Ten uyumu -uyumsuzluğu

Bunu 1 yıl sonra mı anlamış, meh. Pek inandırıcı değil, başka birini bulmuş da kızı kırmadan ayrılmanın yoluna bakıyor gibime geldi benim.
15 gun once kavga etmişler arkadaşım hatalı. O günden sonra aramamis bugün seni çok seviyorum ama ten uyumu yok demiş. Kavga olmadan dese tamam biri var derim de şimdi bilemedim

Ten uyumu yoksa bile sonradan oluşabilir mi
Zannetmiyorum, anliyorum cok sevdigini arkadasinizin ama hem evlilik oncesi iliskiye karsi oldugunu soyluyorsunuz hem de bu adami cok sevdigini belirtiyorsunuz. Bu adamla iliskileri devam etse bile bir sonu olmaz. Zaten adam devam etmek istemedigini de soylemis arkadas kalma istegiyle. İliskiler tek tarafin istegiyle devam edemez, iki taraf da istemeli.

Kiz biraz kilolu adama da deli gibi aşık. Bakımla kilo vermekle ten çekimi oluşur mu diye bana sordu ben de bilemedim
Adamın bakış açısı değişmez ki . Arkadaşın bir anda zayıflayıp bakımlı olamayacağına göre. Etkilenecek adam böyleyken de etkilenirdi boşuna kasmasın arkadaşın adamda iş yok. Sonuçta öpüşünce de anlaşılıyor ten uyumu hatta sarılınca bile. Demekki adam arkadaşını etkileyici bulmuyor. Onu etkileyici bulup olduğu gibi sevecek insanlar vardır etrafında. Üzmesin kendini doğru insan o adam değilmiş demekki.

Tabiki bulur da bir yıllık sevgilisi seseni çok seviyorum ama hicbirsey hissetmiyorum ten uyumu yok deyince çok üzücü.
Uzucu tabi ki ama hayatta her sey istedigimiz gibi devam etmez her zaman ne yazik ki. Siz olabildigi kadariyla arkadasinizin yaninda olun, umuyorum ki boylece daha kolay bir sekilde atlatabilir.

En kötüsü de seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama ten uyumu yok anla bitti demesi.
Gerçi her kavgada kilolusun selulit lerin var deyip hatta kıza carnitin bile almış. Adam çok fit biri kız da 75 kilo civari

Sevgiliyken Benim kocam da çok fit biriydi ben tombik. Ama sarılınca dudaklarımdan öpünce aklı başından giderdi. Yani totosuymuş bacagıymış bunlar çok da önemli şeyler değil. Arkadaşınızı seviyor belki ama aşk boyutunda değil. Hatta arkadaşlık boyutunda. Kendine yazık etmesin arkadaşın daha karşısına ne kadar güzel insanlar çıkar. Ayrılacaksa ayrılsın adam. Arkadaşın da kendi mutluluğu için zayıflasın kendi mutluluğu için bakımlı olsun. Bir adam için değil.

Son düzenleme:
En kötüsü de seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama ten uyumu yok anla bitti demesi.
Gerçi her kavgada kilolusun selulit lerin var deyip hatta kıza carnitin bile almış. Adam çok fit biri kız da 75 kilo civari

Ay o kadar dış görünüşe takıntılıysa sevgili olmasaymış, o kızcağıza yazık günah değil mi bir sürü psikolojik baskı. Normal değil adam ya, koysun tekmeyi gitsin. Arkadaş falan filan kalmasın, o aklınca adamın yedekte tutma numarası. Kırmamaya çalışıyor ki istediği gibi başka bir kız bulamazsa bu kıza geri dönebilsin.

Bu ten uyumu derken elektrik demek istiyo galiba.. ya sevseydi ayni yatakta illa biseyler oluyrdu.. ayol erkeklerin yuzde doksani bise hissetmesede o isi yapar yaninda yatan kadinla.. arkadas gay miki?

Adam cinsellik istemis mi kızdan ne kadar ileriye gitmiş... yalandan mı opmus yani birsey hissetmemis mi... Ten uyumu olmasa elini dahi tutamaZsin istemezsin... Ten uyumunu anlamk için cinsellik yaşamaya gerek yok.. Elini tutman dahi yeterlidir..

Bu ten uyumu derken elektrik demek istiyo galiba.. ya sevseydi ayni yatakta illa biseyler oluyrdu.. ayol erkeklerin yuzde doksani bise hissetmesede o isi yapar yaninda yatan kadinla.. arkadas gay miki?
Adam boşanmış bir çocuğu var. Arkadaşım ise hiç evlenmemis biri. Adam anormal seni çok seviyorum ama en uyumu yok nedir ya? Defol sevmiyorum de bitti de. Kız da ten uyumu sağlar miyim diye kendini tüketti burada çünkü çok aşık

Adam boşanmış bir çocuğu var. Arkadaşım ise hiç evlenmemis biri. Adam anormal seni çok seviyorum ama en uyumu yok nedir ya? Defol sevmiyorum de bitti de. Kız da ten uyumu sağlar miyim diye kendini tüketti burada çünkü çok aşık
Arkadaşını bi sars bağır deki bu adamdan bir yol olmaz sen daha iyi insanlara layıksın. Bu adamdan bişey beklemesin. Bir yol olmaz çünkü

Evli olmasi bisey ifade etmez tatlim.. kimi 50 sindd itiraf ediyor..

Adam kendini yanlis ifade etmis olabilirmi? Kiz saten evlilik öncesi iliski istemiyormus. Ten uyumunu asil kiz ne yapacak? Adam öylesine söylemis gibi lafin nereye varacagini anlamadan. Asil demek istedigi 'sen sevismeyi istemiyorsun, bende alacagimi alamiyorum' gibi birsey olmali.
En son bu aksam mesaj atmış. Seni çok seviyorum cok değer veriyorum ama sana bisey hissetmiyorum bir yildir erkekligimi unuttu diye
Kızın da anlattığı öyle opusmek falan neredeyse hiç yokmuş. Kız da diyordu bir garip diye. Belki sonuna varamayacagi için adam da hiç opusmeye bile girismemistie

Back
X