bilmiyorum ama ondan iğrenmiyorum hiç bişeyinden temiz yada terli iğrenç gelmiyor bana herçi terlesede kokmaz yada ban mı oyle gelıyor

ten uyumu buysa eğer evet onun ter kokusu benim için dünya üzerindeki en güzel parfüm...

ve eşimle birbirimize dokunabilecek mesafedeysek nerede ve kiminle olursak olalım ona bir şekilde dokunurum elini tutarım, yanağına değerim, saçından ellerimi geçiririm....

içinden bazı şeyler gelmiyorsa
erkekten igreniyorsan
bence o erkegi sevmiyorsun
sevmedigin bir erkeklede birlikte olamazsın
olsanda sana tecavüz gibi gelir bi anlamı kalmaz
aramızda ten uyumu var yok ona bişey diyemem ama
ter koksun kokmasın sorun degil birlikte olmakta aynı şekilde

Valla bu dedgin ilk başlarda önemli..Sonra ADAM SENİ GICIK edicek ilk şeyi yaptıgında TEN MEN kalmıyo...Alnının ortasından vurasın oluyo:))
Yeni evliysen tamam da sonra degişiyor.Karşındaki pis mi temiz mi? ayagı kokar mı?Kıllı mı ? Tüylü mü?Beraber yaşamadan bilemezsin...

Tahammülün aşk -meşk kıstasıyla dogru orantılı yani...Sevgi-merhamet-beraber yaşanılası kolay kişilk vs vs...

Gerisi BENCE ŞEHİR EFSANESİ...LİBİDO MESELESİ:))

eşimden tiksinmiyorum, ama terliysede herhalde içime terini çekecek değilim. Git banyo yap diyorum. Terli isede zaten neden çekeyim ki yıkanıp temiz temiz olmak varken hem öyle terli terli yatmaz. Çok şükür teninden de rahatsız olmuyorum.

diğer soruları es geçiyorum ama bu ne ya neden eşimin terini içime çekeyim neden koklayayım :120:

bari gaz çıkarsın seviyorum diye onu da içime çekeyim,olur mu öyle şey?

bunlar mı ten uyumunun belirtisiymiş anlamadım cidden.

Yazan arkadaş henüz AŞIK ...Aşk ---FEROMONLAR:))

Bilimsel annem ...soyun devamı ...geçicek...AŞKIN ÖMRÜ 3 YILMIŞ YA:))

Terinden iğrenmiyorum ama 'ohh ne kadar da güzel kokuyormuş terin' diye de içime çekmiyorum
Ten uyumuna gelince eşini seviyosan o uyum oluşuyor zaten zamanla.

ya benim de bildiğimden değil arkadaşlar,,,ama hayır mesela her an cildi banyodan yeni çıkmış gibi olamaz ki
mesela sarıldınız off kokmuşun çıkar üstündekini diceğine ne olursa olsun koklamk dokunmak hoşunuza gidiyo mu
yoksa kocam hergün duş alır :)
o başka
,,,,,

Ten uyumu yoksa zaten eş olunmaz.
Dokunurken , öperken hiçbir şey hissetmediğin insanla evlenemezsin.

Ama ter meselesi ne alaka çözemedim!!
Ter kokusunu sevmek ve ten uyumu arasında bir bağ yoktur.

Deli divane aşık olsam da ter kokusuna dayanamam ben. İğrenç bir şey.
Sizin burnunuza hoş geliyorsa bu tercihinizdir. Zevkinizle ilgilidir.
Fetiştir vs.
Ten uyumundan bağımsız bir mesele yani.

Sesli guldum bu yoruma.:)allsh iyiligini versin:)

Ten uyumu ile ter koklamak farklı seyler :) Bu konu üzerine biraz daha düşünmeniz gerek.
Örneklemek isterdim ama depresyona girmem gerek :)

eşimin ne teri kokar ne ayakları
vücut kokusunu seviyorum öperken koklarım da içime çekerim evet, yanından geçerken yüzünü okşarım yanağını sıkarım saçına dokunurum falan,ille sevişmeyi beklemem yani dokunmak için,ten uyumu falan bilmem seviyorum uleynn

Yazan arkadaş henüz AŞIK ...Aşk ---FEROMONLAR:))

Bilimsel annem ...soyun devamı ...geçicek...AŞKIN ÖMRÜ 3 YILMIŞ YA:))

hımm anladım...

zaten cevaplara baktım da bende bi anormallik var :) odun gibi yazmışım. koklamam,içime çekmem terliyse duşunu alır gelir bak o zaman koksunu içime çekebilirim :) öbürü bana uymaz zaten hassasım her kokuya karşı

aşkın ömrü 3 yılsa ondan demek ki :))

ne güzel,,mesela yanında olmayı çok seviyorum
şu an uzakta mesela eksik gibiyim ,,yanımdayken sarılmayı çok seviyorum
ama teninin kokusu maalesef hayır ,,, :

temiz de olsa duştan yeni de çıkmış olsa seviyor da olsam böle napayım,,,durum böyle yani,,,
herkesin kendine has kokusu vardır ya,o,,
karı bozmuş kokuyla diceğiniz :=)))

Başka bir erkekte tiksindiğin şey sevdiğin adamda güzel geliyorsa ,
evet sen o adam aşıksındır.
Ve seni hiç bir şekilde de rahatsız etmez.

Eşimin de hiç bir yeri kokmaz.
Hatta terlese teri bile mis gibi kokar :)

temiz de olsa duştan yeni de çıkmış olsa seviyor da olsam böle napayım,,,durum böyle yani,,,
herkesin kendine has kokusu vardır ya,o,,
karı bozmuş kokuyla diceğiniz :=)))

şimdi anladım koku olayını.

demek ki eşinin kokusu biraz rahatsız edici bazı insanların ten kokusu öyle olabiliyormuş ama bu ten uymuyla ilgili değil bence.o daha başka bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…