ten uyumu sadece sor merak

ilk bu yoruma çok güldüm :))

diğer bazı yorumlar da çok komikti

ter kokusu dicem mecburen hiç dayanamam duymaya.
ama eşimde olunca tiksinmiyorum.
normaldeki ten kokusu da beni benden alıyor.acaba ben nasıl kokuyorum bunu da merak ediyorum ama kendim duyamıyorum

ahh canım ne şekersin öyle
canım umarım sizin aşkınızı arzunuzu hep bir ömür daim eder RABBİM Amin
ben evli değilim de çevremde duyduklarımdan yola çıkarak öyle dedim

Burdaki konuları okudukça ben de korkuyorum ama İnşallah
Güzel dileklerin için o güzel yüreğine sağlık canım benim

Son düzenleme:
kokuya karşı çok hassasım, kokan insanlardan iğrenirim, bi insan temizse teri zaten çok kötü kokmuyor o yüzden eşimin terinden de iğrenmem. ama başka bölge kokuları -anladınız- hiç tahammül edemeyeceğim ve beni anında soğutacak şeyler cicim ayında da olsak 10. yılda da olsak bu hassasiyetimin değişeceğini sanmıyorum

ten uyumunun kesinlikle önemli olduğunu düşünüyorum ve bana göre sevgiyle oluşacak bir şey değil ne kadar cok seversen sev ona dokunamadıktan,ya da kokusundan iğrenince onu terli gördüğünde ondan soguduktan sonra bence bir önemi yok,
eşimle aramızda kesınlıkte ten uyumu oldugunu düşünüyorum,beraberken birbirimize dokunmadan duramıyoruz yanlıs anlasılmasın 7/24 sevişmiyoruz da :):) koltukta otururken ya elini tutarım ya dizine yatarım bir temasımız illa ki olur :):)

terinden iğrenmem ,burnuma kötü kokmaz genellikle kişisel bakımlarını yapar ama böyle gidip terinide koklamam içime çeke çeke :)

hay sen cok yasa emii akli basinda ve temiz bir insan zaten esinin yanina yatmadan yada sarilmadan ter kokmadigindan emin olur. ben kocamin ter kokusunu icime cekmem o ne öyle igrenc igrenc ter koktugu pek olmaz ama kokarsa da söylerim gider dus alir sonra da öpücügünü alir mis gibi olmus diye :) ayni sekilde o da bana söylerdi koksaydim. seviyoruz ve tiksinmiyoruz diye abartmaya da gerek yok bence

benm eşimle ten uyumumn süper oldugunu düşünüyorm eşim terlesede kokmaz maşllh bende öyleyim çok şükür zaten hergün duş alırız ikimizde ve eşimin kokusunu içime çekmek ona dokunmak dünyanın en güzel şeyi 5 6 saat ayrı kalıyoruz kapınınn önünde içeri girer girmez sarılıp öpüşyrz yarım saat maşllh bence aşk olunca herşey çokgüzel kurban olurum kocama ben
en kızgın anımda bile uyurken onu öper koklarım

Konu ten uyumundan sapmış biraz ter uyumuna dönüşmüş Ten uyumu kesinlikle varolan bişey sıcacık hissetmek dokunduğunda , sürekli sarılmak istemek , dokunmak istemek bambaşka bişey açıklaması zor...

Son düzenleme:

eşimin terlemiş ayaklarını bile öperim bazen... (kocamın ayaklarının fetişistiyim)
çok güzel geliyor onun her şeyi. :26:

kimseyle aynı tabaktan bardaktan yiyip içemem.
ama onunla yemek yerken tek kaşık kullanırım.

tırnaklarını keser, sabahları gözlerinin kenarlarını temizlerim eğer bişey kaldıysa.

bunlardan sonra bile adam bana inanılmaz seksi ve çekici geliyor
şu anda eşimden 1 aydır uzaktayım ve o ayak parmakcıklarını öpmeyi çok isterdim burada olsaydı keşke...

bir kere de diş fırçalarımızı karıştırmışım.
2-3 hafta aynı diş fırçasını kullanmışız. (işte bu iğrençti)

Zeytin'cim sen şimdi ayrısın ya ondan öyle geliyor sana
Terlemiş ayak öpülür mü kız
Bebek ayakları çok tatlı oluyor ama onları tenzih ediyorum
Ayak öpme diş fırçası karıştırmaktan daha iğrenç ya

hhehehhe kime söylesem oluyor.
ama napayım seviyorum, o top gibi parmakcıklarını, 39 numara zaten ayakları, çok sevimli. gerçi o pis diyor pek öptürmüyor ama uyurken öpüyorum ki
o ayaklarla geliyor sevdiceğim bana uzun yollardan.

yerim o ayakları yerim..
fetişizmim tavan yaptı

Bunlar hep özlemekten işte
Allah kavuştursun

Ben teninin kokusuyla basimi donduren hayran birakan birisiyle sadece 3 ay cikmistim olmadi farkli sebeplerle ayrildik ve ayrilali 1 yili grcti ne onu ne de kokusunu unutamiyorum hatta uzun zaman sonra ayriligi atlatmis oldugum halde tek ozledigim kokusuydu uzun zaman sarilsam kokusunu duysam diye dertlenirdim hatta 3 ay ciktik ne bu dert bu aci diye kizardim kendime demek ten uyumundanmiiss
Allahimm insallah bu ten uyumu 1 kisiyle olan bisey degildir

Ne güzel söyledin.

Bende eşimi çok seviyorum ama oturupta ter kokusunu içime çekmiyorum.

Ten uyumunun da ter kokusunu içine çekmek olduğunu sanmıyorum.

Artı ben terlersem kendi ter kokumdan bile rahatsız oluyorum.

Banyodan çıkmış misler gibi bir eş koklamak varken seviyorum diye de ter kokusunu içime çekip burnumun direğini sızlatamam.

ya şu mesajından sonra inanır mısın kendimden şüphelendim ya ben sevgilime aşık değilim o zaman yaa...

hani ben senın gibi düşünemiyorum ve ben bu adamla bu sene sonunda evleniyorum sence beklemeli miyim

inan kafamı karıştırdın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…