- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
aslıda nereye açacağımı bilemedim
bi sorun değil ama,,,merak ettim
eşinizle ten uyumu olduğuna inanıyomusunuz aranızda ???
ona dokunmak içinizden geliyo mu???
seviyosunuz herşeyi paylaşmaktan keyif alıyosunuz afedersiniz cinselliği de ama ama
elinizi sadece gezdirmek ve terini koklamak her zaman terli tersiz kokusunu içinize çekesiniz
geliyo mu????
seviyosunuz herşeyi paylaşmaktan keyif alıyosunuz afedersiniz cinselliği de ama ama
elinizi sadece gezdirmek ve terini koklamak her zaman terli tersiz kokusunu içinize çekesiniz
geliyo mu????
geliyo mu????
geliyo mu????
diğer soruları es geçiyorum ama bu ne ya neden eşimin terini içime çekeyim neden koklayayım :120:
bari gaz çıkarsın seviyorum diye onu da içime çekeyim,olur mu öyle şey?
bunlar mı ten uyumunun belirtisiymiş anlamadım cidden.
eşimden tiksinmiyorum, ama terliysede herhalde içime terini çekecek değilim. Git banyo yap diyorum. Terli isede zaten neden çekeyim ki yıkanıp temiz temiz olmak varken hem öyle terli terli yatmaz. Çok şükür teninden de rahatsız olmuyorum.
Yazan arkadaş henüz AŞIK ...Aşk ---FEROMONLAR:))
Bilimsel annem ...soyun devamı ...geçicek...AŞKIN ÖMRÜ 3 YILMIŞ YA:))
ten uyumu buysa eğer evet onun ter kokusu benim için dünya üzerindeki en güzel parfüm...
ve eşimle birbirimize dokunabilecek mesafedeysek nerede ve kiminle olursak olalım ona bir şekilde dokunurum elini tutarım, yanağına değerim, saçından ellerimi geçiririm....
Sesli guldum bu yoruma.:)allsh iyiligini versin:)
temiz de olsa duştan yeni de çıkmış olsa seviyor da olsam böle napayım,,,durum böyle yani,,,
herkesin kendine has kokusu vardır ya,o,,
karı bozmuş kokuyla diceğiniz :=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?